Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" grib atbrīvoties no leģionāriem, draud viņus nosūtīt uz fārmklubu Novokuzņeckā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avangard" grib atbrīvoties no leģionāriem, draud viņus nosūtīt uz fārmklubu Novokuzņeckā
Teilors Beks. Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Omskas "Avangard" vēlas lauzt līgumus ar uzbrucējiem Svenu Andrigeto un Teiloru Beku. Boba Hārtlija vadītā komanda to vēlas izdarīt bez atlīdzības izmaksāšanas, bet spēlētāju aģents norādījis, ka uzbrucēji gatavi doties uz fārmklubu.

"Zinu, ka Omskas "Avangard" grib lauzt spēkā esošos līgumus ar spēlētājiem, taču nevēlas to darīt saskaņā ar reglamentu, cerot visu izdarīt bez maksas. Ja situācija nonāks tik tālu, tad Beks un Adrigeto brauks uz Novokuzņecku un spēlēs tur. Noīrēsim pilsētā dzīvokli, noīrēsim mašīnu. Mēs darbosimies saskaņā ar KHL reglamentu," teica kanādieti un šveicieti pārstāvošais aģents Aļoša Pilko. Nesen "Avangard" noslēdza sadarbības līgumu ar VHL spēlējošo Novokuzņeckas "Metallurg".

Pilko gan sacīja, ka sarunas turpinās un ka abas puses centīsies atrast kopsaucēju. Andrigeto, kurš "Avangard" pievienojās pēc vairākām NHL pavadītām sezonām, ir vienīgais komandas spēlētājs, kura līguma summa pārsniedz miljonu eiro. Tomēr viņš bija tikai piektais rezultatīvākais hokejists komandā. Kanādietis Beks ieņēma ceturto pozīciju.

Laužot līgumus, "Avangard" vajadzētu izmaksāt ceturto daļu no līguma summas. Andrigeto tie būtu 290 tūkstoši eiro, kamēr Beka gadījumā summa sastādītu 223 tūkstošus eiro. Omskas komandai ir problēmas iekļauties zem noteiktajiem algu griestiem, un klubs meklē risinājumus šai situācijai.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...

  +2 [+] [-]

, 2020-05-26 12:29, pirms 4 gadiem
Un tai pašā laikā grib Sekaču no cska😁

  +1 [+] [-]

, 2020-05-26 13:18, pirms 4 gadiem
Ekonomiski skaidrs - KHL klubiem ir lieka $ tikai tad, kad ir lieka $.

Tagad visi ex-NHL un Eiropas spēlētāji, kas devās uz KHL peļņas nolūkos saprot realitāti, ka KHL tomēr nav un nebūs nekādas garantijas par darba vietu un kvalitāti, kā tas it Z-amerikā un Eiropā. Nopelnīt var, bet jārēķinās, ka tevi var arī vienkārši uzmest.

     [+] [-]

, 2020-05-26 13:28, pirms 4 gadiem
Hārtlija skola

  +1 [+] [-]

, 2020-05-26 14:05, pirms 4 gadiem
Chris_Drury rakstīja: Un tai pašā laikā grib Sekaču no cska😁
Ja neskaita pēdējo sezonu Sekāčs ir bijis itin rezultatīvs. Beks savā KHL karjerā ne reizi nav pārsniedzis 40p slieksni. Andrigetto vispār izgāšanās - rēķini, ja čalis, kas maksā 1,15 miljonus nopelnīja mazak punkus kā tas pats Makmilans no kura ātri atbrīvojās (rēķinot RD un Avangard kopā) vai tamborētajs bez īpašas piepūles Dārziņš...Tikai tie abi saņem 3-4 reizes mazāk. Atbrīvosies no Beka, Andrigeto un vietā paņems, visticamāk lētāko Sekāču, cerot ka būs Kazaņas nevis CSKA Sekāčs

  +1 [+] [-]

, 2020-05-26 14:10, pirms 4 gadiem
Reaktors2 rakstīja: Ekonomiski skaidrs - KHL klubiem ir lieka $ tikai tad, kad ir lieka $.

Tagad visi ex-NHL un Eiropas spēlētāji, kas devās uz KHL peļņas nolūkos saprot realitāti, ka KHL tomēr nav un nebūs nekādas garantijas par darba vietu un kvalitāti, kā tas it Z-amerikā un Eiropā. Nopelnīt var, bet jārēķinās, ka tevi var arī vienkārši uzmest.
Es domāju to saprot un saprata visu laiku. Un saprast vareja jau sezonas laikā - tie paši Gudis, abi zviedri RD, Minska arī līdzīgi atbrīvojās no saviem līderiem. Katru gadu kāds ātri lido un neviens nesaka - izmaksāja kompensāciju, daļēji vai neko neiedeva. Vienkārši līdz ieviesa algu griestus, KHL top klubi un arī tālo austrumu klubi piedāvāja tik daudz, ka tas kumoss priekš NHL čekera/AHL scorera, bet bez cerībām nostiprināties NHL, laba Eiropas top līgu špīlera bija pārāk gards, lai atteiktos un riskēja. Tagad tas kumoss paliks krietni pliekanāks. Ne velti, CSKA, Dinamo un vēl pāris klubi lūdza, lai jau no šī gada griesti ir 16 miljoni. Gan jau ka agri vai vēlu ies pretējo ceļu (kāds noteikti tāpat ir bijis). Kad top klubi redzēs, ka nevar godīgi samaksāt visiem kam grib, piedāvās daļu aploksnē. Piemēram, labi Sven, davai paliec, bet tagad uz rokas tev būs 300 štukas, pārējās štukas aploksnē. Labs rietumnieks atteiksies, bet labu krievu, kas necer uz NHL lielo maizi noturēs.

  -1 [+] [-]

, 2020-05-26 14:29, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Piemēram, labi Sven, davai paliec, bet tagad uz rokas tev būs 300 štukas, pārējās štukas aploksnē. Labs rietumnieks atteiksies, bet labu krievu, kas necer uz NHL lielo maizi noturēs.
Kad nākošreiz rakstīsi par labajiem rietumniekiem, vari uzreiz rakstīt - atteiksies, lai nesabojātu savu absolūti balto reputāciju, pagriezīsies un pa Irtišas upes virsmu aizsoļos prom, izstarojot dievišķu gaismu!

     [+] [-]

, 2020-05-27 01:45, pirms 4 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Kad nākošreiz rakstīsi par labajiem rietumniekiem, vari uzreiz rakstīt - atteiksies, lai nesabojātu savu absolūti balto reputāciju, pagriezīsies un pa Irtišas upes virsmu aizsoļos prom, izstarojot dievišķu gaismu!
Nevajag pārspīlēt. Es domāju, ka lielākā daļa līdzīgas summas gadījumā izvēlētos godīgu piedāvājumu, ar pilnībā nomaksātiem nodokļiem un būsim godīgi - arī lielāku sadzīves komfortu kāds ir pietiekami lielā daļā KHL. Ja runa ir par lielām summu starpībām, protams, ka grūti būs atteikties