Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Černišenko: "Čempionu līga rada nevajadzīgu ažiotāžu par KHL klubiem"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Černišenko: "Čempionu līga rada nevajadzīgu ažiotāžu par KHL klubiem"
KHL prezidents Dmitrijs Černišenko
Foto: Aleksejs Fiļipovs, rsport.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) prezidents Dmitrijs Černišenko žēlojas, ka Čempionu līgas vadība turpina aicināt KHL klubus, solot izdevīgus nosacījumus. Vadošais funkcionārs informē par Eiropas un Āzijas klubu vēlmi pievienoties KHL.

Šajā nedēļas nogalē Čempionu līga paziņoja, ka izsniegs speciālos ielūgumus diviem KHL klubiem, ja vien tik parakstīta attiecīga vienošanās.

Dmitrijs Černišenko: "Čempionu līgas vadība turpina paust gatavību savā turnīrā iekļaut KHL klubus un sola izdevīgus nosacījumus. Tas mulsina, kā arī rada nevajadzīgu ažiotāžu un masu mediju jautājumus. KHL vairākkārt paudusi savu nostāju šajā sakarā. Dalība Čempionu līgā nedos lielu labumu KHL, tā būs papildu slodze. KHL klubi netaisās piedalīties Čempionu līgā, nevienā stadijā."

Kā zināms, šajā sezonā KHL startēja 29 komandas, tika pārstāvēta Latvija, Baltkrievija, Horvātija, Kazahstāna, Krievija, Ķīna, Slovākija un Somija. Rīgas "Dinamo" trešo sezonu pēc kārtas netika izslēgšanas spēlēs.

"Eirāzijas kontinentā KHL ir spēcīgākā līga un veiksmīgākais projekts - gan finansiāli, gan organizatoriskajā ziņā, gan citos aspektos. Šobrīd mēs izskatām vairākus pieteikumus no jauniem klubiem. Vēlmi pievienoties izteikuši Eiropas un Āzijas klubi," atklāj līgas prezidents.

Patlaban risinās KHL pusfināli - Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Sanktpēterburgas SKA spēkojas ar Jaroslavļas "Lokomotiv", savukārt iepriekšējās sezonas čempionvienība Magņitogorskas "Metallurg" cīnās ar Kazaņas "Ak Bars".

Izmantotie resursi:
rsport.ru

  -4 [+] [-]

, 2017-03-26 16:46, pirms 7 gadiem
pareiza atieksme...čempionu līga sagribējusies uz KHL klubu reiķina pacelt savu līmeni un piesaistīt lielāku interesi

     [+] [-]

, 2017-03-26 16:54, pirms 7 gadiem
Džeks laikam domā, ka cilvēki RU un citur dzīvo aiz dzelzs priekškara, un nezin kas notiek citur Eiropā un pasaulē, ja reiz dzied melīgas slavas dziesmas. Esmu pilnībā pārliecināts, ka SWE,SUI un FIN hokejā līgās ir daudz labāks organizatoriskais līmenis. Jā, tur tiešām, neapgrozās tik lielas naudas summas kā Kolhoza līgā, bet tur klubi spēlētājiem regulāri maksā algas.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-26 16:56, pirms 7 gadiem
Spēcīgākā Eirāzijä varbūt, veiksmīgākais projekts nekādā ziņā! FinansiālI vispār kroplīgs veidojums!

     [+] [-]

, 2017-03-26 17:03, pirms 7 gadiem
kuri klubi no eiropas būtu gatavi pievienoies KHL? Poļi ,Turki , Rumāņi

  -1 [+] [-]

, 2017-03-26 17:27, pirms 7 gadiem
Nu KHL jau varēja piekomandēt Rietumu konferences playoff neiekļuvošos klubus, spēlētājiem tāpat līgumi ir līdz 1.maijam un izlasēs spēlējošajiem arī būtu spēļu formā līdz PČ.

     [+] [-]

, 2017-03-26 17:28, pirms 7 gadiem
Tāpat ir pārtraukumi sakarā ar eirotūri - to logu laikā KHL klubi varētu piedalīties

  +2 [+] [-]

, 2017-03-26 17:40, pirms 7 gadiem
Spēcīgākā līga jau kuro gadu nespēj nocelt kaut kādu Špenglera kausu. Varbūt 4-5 KHL klubi ir spēcīgāki par Šveices, Zviedrijas vai Somijas čempi, bet pārējie ne par mata tiesu nav labāki par rietumeiropas klubiem.
KHL faniem jau sen bija laiks saprast, nolaižoties no mākoņiem, ka šis projekts ir kā bumba ar laika degli. Viss "superprojekts" aizies pa skuju taku brīdī, kad Kremlī kādam no tā uznāks vēmiens. Prozit!

  +2 [+] [-]

, 2017-03-26 19:01, pirms 7 gadiem
Patreiz manuprāt ČL tik tiešām klubiem ir papildus nevajadzīga slodze un liekas izmaksas. Skatītāju ļoti maz nāk uz ČL spēlēm..

     [+] [-]

, 2017-03-26 19:06, pirms 7 gadiem
Nezin kurā bijušā austrumu bloka valstī skatītāji ir gatavi maksāt 100 eiro par biļeti uz vienu spēli? Līdz ar to nekāda peļņa klubiem nevar būt.
Tas ka KHL klubi nevar spēlēt Čempionu līgā arī domāju visiem ir skaidrs, pa kuru laiku viņi to darīs? Spēlēs ir gandrīz katru otro trešo dienu, pie tam lielā ģeogrāfija.

     [+] [-]

, 2017-03-26 19:08, pirms 7 gadiem
Labāk Kalvītis ar Koziolu būtu domājuši kā kādu Latvijas virslīgas klubu iedabūt Čempionu līgā, no tā būtu labums visam Latvijas hokejam.

     [+] [-]

, 2017-03-26 19:42, pirms 7 gadiem
KHL klubi varētu pievienoties ČL - būtu interesantāk. Esmu diezgan pārliecināts, ka pirmās vijoles viņi tur gan nespēlētu.

  -2 [+] [-]

, 2017-03-26 19:56, pirms 7 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Spēcīgākā līga jau kuro gadu nespēj nocelt kaut kādu Špenglera kausu. Varbūt 4-5 KHL klubi ir spēcīgāki par Šveices, Zviedrijas vai Somijas čempi, bet pārējie ne par mata tiesu nav labāki par rietumeiropas klubiem.
KHL faniem jau sen bija laiks saprast, nolaižoties no mākoņiem, ka šis projekts ir kā bumba ar laika degli. Viss "superprojekts" aizies pa skuju taku brīdī, kad Kremlī kādam no tā uznāks vēmiens. Prozit!
Beidz vienreiz glupi troļļot. Acīmredzami tu esi krievu nīdējs un nacionālists.
KHL ir un būs Eiropas spēcīgākā hokeja līgā, kā arī otra spēcīgākā pasaulē. To ir apstiprinājušas visas statistikas un hokeja eksperti.
Vēlreiz saku nevienam tas tavs špenglera kauss īpaši neinteresē, tur puiši brauc atpūsties un vieglā prātā uzspēlēt hokeju. Ja krieviem vajadzētu to kausu, viņi aizsūtītu vienu no līgas līderiem un tur visi tiktu izvazāti uz vieniem vārtiem.

Cik zināms tad KHL gandrīz katram trešajam hokejistam ir bijuši piedāvājumi no NHL. Parādi man vēl kādu Eiropas līgu, par kuras spēlētājiem tā interesētos NHL!?
Vienīgā problēma ir tā, ka krievi spēlē uz sevi un nelaiž savus hokejistus uz NHL! Komunisma stratēģija!

  +2 [+] [-]

, 2017-03-26 19:58, pirms 7 gadiem
Pats Ozoliņš ir minējis ka KHL ir Eiropas spēcīgākā hokeja līga!
Manuprāt viņš labāk zin kas ir kas, neviss kautkāds mazgadīgs sc.com trollēns, kuram nepatīk krieviņi.

  +3 [+] [-]

, 2017-03-26 20:31, pirms 7 gadiem
Tak pat rižam kaķim ir skairds, ka krieviem nav izdevīgi spēlēt ČL un kaut kā samērot spēkus ar Eiropas klubiem kaut vai tikai tapēc, ka tur būs iespēja dabūt pa muguru no kādas Bernes vai Djurgarden vai nedod die's vēl no kaut kādas Spartas un tad vairs šie nevarēs tik pārliecināti kladzināt par savu "labāko līgu Eirāzijas kontinentā" un tās runas par papildu spēļu skaitu un papildu noslodzi ir vairāk tikai atrunas, jo arī Eiropas līgām ir gana noslogoti kalendāri.... skaidrs ir tas, ka krieviem ir izdevīgi tā kā ir tagad, kad viņi var uztirēt mītu par savu labāko līgu Eirāzijā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2017-03-26 20:41, pirms 7 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: Līdzīgas atrunas izdomāja NHL klubi kāpēc vairs nebrauc uz Eiropu spēlēt pārbaudes spēles.
Dabūja pāras reizes pa muti no vietējiem Krievijas līgas klubiem un vairāk nebrauc!

  +3 [+] [-]

, 2017-03-26 20:55, pirms 7 gadiem
Gudrais Jenots rakstīja: Dabūja pāras reizes pa muti no vietējiem Krievijas līgas klubiem un vairāk nebrauc!
Kuras bija tās pāris reizes?
Tirst arī vajag ar mēru!

  +2 [+] [-]

, 2017-03-26 20:56, pirms 7 gadiem
als rakstīja: Tak pat rižam kaķim ir skairds, ka krieviem nav izdevīgi spēlēt ČL un kaut kā samērot spēkus ar Eiropas klubiem kaut vai tikai tapēc, ka tur būs iespēja dabūt pa muguru no kādas Bernes vai Djurgarden vai nedod die's vēl no kaut kādas Spartas un tad vairs šie nevarēs tik pārliecināti kladzināt par savu "labāko līgu Eirāzijas kontinentā" un tās runas par papildu spēļu skaitu un papildu noslodzi ir vairāk tikai atrunas, jo arī Eiropas līgām ir gana noslogoti kalendāri.... skaidrs ir tas, ka krieviem ir izdevīgi tā kā ir tagad, kad viņi var uztirēt mītu par savu labāko līgu Eirāzijā!
Tieši tā!

  -1 [+] [-]

, 2017-03-26 20:57, pirms 7 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: Līdzīgas atrunas izdomāja NHL klubi kāpēc vairs nebrauc uz Eiropu spēlēt pārbaudes spēles.
Tu esi garīgi slims, kad šādas lietas salīdzini? Par NHL pārākumu vispār nevienam prātā veselam cilvēkam nav un nevar būt nekādu jautājumu, tur tiešām nav saprotama motivācija, kāpēc nhl klubam būtu jāiespringst starpsezonas spēlē pret kaut ko nesaprotamu.
Pat labākie krievi spēlē NHL, nerunājot par zviedriem, somiem, čehiem, par Kanādu, Asv vispār nerunājot Visa OS elite. Kas tad KHL vai citā Eiropas līgā to dižo līmeni uzturēs?

     [+] [-]

, 2017-03-26 20:59, pirms 7 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: Līdzīgas atrunas izdomāja NHL klubi kāpēc vairs nebrauc uz Eiropu spēlēt pārbaudes spēles.
kā saprotu, šoruden atkal brauks uz Eiropu un aizvadīs arī pārbaudes spēles pret Eiropas klubiem

     [+] [-]

, 2017-03-26 21:11, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: kā saprotu, šoruden atkal brauks uz Eiropu un aizvadīs arī pārbaudes spēles pret Eiropas klubiem
Un no tās pārbaudes paslidošanas daži troļļi baigos secinājumus izdarīs ja būs pret krievu klubu, tiem muļķa krieviem tak tā būs spēle uz dzīvību un nāvi, viņi vienmēr sirgst ar mazvērtības kompleksu un viņiem vienmēr kaut kas jāpierāda

Tieši tāpēc KHL pret Eiropas klubiem nevar būt nekādas runas par motivācijas trūkumu, jo tie taču krievi. Kuri pat uz katru PČ gatavi savu drīm tīmu vākt.

     [+] [-]

, 2017-03-26 21:28, pirms 7 gadiem
AllBlacks rakstīja: Un no tās pārbaudes paslidošanas daži troļļi baigos secinājumus izdarīs ja būs pret krievu klubu, tiem muļķa krieviem tak tā būs spēle uz dzīvību un nāvi, viņi vienmēr sirgst ar mazvērtības kompleksu un viņiem vienmēr kaut kas jāpierāda

Tieši tāpēc KHL pret Eiropas klubiem nevar būt nekādas runas par motivācijas trūkumu, jo tie taču krievi. Kuri pat uz katru PČ gatavi savu drīm tīmu vākt.
visticamāk nespēlēs pret krieviem.

     [+] [-]

, 2017-03-26 21:39, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: kā saprotu, šoruden atkal brauks uz Eiropu un aizvadīs arī pārbaudes spēles pret Eiropas klubiem
čainā arī :
NHL likely to play in Sweden, China in 2017 -...

     [+] [-]

, 2017-03-26 21:46, pirms 7 gadiem
zaipis rakstīja: čainā arī :
http://www.tsn.ca/nhl-to-hold-games-in-sweden-china-in-2017-1.661942

tad tāpēc to vēlmi pievienoties KHL ir izteikuši "vairāki Āzijas klubi"

  +1 [+] [-]

, 2017-03-26 21:57, pirms 7 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: Līdzīgas atrunas izdomāja NHL klubi kāpēc vairs nebrauc uz Eiropu spēlēt pārbaudes spēles.
Viena lieta ir pirmssezonas pārbaudēs spēles, kad parasti klubi un spēlētāji vēl nav optimālajā formā (Eiropas klubi parasti bija labākā formā, jo viņiem jau sezona parasti tad bija sākusies) pavisam, kas cits ir ČL spēles, kuras jau notiek sezonai pa vidu un tad nekādas atrunas par nebūšanu formā vairs nelīdz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-26 22:30, pirms 7 gadiem
Topshop rakstīja: Skaidrs ka NHL mizeli nespeles ar krieviem jo atkal dabūs pa muguru ka toreiz piedzīvoja to apkaunojumu no SKA un pēc tam brēgdami notinas uz mājām.
KHL ir pēdējais ar ko tie mizeli piekritīs spēlēt jo keponiem tie zaudējumi tikai sagraus mītu par vareno NHL. Heh
Kur tādi idioti kā Tu rodas? Pasaki, un es aizsūtīšu milzum lielu iepakojumu ar prezervatīviem, lai vairāk nerastos.

     [+] [-]

, 2017-03-26 22:49, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kur tādi idioti kā Tu rodas? Pasaki, un es aizsūtīšu milzum lielu iepakojumu ar prezervatīviem, lai vairāk nerastos.
atbildot uz Tavu jautājumu: tur, kur maksā par šādu idiota lomas nospēlēšanu. Tie ir indivīdi, kuri starp apsarga darbu Maximā un trolli netā, ir izvēlējušies otro variantu. (kaut arī darba samaksa droši vien ir līdzīga).

  -1 [+] [-]

, 2017-03-26 22:50, pirms 7 gadiem
Topshop rakstīja: Skaidrs ka NHL mizeli nespeles ar krieviem jo atkal dabūs pa muguru ka toreiz piedzīvoja to apkaunojumu no SKA un pēc tam brēgdami notinas uz mājām.
KHL ir pēdējais ar ko tie mizeli piekritīs spēlēt jo keponiem tie zaudējumi tikai sagraus mītu par vareno NHL. Heh
Šajā jautājumā ir vairāki aspekta punkti. Pirmkārt SKA vienmēr ir bijusi pasaules līmeņa komanda, it īpaši tagad. SKA mierīgi varētu būt NHL top komanda. Šajā gadījumā nav ko brīnīties ka SKA sasita Hurricanes komandu, tomēr Hurricanes nav arī nekāda NHL top komanda.
Kā jau vienreiz minēju, NHL viennozīmīgi ir pasaules spēcīgākā hokeja līga, bet ne visi tur spēlējošie hokejisti ir šī nosaukuma vērti.

  -1 [+] [-]

, 2017-03-26 22:55, pirms 7 gadiem
SKA, CSKA, Magņitka, AK Bars. Šīs ir NHL līmeņa komandas viennozīmīgi, SKA izteikti, ja paskatās uz uzvārdiem kādi spēlē šajā komandā. Otrāmkārtām gandrīz katram SKA hokejistam ir bijuši piedāvājumi no NHL. Tikai krievu liegums un ažiotāža ir liegusi viņiem doties uz NHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-27 00:59, pirms 7 gadiem
Žoptops un garīgi slims sesks

     [+] [-]

, 2017-03-27 07:31, pirms 7 gadiem
Absolūti piekrītu viedoklim,ka čempionlīgā uzvarētspējīgi būtu tikai 5-6 biezākie krievu klubi un tad arī tas vēl būtu jāpierāda laukumā.Varēja jau dot iespēju vājākiem klubiem ,kuri regulāri netiek izslēgšanas spēlēs,bet tie taču grautu KHL prestižu,jo arī tur nespētu tikt līdz pusfinālamTo dikti labi saprot KHL vadība,tāpēc atbilde negatīva.