Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

papildināts Kuldas "Salavat Yulaev" pārtrauc SKA astoņu uzvaru sēriju

Kuldas "Salavat Yulaev" pārtrauc SKA astoņu uzvaru sēriju
Artūrs Kulda
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā šodien Artūra Kuldas pārstāvētais Ufas "Salavat Yulaev" savā laukumā ar 3:1 uzvarēja Sanktpēterburgas SKA.

Artūrs Kulda nospēlēja 16 minūtes un 14 sekundes, izdarīja divus metienus, veica divus spēka paņēmienus, bloķēja divus pretinieku metienus un nopelnīja divas soda minūtes. Latvijas izlases aizsargs šosezon 35 mačos ir guvis divus vārtus un atdevis četras rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis 28 soda minūtes.

Pirmajās 40 minūtēs Deniss Tolpeko un Anti Pilstrēms izvirzīja mājiniekus vadībā ar 2:0. Lai gan trešajā periodā jau 30. sekundē Dmitrijs Kaļiņins samazināja rezultāta starpību, trešdaļas 12. minūtē Aleksandrs Mereskins atjaunoja Ufai divu vārtu pārsvaru.

Šīsdienas otrajā mačā Georgija Pujaca pārstāvētais Ņižņekamskas "Neftekhimik" savā laukumā ar 4:2 pārspēja Čeļabinskas "Traktor" komandu, izcīnot piekto uzvaru pēdējās sešās spēlēs. Pujacs laukumā pavadīja 15 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā izpildīja vienu spēka paņēmienu. Uzvarētāju labā pa diviem vārtiem guva Jegors Milovzorovs un Pāvels Kuļikovs, bet viesiem pa reizei precīzi bija Antons Gļinkins un Dmitrijs Pestunovs.

"Salavat Yulaev" komanda ar 77 punktiem 50 mačos nostiprinājās KHL Austrumu konferences kopvērtējuma piektajā vietā, bet "Neftekhimik" ar 56 punktiem 50 spēlēs pakāpās uz 11. vietu.

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2015-01-26 20:49, pirms 9 gadiem
Pujacs - veiksmes amulets.

     [+] [-]

, 2015-01-26 22:50, pirms 9 gadiem
Bet autors varbut var uzrakstit kapec Kulda nespeleja pagajusaja Ufas spele un ieprieksejo speli nepabeidza?
Ieprieks kads rakstija ka Kulda nespele un nepabeidza speli , bet ta ari neko neuzrakstija par iemesliem...
Jeb jaunie autori iet veco ta saucamo zurnalistu pedas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja