Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam septītie vārti, Pujacam piespēle debijā

Karsumam septītie vārti, Pujacam piespēle debijā
Mārtiņš Karsums
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

KHL regulārā čempionāta spēlēs trešdien ar rezultativitāti izcēlās Maskavas "Dynamo" latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums un bijušais Rīgas "Dinamo" kapteinis Georgijs Pujacs, kurš debitēja Ņižņekamskas "Neftekhimik" sastāvā.

Harija Vītoliņa vadītais Maskavas "Dynamo" izbraukumā ar 2:5 atzina Čerepovecas "Severstal" pārākumu, bet Mārtiņš Karsums spēles 22. minūtē panāca izlīdzinājumu 1:1. Kopumā latviešu uzbrucējs nospēlēja 14 minūtes un 52 sekundes, izdarīja vienu metienu, veica četrus spēka paņēmienus, zaudēja vienīgajā iemetienā un nopelnīja divas soda minūtes. Tikmēr Kaspars Daugaviņš šajā mačā nepiedalījās.

28 gadus vecais Karsums šosezon 35 spēlēs ir guvis septiņus vārtus un atdevis deviņas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnījis 14 soda minūtes un lietderības koeficientu +6.

Ņižņekamskas "Nefekhimik" rindās debiju piedzīvoja Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs, palīdzot savai jaunajai komandai ar 6:4 viesos uzvarēt Bratislavas "Slovan", tādējādi pārtraucot četru zaudējumu sēriju. Pujacs laukumā pavadīja 23 minūtes un astoņas sekundes, izdarīja rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu metienu un nopelnīja divas soda minūtes.

Citā spēlē Oskara Bārtuļa pārstāvētais Astanas "Barys" savās mājās ar 1:4 piekāpās Kazaņas "Ak Bars", zaudējot 11. maču pēdējās 13 spēlēs. Latviešu aizsargs laukumā pavadīja tikai astoņas minūtes un 47 sekundes, kopš otrās trešdaļas vidus laukumā vairs neparādoties. Šajā laikā Bārtulis paspēja veikt vienu metienu pa pretinieku vārtiem.

Vēl vienā mačā zaudējumu cieta arī Artūra Kuldas Ufas "Salavat Yulaev", kas savā laukumā ar 3:4 papildlaikā zaudēja Omskas "Avangard", tādējādi ciešot ceturto neveiksmi pēdējos piecos mačos. Kulda nospēlēja 20 minūtes un 57 sekundes, izdarīja četrus metienus un bloķēja piecus pretinieku metienus.

Tikmēr Pētera Skudras vadītais Ņižņijnovgorodas "Torpeod" savā laukumā ar 3:2 papildlaikā uzvarēja HC "Sochi" komandu, izcīnot otro uzvaru pēc kārtas, kas seko piecu zaudējumu sērijai.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +4 [+] [-]

, 2014-12-25 10:24, pirms 9 gadiem
Karsiks malačoks!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-12-25 11:17, pirms 9 gadiem
Btw spelees beidzaas vakar, nevis shoriit!
Riktiigs, kad GRIBU, tad LIEKU kantoris!!!

  +7 [+] [-]

, 2014-12-25 11:47, pirms 9 gadiem
Pujacs māk spēlēt tikai krievu klubos.Laikam mentalitāte tāda.

  +2 [+] [-]

, 2014-12-25 11:49, pirms 9 gadiem
acmee23 rakstīja: Btw spelees beidzaas vakar, nevis shoriit!
Riktiigs, kad GRIBU, tad LIEKU kantoris!!!
Ir svētki, tagad nu tiešām nebūtu jādir*ās.

  -3 [+] [-]

, 2014-12-25 13:01, pirms 9 gadiem
Pujacs malacis, priecājos, ka viņam vairs nav jāspēlē totāli regresējošajā Dinamo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-25 13:40, pirms 9 gadiem
rusi ir dažādi, citi dzimusi un integrējušies Baltijā, citi vrb labāk jūtas sibīrijā, urālos un tatarstānā

  -1 [+] [-]

, 2014-12-25 14:16, pirms 9 gadiem
Pujacs Dinamo sastaava jutaas parak komfortabli,tikko ir prom no maajam un savejiem ,arpus komforta zonas vinsh ir spiests spelet uz maximumu,iet vairaak uz risku kaa avangard sastaava.

     [+] [-]

, 2014-12-25 16:45, pirms 9 gadiem
netiishaam sanaaca piespele

  +1 [+] [-]

, 2014-12-25 17:05, pirms 9 gadiem
Piqué rakstīja: alguns, 11:47

Pujacs ir krievs un vinam drosi vien bija nepatikama klauities latvanu vaukskesanu. Domaju ka sobrid jebkuram krievam butu nepatikami uztureties latviesu sabiedriba.
Krim vaš, rubļ naš! Tas tev, putlerist.

  -2 [+] [-]

, 2014-12-25 17:58, pirms 9 gadiem
Varbūt dažiem krievu nīdētājiem vajazētu ieskatīties savā ciltskokā!

  +2 [+] [-]

, 2014-12-25 18:03, pirms 9 gadiem
Piqué rakstīja: alguns, 11:47

Pujacs ir krievs un vinam drosi vien bija nepatikama klauities latvanu vaukskesanu. Domaju ka sobrid jebkuram krievam butu nepatikami uztureties latviesu sabiedriba.
šādus komentārus admiņiem,žurnālistiem būtu jādzēš..tie reāli ir pretnacionālistiski komentāri..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-12-25 20:05, pirms 9 gadiem
Piqué rakstīja: dueto, 18:03

Ir jadzes un jabano, un javed uz cekas kabinetu jo tas ir pretnacionalistiski. Tev neskiet ka latviesi ar to nacionalismu jau biski parspile un laiz ka PSRS laikos? Un tu doma ka krieviem sobrid ir patikami uzturties latviesu sabiedriba? Es uzrakstu taisnibu un pajokoju par krievu/latviesu temu, bet te to uztver ka baigos draudus nacionalismam, gandriz tik pat slimigi ka islamisti, nedrikst teikt neko sliktu par sveto lietu citadi drauds, ienaidnieks un jacert nost galva.
Ja Tu kādā RUS medijā apsaukātu krievus un viņu nacionalistiem būtu iespēja Tevi atrast, pēc tikšanās ar viņiem, ..........! Negribu neko sliktu piesaukt, bet gan jau pats labi zini kas dažkārt atgadās valstī, kur krievu fašisti 4.novembrī Maskavas centrā met roku gaisā.

Nekādu joku Tavā komentārā nevar saskatīt, tikai naida kurināšanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-12-25 21:00, pirms 9 gadiem
Piqué rakstīja: Agris 77, 20:05

Nestasti, ja palasa krievu komentarus tad vini pasi biezi noliek savu valsti un Putinu, bet ja kaads kaut ko ne ta pasaka par sveto Lv valsti un gaiso latviesu naciju tad - vatiks, nodevejs, ienaidnieks. Tani pasa ASV ir atlauts dezinat valsts karogu, bet lv tevi ieliks uz 100 gadiem cietuma jo tas simbols ir svets un Dieva karta kuru ir japieludz. Vel Latvija ir 2 svetku dienas un 10 seru dienas kuras atceras 100 gadu notikumus un ir skali jaraud jo citadi nebus parak nacionalistiski, gandriz ka Ziemelkoreja. Latvijas valsti vispar viss ir ideali un kartiba, bet tie kas nepiekrit ir vatniki, nodeveji un inaidnieki. Agrak latviesiem bija vairak savs viedoklis un dzivoja prieks sevis nevis pieludza simbolus un sistemu. Sobrid tas viss vispar ir pacelies sizo limeni, ka pie islamistiem
Katru gadu krievijā tiek nogalināti vismaz 2-3 ievērojami cilvēktiesību aizstāvji, tāpat tiek nogalināti pa pārītim opozīcijas žurnālistu, krievu nacionalisti regulāri rīko grautiņus tirgos, kuros strādā kaukāzieši. 4.novembrī āfrikas valstu vēstniecības saviem pilsoņiem iesaka labāk nekur nevazāties.
Tagad pasaki kas no tā krievam draud Latvijā? Nekas!!!
Vēlreiz atkārtoju, Tavs komentārs nebija nekāds joks, tīrākā apsaukāšanās un naida kurināšana. Jeb Tu nesaproti kas ir joks?

Tāda sajūta ka Tu dzīvo uz citas planētas. Atver mūsu portālus, ieslēdz mūsu TV, visur ir tikai valsts kritika un kritika, ieslēdz krievu TV, visa pasaule stulbeņi, idioti un tad ziņas par ģeniālo mesiju Putinu.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-25 21:09, pirms 9 gadiem
Pique
Daudz zini par ceku pccr? Stipri shaubos, jo ceka kautka tavam vecumam jau sen ka pagajusi plus vesture tew pashvaka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-12-25 21:23, pirms 9 gadiem
Piqué
P.S.

Tas ka komentāros izskan idejas kas velk uz Z-Korejas variantu, tas gan tiesa, bet tas jau nenozīmē ka tāda ir valsts politika, ar muļķībām Tu sastapsoes jebkurā valstī. Varbūt vari arī reāli nosaukt kādus gadijumus kad kāds ir bijis represēts, par to ka slikti sērojis? Es neparko tādu neesmu dzirdējis.
Tavā pielūgsmes zemē gan šogad tika represēts vienīgais opozicionārais TV kanāls un tikai par to ka skatītājiem uzdeva jautājumu, vai staļingradu varbūt tomēr vajadzēja atdot vāciešiem, atkāpties un neupurēt tik daudz cilvēkus! Šobrīd TV kanāls Dožģ raidijumus veido direktores dzīvoklī, jo nekur nevar noīrēt telpas. Atkal jautājums, vai Latvijā opozīcijas (krievu) mediji ir sastapušies ar šādām problēmām?

  +1 [+] [-]

, 2014-12-25 21:28, pirms 9 gadiem
Piqué rakstīja: Agris 77, 21:00

Un atceries Agri ja tu skaties KHL tad tu nesi ists latvietis, bet vatniks un nodevejs.
Tas ir muļķīgi, ko gan tur vēl teikt. Par šādiem izteikumiem es pats esmu neskaitāmas reizes teicis, nedod dievs šādi cilvēki kādreiz tiks pie varas, tā būs Z-Koreja. Tad jau jāaizliedz viss, jo no visa varam ietekmēties un kļūt nelojāli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-12-25 22:44, pirms 9 gadiem
Pikue - tu te .irs jau 77 komentu un neko - dp tevi nav aizturējusi, banots neesi pat pa purnu nesola un par truleni nelamā.
Lūk tā ir patiesa demokrātija.
Toties tava krievija kopš 90tajiem ir karojusi gandrīz 20 karos katrā reizē brēcot par apspiestajiem tautiešiem.
Tur tad arī dodies ja kas nepatīk nevis te mokies un vaidi!!!

  +2 [+] [-]

, 2014-12-25 22:48, pirms 9 gadiem
Ps un esi tik laipns puika - mācies cienīt valsti kurā dzīvo, godā tās tradīcijas un nesāc mācīt kā jādzīvo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja