Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam vārti, Bārtulim liels spēles laiks Astanā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Karsumam vārti, Bārtulim liels spēles laiks Astanā
Mārtiņš Karsums
Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas mačā Oskara Bārtuļa pārstāvētais Vladivostokas "Admiral" izbraukumā apspēlēja Astanas "Barys" (4:1). Maskavas "Dynamo" leģionārs Mārtiņš Karsums tikmēr izcēlās ar vārtu guvumu, bet viņa vienība viesos piekāpās Ufas "Salavat Yulaev" (1:2).

Ufas spēles pirmajā periodā aktīvāk darbojās Maskavas "Dynamo" spēlētāji, un 19 minūtē pēc lieliskas piespēles Mārtiņš Karsums raidīja ripu mājinieku vārtos (1:0). Otrajā periodā "Salavat Yulaev" somu aizsargs Sami Lepiste panāca izlīdzinājumu (1:1). Trešā perioda 13. minūtē mājinieku uzbrucējs Maksims Majorovs no tuvas distances bija pietiekami izveicīgs un guva vārtus, kas izrādījās izšķirošie.

"Dynamo" latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums laukumā bija 13:40 minūtes, izpildīja vienu metienu un guva vārtus, bez panākumiem cīnījās divos iemetienos, kā arī veica divus spēka paņēmienus. Karsums ar 14 (6+8) punktiem 30 mačos kļūst par maskaviešu rezultatīvāko spēlētāju šajā sezonā. Komanda cīnās par astoņnieku Rietumu konferencē.

Astanas mača trešajā minūtē "Barys" kanādiešu aizsargs Kems Bārkers izvirzīja vadībā laukuma saimniekus, taču jau pēc piecām minūtēm līdzsvaru panāca "Admiral" kanādiešu uzbrucējs Džeimss Raits (1:1). Otrā perioda pirmajās astoņās minūtēs ciemiņi iemeta vēl trīs ripas - izcēlās Maksims Kazakovs, Džeimss Raits un Pāvels Makarenko (1:4). Trešajā periodā astanieši centās kaut ko darīt, taču viņu pūliņi nevainagojās panākumiem.

"Admiral" latviešu aizsargs un kapteinis Oskars Bārtulis laukumā bija 24:16 minūtes (otrais lielākais laiks mačā), izpildīja divus metienus pa vārtiem, kā arī uzvarēja vienā no diviem iemetieniem. Bārtulim šajā sezonā ir 3 (2+1) rezultativitātes punkti 29 mačos. Komanda ieņem piekto vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +3 [+] [-]

, 2016-11-25 18:30, pirms 7 gadiem
Mazs spēles laiks, bet punktus gūst.

  -4 [+] [-]

, 2016-11-25 19:38, pirms 7 gadiem
Bārtulis uzvarēja vienš no 2 iemetieniem? Ko pīpē autors? Veel neesmu redzējis ka aizsargi stātos iemetienā. Protams nerunāju par amatieru līgām.

  +3 [+] [-]

, 2016-11-25 20:54, pirms 7 gadiem
hecs rakstīja: Bārtulis uzvarēja vienš no 2 iemetieniem? Ko pīpē autors? Veel neesmu redzējis ka aizsargi stātos iemetienā. Protams nerunāju par amatieru līgām.
statistiku paskaties pirms dirs

  +1 [+] [-]

, 2016-11-25 22:36, pirms 7 gadiem
...toties gan Bukartam, gan Džeriņam šodien pa golam...