Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroka un Vītoliņa "Spartak" turpina uzvarēt, Bukarta "Severstal" gavilē Minskā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Znaroka un Vītoliņa "Spartak" turpina uzvarēt, Bukarta "Severstal" gavilē Minskā
Maskavas "Spartak" treneris Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš. Foto: Mikhail Japaridze/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pie trešā panākuma pēdējās četrās spēlēs tikusi Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Maskavas "Spartak", kas savā laukumā ar 4:1 apspēlēja "Sochi". Savukārt Minskas "Dinamo" komandai piekto neveiksmi pēc kārtas sagādāja uzbrucēja Roberta Bukarta Čerepovecas "Severstal", kas Baltkrievijas galvaspilsētā šovakar bija pārāka pagarinājumā - 2:1.

Lielu ieguldījumu "Spartak" panākumā šodien deva čehu uzbrucējs Lukāšs Radils, kurš izcēlās ar trim vārtu guvumiem, savukārt trīs rezultatīvas piespēles nopelnīja soms Jori Lehtera. Soču hokejisti izdarīja par 11 metiniem vairāk (37:26) nekā pretinieki, tomēr ceturto maču pēc kārtas maskaviešu cietoksnī teicami darbojās slovāks Jūliuss Hudāčeks, kura rēķinā bez 36 atvairītiem metieniem arī viena rezultatīva piespēle.

"Spartak" ar 20 punktiem 19 mačos saglabā astoto pozīciju Rietumu konferencē, kamēr "Sochi" ar tikpat spēlēs iekrātiem 12 punktiem apsteidz tikai Rīgas "Dinamo". Sestā Rietumos ar 21 punktu 18 cīņās ir "Severstal", kuras panākumu pār divas pozīcijas augstāk esošo Minskas klubu ar rezultatīvu metienu papildlaika trešajā minūtē kaldināja Vladislavs Provoļņevs.

Roberts Bukarts laukumā pavadītajās 15:34 minūtēs izdarīja vienu metienu pa vārtiem un bloķēja vienu pretinieku veikto raidījumu.

Līgas līderpozīcijā ar 34 punktiem nostiprinājusies Maskavas CSKA, ar 3:2 apspēlējot vienu no turnīra tabulas lejasgala komandām Pekinas "Kunlun Red Star". Armijniekiem ceturtā uzvara pēdējās piecās spēlēs gan nāca grūti, viesiem divas reizes atspēlējoties no minimāla deficīta uz rezultāta tablo.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2020-10-25 19:40, pirms 3 gadiem
Domā ka man nav jūtu