Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bezatbildība un neapdomība - Covid-19 radītais haoss KHL

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bezatbildība un neapdomība - Covid-19 radītais haoss KHL
Foto: Raimonds Volonts, Dinamo Rīga

Kopš Kontinentālās hokeja līgas jaunās sezonas atklāšanas spēles pagājušas tikai 22 dienas, bet jau tagad saprāta balsis aicina apturēt regulāro čempionātu. Pašlaik trīs komandas pilnā sastāvā atrodas karantīnā, citas velk dzīvību ar junioru palīdzību. Kurš gan varēja iedomāties, ka sezona tik ātri pārvērtīsies par absurdu notikumu virkni? Pilnīgi visi…

Cirks par jaunāko uzvedumu parūpējās trešdien - Krievijas izlases bāzes klubs Sanktpēterburgas SKA malā nedrīkstēja palikt pat tad, ja karantīnā nonākuši 30 cilvēki, ieskaitot visu treneru štābu. Pēkšņi izrādījās, ka Romānam Rotenbergam - viņš arī kluba īpašnieks, oligarhs un cilvēks, kurš pēc domstarpībām atlaida Oļegu Znaroku no Krievijas izlases galvenā trenera amata - ir pirms gada iegūts trenera diploms. SKA pieteikumā bija 12 hokejisti, kuri nekad nebija spēlējuši tik augstā līmenī. Debiju piedzīvoja desmit, bet rezerves vārtsargs un viens aizsargs palika uz soliņa.

Arsēnijs Koromislovs kļuva par jaunāko spēlētāju SKA vēsturē - viņš laukumā devās, būdams 16 gadus, desmit mēnešus un 20 dienas vecs. Ar 1:4 savā laukumā tika piedzīvots zaudējums pret Novosibirskas “Sibir”, kopumā parādot atzīstamu sniegumu. Te gan jāatceras, ka SKA sistēmā sapulcēta liela daļa talantīgāko Krievijas jauno hokejistu, bet citām komandām tādas iespējas nav. Protams, pēc šāda mača SKA bērniem par godu tika rakstīti eposi, tomēr aktuālāk būtu uzdot jautājumu: kam tas ir vajadzīgs un kurš iegūst no šāda čempionāta neapturēšanas?

Šobrīd absolūtā karantīnā sēž trīs komandas - Nursultanas “Barys”, Rīgas “Dinamo” un Jaroslavļas “Lokomotiv”. Kazahstānas vienība saslima agrāk un saņēma KHL vadības pretīmnākšanu, tiekot pārceltām visām spēlēm. “Dinamo” un “Lokomotiv” šādu pretīmnākšanu nesagaidīja. KHL zināja, ka ir jāpieliek punkts, citādi mačus nāktos pārcelt līdz pat sezonas beigām. Rīdzinieki izkāruši balto karogu - ja gribat dot tehniskos zaudējumus, tad dodiet. “Lokomotiv” vēl domā, kā rīkoties, apelējot pie KHL veselā saprāta.

Varam sapņot par brīnumiem uz ledus, bet spēlēšana ar HK “Rīga” KHL līmenī beigtos ar pamatīgām sagrāvēm. Pagājušajā sezonā “Dinamo” savā labākajā sastāvā divreiz zaudēja ar 0:7. Tagad junioriem pirmajā mačā pretī stātos Maskavas “Dynamo” ar pagājušās sezonas rezultatīvāko spēlētāju Vadimu Šipačovu priekšgalā. Un Dmitriju Jaškinu, kurš šo sezonu sācis ar septiņiem vārtiem astoņās spēlēs. Vai spējat iedomāties NHL komandu spēlējam pret vidusmēra Kanādas junioru komandu?

“Ir redzams, ka situācija ir sarežģīta, taču nekādā gadījumā tā nav izgājusi no kontroles,” teica Aleksejs Morozovs, KHL prezidents. Viņš apstiprināja, ka trešdien pozitīvas Covid-19 analīzes ir 87 hokejistiem, bet 132 no slimības atveseļojušies. Kopā tie ir 219 cilvēki. Līgā spēlē 23 komandas, uz maču drīkst pieteikt līdz 22 hokejistiem. Sareizinot šos skaitļus, iegūstam 506. Tātad brīdī, kad aiz muguras ir treniņnometnes un viena maza daļa no sezonas, saslimusi gandrīz puse no līgas dalībniekiem. Ne velti mēļoja, ka vienā no komandām, kurai ir zināma saistība ar Latviju, pozitīvas Covid-19 analīzes nav bijušas tikai vienam hokejistam. Vienam... Kādi būs skaitļi, kad situācija būs izgājusi no kontroles?

Te gribas iestarpināt IIHF motivāciju, laicīgi atceļot zemāko divīziju U20 pasaules čempionātus: “Padome sekoja ekspertu grupas rekomendācijām, kurās bija minētas bažas par turnīru rīkotāju spējām nodrošināt sacensību norisi drošā vidē, neradot potenciāli nopietnus finansiālos riskus, ja turnīru nāktos atcelt vai kāds no dalībniekiem saslimtu.” Uzsvars uz pēdējiem četriem vārdiem. Vai kāds no KHL vadības ir aizdomājies par nopietnākajām sekām? Rīgas “Dinamo” no sezonas pirmā izbraukuma atveda desmit pozitīvas analīzes, un lielākajai daļai nebija nopietnu simptomu. Taču bija vairāki cilvēki, kuri nonāca slimnīcas aprūpē.

“Arvien vairāk un vairāk spēlētāju atlabst pēc slimošanas, un viņiem ir imunitāte, tāpēc situācija līgā kļūst labāka,” cerīgi skaidroja Morozovs. Varbūt aizmirsa, varbūt nemaz nav informēts, ka nav nekādu pierādījumu, ka Covid-19 pārslimojušajiem cilvēkiem izveidojas imunitāte pret vīrusu. Un arī apgalvojums, ka situācija kļūst labāka, neiztur kritiku.

Par sportisko principu ievērošanu nemaz nav vērts strīdēties. Atliek tikai iedomāties scenāriju - divas komandas cīnās par play-off sezona tuvojas beigām, un abām jāspēlē pret komandu X. Viena dabū pretī komandu labākajā sastāvā un zaudē, bet tiešā konkurente pēc nedēļas pret to pašu pretinieku iegūst tehnisko uzvaru, jo nav, kam spēlēt.

Ufas “Salavat Yulaev” paliek bez sava galvenā trenera un arī pirmās maiņas centra uzbrucēja. Maskavas “Spartak” ir četru zaudējumu sērija, jo vienlaikus no sastāva izkrituši trīs vadošie uzbrucēji. Ņižņijnovgorodas “Torpedo”, saslimstot astoņiem spēlētājiem un vēl vairākiem nonākot karantīnā, spēlēja ar sastāvu, kurā caurumi tiks aizpildīti junioriem, kuri atsaukti atpakaļ no sava izbraukuma.

Habarovskā tikai tagad ieradušies vadošie leģionāri, un arī - ne visi. Ņižņekamskas “Neftekhimik” sezonu sāka bez treneriem uz soliņa. Jekaterinburgas “Avtomobilist” treneris atveseļojās pirms paša sezonas sākuma. Pekinas “Kunlun” maču aizvadīja ar četriem aizsargiem, un, vienam no viņiem nopelnot noraidījumu, mazākumā uz ledus bija jādodas ar trim uzbrucējiem. Un tie ir tikai kliedzošākie piemēri, jo uzskaitīt visus ar Covid-19 saistītos notikumus nav iespējams. Lielākas vai mazākas, bet problēmas ir visās komandās, izņemot Minskas “Dinamo”. Jo uz ledus vīrusa nav.

Ir acīmredzams, ka KHL nespēj kontrolēt, lai visās pilsētās un visās hallēs tiktu izpildīts veselības reglaments. Rīgas “Dinamo” izbraukumā devās ar negatīvām analīzēm, bet atpakaļ atlidoja ar pozitīvām. Tātad Krievijā kaut kur kaut kas nebija izdarīts līdz galam. KHL spēj nodarboties ar tehnisko zaudējumu piešķiršanu un neeksistējošu eksprestestu kritizēšanu, bet ne situācijas izmeklēšanu un problēmu noteikšanu, lai tas vairs neatkārtotos.

HK “Rīga” sezonas pirmās astoņas spēles aizvadīja izbraukumā. Atbraucot mājās, visam sastāvam tika veiktas analīzes, un rezultāti tika gaidīti ar bažām. Par laimi - visi negatīvi. Kā izrādās, MHL reglamenta ievērošana ir brīvprātīga, ne obligāta... Komandām jābūt nodrošinātai atsevišķai ieejai hallē, kuru neizmanto neviens cits. Komandai jābūt nodrošinātai ģērbtuvei, gar kuru nestaigā nepiederoši cilvēki. Uz iebildumiem, ka šeit taču nekas nav tā, kā vajadzētu būt, saņemta atbilde: “Mums nav resursu, lai to visu nodrošinātu.

VHL spēlē divi latviešu uzbrucēji - Edgars Kulda un Artūrs Ozoliņš. Abu komandas pašlaik atrodas karantīnā. KHL tagad var aizbildināties ar sastāvu aizlāpīšanu - ir taču fārmklubi, ir taču juniori. Kas notiks tad, kad arī visas šīs komandas sēdēs karantīnā? Sezonu iespējams turpināt tikai burbulī, pretējā gadījumā turpinājums būs vēl sliktāks. Kontrolēt, lai divās, četrās vai sešās hallēs viss tiktu izdarīts godam, ir daudz vieglāk, nekā to darīt vairāk nekā 20 hallēs.

Pēdējo dienu spilgtākie izteikumi

“Tagad līgā visiem ir grūti, bet mums Tālajos Austrumos nekad nav bijis viegli. Dzīvojam no testa līdz testam, turklāt pat hokejistiem ar antivielām slimība ķeras klāt vēlreiz. Pēc spēles pret Rīgu mūsu vārtsargam Jevgeņijam Aļikinam atnāca tests ar neviennozīmīgu atbildi, tas pats stāsts par vadošajiem uzbrucējiem Kirilu Raskazovu un Valentīnu Pjanovu. Viņi nedodas izbraukumā, bet gan paliek Habarovskā,” stāsīja “Amur” vārtsargu treneris Oļegs Fiļimonovs. “Amur” bija pēdējā Rīgas “Dinamo” pretiniece pirms saslimšanām.

“Saskaņā ar vadlīnijām, visa komanda atrodas karantīnā. Pašreizējos apstākļos “Lokomotiv” nav iespēju pieteikt komandu tuvākajiem mačiem, jo mūsu galvenais uzdevums ir parūpēties par spēlētāju un treneru, ieskaitot pretinieku komandu, līdzjutēju, tiesnešu un citu iesaistīto cilvēku veselību. Varasiestādes mums neļauj blakus junioriem pieteikt pieredzējušos spēlētājus, kuri ir veseli, bet atrodas karantīnā. Savukārt tikai junioru komandas izmantošana KHL neapšaubāmi novedīs pie traumu pieauguma,” pausts Jaroslavļas “Lokomotiv” paziņojumā. Šovakar komandai paredzēta mājas spēle, bet joprojām - mazāk nekā desmit stundas pirms pirmā iemetiena - nav skaidrs, vai mačs vispār notiks. Tiekot gaidīti analīžu rezultāti...

Kā komanda seko līdzi spēlētāju disciplīnai, lai viņi neapmeklētu vietas, kur atrodas daudz cilvēku? Internetā tiek apspriests video, kurā redzams Pāvels Koļedovs, apmeklējot naktsklubu. “Ar puišiem notiek darbs, lai viņi neapmeklētu naktsklubus. Sakarā ar video - esam tikuši galā, bet ārpus komandas par to nerunāsim,” Viktors Kozlovs, “Salavat Yulaev” galvenā trenera vietas izpildītājs, kamēr galvenais treneris slimo ar Covid-19.

“Līdzās sastāvam slimo praktiski viss apkalpojošais personāls, treneri un ofisa darbinieki. Situācija ir tāda, ka nedēļas laikā mums uz spēlēm bijuši četri dažādi ārsti, un nav neviena, kurš elementāri varētu uzasināt slidas. Ja turpināsies šāda situācija, neizslēdzu, ka drīz uz ledus būs jāiet arī man, Deividam Nemirovskim un Sandim Ozoliņam, arī ofisa darbiniekiem,” Ņižņijnovgorodas “Torpedo” ģenerāldirektors Aleksandrs Harlamovs. Galvenais treneris Nemirovskis aizvadījis 91 spēli NHL, viņa palīgs Ozoliņš - 875 spēles, Harlamovs aizvadījis 121 spēli AHL.

KHL laikus nenotikušās spēles

DatumsSpēle
3. septembrisMinskas Dinamo - Helsinku Jokerit
11. septembrisRīgas Dinamo - Ņižņekamskas Neftekhimik
11. septembrisHelsinku Jokerit - Kazaņas Ak Bars
15. septembrisHelsinku Jokerit - Čerepovecas Severstal
17. septembrisHelsinku Jokerit - Magņitogorskas Metallurg
18. septembrisNursultanas Barys - Rīgas Dinamo
19. septembrisPodoļskas Vityaz - Helsinku Jokerit
20. septembrisČerepovecas Severstal - Nursultanas Barys
21. septembrisMaskavas CSKA - Helsinku Jokerit
22. septembrisMagņitogorskas Metallurg - Nursultanas Barys
22. septembrisPekinas Kunlun - Jaroslavļas Lokomotiv
26. septembrisRīgas Dinamo - Maskavas Dynamo
27. septembrisPekinas Kunlun - Nursultanas Barys
29. septembrisRīgas Dinamo - Maskavas CSKA
29. septembrisPodoļskas Vityaz - Nursultanas Barys
1. oktobrisSochi - Nursultanas Barys
1 2 37 komentāri

  -2 [+] [-]

, 2020-09-25 11:46, pirms 4 gadiem
kas zin... varbūt sezonas 2.puse būs OK... jo visi jau būs izslimojuši COVID...
bet... manispēc var klapēt bodīti ciet

  +4 [+] [-]

, 2020-09-25 11:48, pirms 4 gadiem
KHL Po**aķ morskie znaki ! Polnij vperjod!

 +17 [+] [-]

, 2020-09-25 11:52, pirms 4 gadiem
Kolhozs pilniigs Tadel ari sabruka CCCP (par laimi), jo visi vadosajos amatos ir pilniigi cirvji.

  +8 [+] [-]

, 2020-09-25 11:54, pirms 4 gadiem
krievu līgai pokuj uz visu! čempi neapturēs nekas...hokejs notiks neskatoties ne uz ko, kā Tjoma saka, hokejs pāri visam
nē meloju, tomēr viens cilvēks var apturēt čempi. Ja huilo izsludina vispārēju karantīnu valstī, kas diezvai notiks!

  +5 [+] [-]

, 2020-09-25 11:59, pirms 4 gadiem
Kolhozs!

 +12 [+] [-]

, 2020-09-25 12:02, pirms 4 gadiem
mytila rakstīja: Kolhozs pilniigs Tadel ari sabruka CCCP (par laimi), jo visi vadosajos amatos ir pilniigi cirvji.
Stipri atgādina seriāla Černobiļa ainu ar pilsētas padomi.

  +6 [+] [-]

, 2020-09-25 12:19, pirms 4 gadiem
Te nav ko citu teikt kā vien - KOLHOZS!

  +8 [+] [-]

, 2020-09-25 12:20, pirms 4 gadiem
Pofig par vatēm un utainajiem.

     [+] [-]

, 2020-09-25 12:20, pirms 4 gadiem
Lielie KHL komentētāji labāk ar tādu pat sparu pievērstos OHL rakstu komentēšanai.

     [+] [-]

, 2020-09-25 12:28, pirms 4 gadiem
Nu, kur tie steidzīgie tikuši? Vajag sākt mierīgi, apdomīgi, bez steigas! Kā Igaunijā https://icehockey.thorgate.eu/seaso...
Lietuvos čempionatasā tik viena spēle Lietuva always h`ockey!
Slēpts komentārs: Maikl30

  +1 [+] [-]

, 2020-09-25 12:40, pirms 4 gadiem
Gatis rakstīja: kas zin... varbūt sezonas 2.puse būs OK... jo visi jau būs izslimojuši COVID...
turklāt pat hokejistiem ar antivielām slimība ķeras klāt vēlreiz. Pēc spēles pret Rīgu mūsu vārtsargam Jevgeņijam Aļikinam atnāca tests ar neviennozīmīgu atbildi, tas pats stāsts par vadošajiem uzbrucējiem Kirilu Raskazovu un Valentīnu Pjanovu

  +2 [+] [-]

, 2020-09-25 12:41, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: kā Tjoma saka, hokejs pāri visam
izskatās mainījušās prioritātes, krustojums pāri visam

  +4 [+] [-]

, 2020-09-25 12:56, pirms 4 gadiem
Edgars rakstīja: Stipri atgādina seriāla Černobiļa ainu ar pilsētas padomi.
Not great, not terrible.

  -1 [+] [-]

, 2020-09-25 13:31, pirms 4 gadiem
Dinamo jāparaksta try out līgumi ar OHL spēlētājiem, gan jau tīri labu sastāvu var nolasīt, Ābolu ieliekot patlr galveno

  +8 [+] [-]

, 2020-09-25 13:34, pirms 4 gadiem
spriežot pēc uzvārda morozovs varētu būt atsaldēts

     [+] [-]

, 2020-09-25 13:50, pirms 4 gadiem
welninsh rakstīja: Dinamo jāparaksta try out līgumi ar OHL spēlētājiem, gan jau tīri labu sastāvu var nolasīt, Ābolu ieliekot patlr galveno
savickija darbi neliecina, ka viņam gribas tērēties. tāpat , lai Ābols varētu atrasties uz ģinamo beņķa vajag būt līgumam. lētāk ir tehniskie zāģi!

  +4 [+] [-]

, 2020-09-25 14:11, pirms 4 gadiem
Te ir apstiprinājums, ka krievu čempis notiks neskatoties ne uz ko!
Lokomativ iepirda tehnisko pret kunlunu. uzreiz kovida nav un spēle notiks sodien

https://allhockey.ru/news/show/3939...

p.s. vai ģinamo tajā bardakā jāpiedalās, lai lemj komanda. Bet valdībai būtu jāaizliedz krievu čempis Rīgā. Ja grib spēlēt, lai brauc uz moskoviju un tur paliek līdz sezonas beigām!

  +4 [+] [-]

, 2020-09-25 14:43, pirms 4 gadiem
Tas vel tikai saakums

  +7 [+] [-]

, 2020-09-25 16:08, pirms 4 gadiem
Lai spēlē burbuļos ruslandē,ja tik ļoti grib un nevazā to vīrusu līdzi uz Latviju! Ja ir ciet tās robežas ar to kaimiņvalsti,lai arī paliek ciet priekš visiem. Bija taču reāls iemesls, kāpēc aizliegums tika uzlikts. Nav ko tās RU komandas iekšā valstī laist un vīrusu te izvazāt

  +5 [+] [-]

, 2020-09-25 17:00, pirms 4 gadiem
šis ir brīdis,kad valdībai ir jāiejaucās un jāaizliedz šis ārprāc. Kapēc pārējiem ir noteikumi, bet šie var braukāt un vest sūdus uz šejieni?

  +4 [+] [-]

, 2020-09-25 17:06, pirms 4 gadiem
Banss rakstīja: turklāt pat hokejistiem ar antivielām slimība ķeras klāt vēlreiz. Pēc spēles pret Rīgu mūsu vārtsargam Jevgeņijam Aļikinam atnāca tests ar neviennozīmīgu atbildi, tas pats stāsts par vadošajiem uzbrucējiem Kirilu Raskazovu un Valentīnu Pjanovu
Tieši tā, pat ja viņi neslimo pat vieglā formā, viņi vienalga ir bijuši saskarē un kļūst par infekcijas perēkļiem nodot Covid ģimenēs, un tālāk sabiedrībā.

Es KHL sezonai sākoties prognozēju haosu... bet tas kas šobrīd notiek? Pat zinot krievu attieksmi pret lietām, es nevarēju iedomāties, ka viņi varētu pieļaut šādu farsu. Pašreiz notiekošais vienkārši veselam saprātam nav aptverošs.

  +5 [+] [-]

, 2020-09-25 17:14, pirms 4 gadiem
Ko var gribēt no nācijas, kas metodiski izgriezuši un izšāvuši savu inteliģenci vairāku gadsimtu garumā un turpina to darīt? Tad tā arī ir - viens bidla saka “Tak nado!” un citas bidlas “ģestvujet po ukazu”

  +1 [+] [-]

, 2020-09-25 17:45, pirms 4 gadiem
Jā jau tūlīt pusē hokejistu būs kovidnieki, tā jau krievi varēs divas līgas taisīt - veselo un kovidnieku. Veselos "izsauc" augšā un slimos attiecīgi "nosūta" lejā. Katrai komandai piekomandē baru gaļas no malas un viss notiek.

     [+] [-]

, 2020-09-25 18:12, pirms 4 gadiem
skaidrs, ka absurds cirks, bet pārējā Brože tāpat noliecās kā Juris..

Vajadzēja turēties - esam gatavi, brauciet! duezgan droši, ka daļa pretinieku iebraucot neizietu testus un paši saņemtu tehnisko zāği!

  +6 [+] [-]

, 2020-09-25 18:13, pirms 4 gadiem
Čekas projektam šis gads izskatās būs ar treknu mīnuss zīmi , himnu klausās maz skatītāju , arvien vairāk un vairāk negatīvā formā tiek pasniegti jaunumi par projektu .
Ja projekts pazudīs tad šo varēs pieskaitīt pie covid labajiem darbiem.

  +5 [+] [-]

, 2020-09-25 18:14, pirms 4 gadiem
Daniel rakstīja: skaidrs, ka absurds cirks, bet pārējā Brože tāpat noliecās kā Juris..

Vajadzēja turēties - esam gatavi, brauciet! duezgan droši, ka daļa pretinieku iebraucot neizietu testus un paši saņemtu tehnisko zāği!
krievu līga jāizpederē no Latvijas. nav viņiem ko te darīt. lai spēlē savā moskovijā!
https://www.tvnet.lv/7071460/turpma...

  -1 [+] [-]

, 2020-09-25 18:29, pirms 4 gadiem
tomēr aktuālāk būtu uzdot jautājumu: kam tas ir vajadzīgs un kurš iegūst no šāda čempionāta neapturēšanas?
Nu tad atbildi tā saucamais autor uz paša uzdoto jautājumu , nevis atreferē notikumus secībā

  +2 [+] [-]

, 2020-09-25 18:33, pirms 4 gadiem
scores rakstīja: Čekas projektam šis gads izskatās būs ar treknu mīnuss zīmi , himnu klausās maz skatītāju , arvien vairāk un vairāk negatīvā formā tiek pasniegti jaunumi par projektu .
Ja projekts pazudīs tad šo varēs pieskaitīt pie covid labajiem darbiem.
tāpat maz ticams, ka LHF darboņi , kas OHL apsaukā par Purčika līgu kaut ko darīs vietējā hokeja attīstībai...
tiem tur vate galvā tāpat paliks!
to pat var teikt par viņu liriku nejaukt hokeju ar politiku un PČ 2021 ar batjku!

  -1 [+] [-]

, 2020-09-25 19:01, pirms 4 gadiem
Tak beidziet niekoties ar plācenīšiem un visādiem citiem murgiem...
Var veikt spēlētāju aptauju kuri grib spēlēt ar veselajiem un kuri ar slimajiem...
Tad tiek nokomplektēts sastāvs un visi spēlē, kuri negrib tie nespēlē... NBA tak ir atļauts nespēlēt kuriem negribas riskēt...
😎😎😎

     [+] [-]

, 2020-09-25 19:07, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: Tak beidziet niekoties ar plācenīšiem un visādiem citiem murgiem...
Var veikt spēlētāju aptauju kuri grib spēlēt ar veselajiem un kuri ar slimajiem...
Tad tiek nokomplektēts sastāvs un visi spēlē, kuri negrib tie nespēlē... NBA tak ir atļauts nespēlēt kuriem negribas riskēt...
😎😎😎
ietupīji kārtējo reizi.
NBA kruta dara zin NHL ar varēja atteikties! un algu pat samaksāja!
esi kaut ko tādu dzirdējis par krievu līgu?

  +1 [+] [-]

, 2020-09-25 19:09, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: tāpat maz ticams, ka LHF darboņi , kas OHL apsaukā par Purčika līgu kaut ko darīs vietējā hokeja attīstībai...
tiem tur vate galvā tāpat paliks!
to pat var teikt par viņu liriku nejaukt hokeju ar politiku un PČ 2021 ar batjku!
Latvijas hokejs ir ciesi saistīts ar ekonomisko situāciju valstī , šitos kadrus no lhf interesē liels piķis un tas nāk no Krievijas , tapēc cerēt uz kautkādu ohl attīstību nevajadzētu tuvāko 4 gadu laikā , es tiešam cerēju ka Pikānu ievēlēs valdē bet viņu uzmeta , lai arī viņš ir ar saviem zavarotiem , bet arī ar ambīcijām , labā nozīmē .
Isāk sakot kamēr nāks viegls piķis no čekas puses , attīstības nebūs , ceru degradācijas arī.

     [+] [-]

, 2020-09-25 19:20, pirms 4 gadiem
scores rakstīja: Latvijas hokejs ir ciesi saistīts ar ekonomisko situāciju valstī , šitos kadrus no lhf interesē liels piķis un tas nāk no Krievijas , tapēc cerēt uz kautkādu ohl attīstību nevajadzētu tuvāko 4 gadu laikā , es tiešam cerēju ka Pikānu ievēlēs valdē bet viņu uzmeta , lai arī viņš ir ar saviem zavarotiem , bet arī ar ambīcijām , labā nozīmē .
Isāk sakot kamēr nāks viegls piķis no čekas puses , attīstības nebūs , ceru degradācijas arī.
Pikāns pieļāva tādu pat kļūdu kā Liepājas metalurgs...

  +2 [+] [-]

, 2020-09-26 00:36, pirms 4 gadiem
striker rakstīja: KHL Po**aķ morskie znaki ! Polnij vperjod!
TRUS ŅEIGRAJET HOKEJ..!!!!!!

  -2 [+] [-]

, 2020-09-26 00:43, pirms 4 gadiem
Da manis pec..kaut visa pasaule var slimot..beidzam mazoties ap so vienu virusu!!
1 2 37 komentāri