Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Aizsargs met Odiņa brigādei ar ripu un tiek diskvalificēts uz piecām spēlēm

Agris Suveizda

Aizsargs met Odiņa brigādei ar ripu un tiek diskvalificēts uz piecām spēlēm
Iļja Ņekoļenko savu vārtu priekšā
Foto: TASS/Scanpix

Viena no Kontinentālās hokeja līgas Austrumu konferences līderēm Novosibirskas "Sibir" aizvakar pagarinājumā piekāpās Podoļskas "Vityaz" (2:3), pagarinājumā zaudējot otro spēli pēc kārtas. Nesavaldība pēc mača beigām "Sibir" aizsargam Iļjam Ņekoļenko maksāja piecu spēļu diskvalifikāciju.

Pēc mača beigām Ņekoļenko izķeksēja ripu no vārtiem un no attāluma uzmeta to tiesnešu brigādes virzienā. Ņekoļenko acīmredzot pauda sašutumu par tiesnešu brigādes darbu, un viens no spēles galvenajiem tiesnešiem bija Eduards Odiņš.

Tobrīd 23 gadus vecais aizsargs nopelnīja 20 minūšu disciplinārsodu, bet šodien notikušajā Disciplinārās komitejas sēdē saņēma diskvalifikāciju. "Ņemot vērā izskatītos materiālus, tika pieņemts lēmums atstāt bez izmaiņām "Sibir" aizsargam piespriesto disciplinārsodu līdz spēles beigām pēc noteikumu punkta 550.1. (Tiesnešu apvainošana un nesportiska uzvedība). Un attiecīgi Disciplinārajam reglamentam tiek pieņemts lēmums piespriest piecu spēļu diskvalifikāciju un naudas sodu."

Ņekoļenko šosezon piedalījies piecās spēlēs, kuru laikā izdarījis vienu rezultatīvu piespēli, sakrājis 24 soda minūtes un ticis pie neitrāla lietderības koeficienta. Novosibirskas "Sibir" ar 22 punktiem 12 spēlēs Austrumu konferencē ieņem trešo vietu. Turpmāko piecu maču laikā "Sibir" gaida mājas spēles pret Čeļabinskas "Traktor", Magņitogorskas "Metallurg" un Ufas "Salavat Yulaev", kā arī izbraukuma spēles Novokuzņeckā un Omskā.

Izmantotie resursi:
Илья Неколенко дисквалифицирован на пять игр :...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-25 22:28, pirms 8 gadiem
aga hahaha

  +1 [+] [-]

, 2016-09-25 22:38, pirms 8 gadiem
bidla vulgaris

     [+] [-]

, 2016-09-25 23:22, pirms 8 gadiem
Tā darīt gan nav smuki...

     [+] [-]

, 2016-09-25 23:26, pirms 8 gadiem
video studijā

     [+] [-]

, 2016-09-26 03:50, pirms 8 gadiem
Bet vispār šosezon KHL rezultāti grūti padodas loģikai.