Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

''Lokomotiv'' gūst trīs vārtus vairākumā un pieveic Davosu

''Lokomotiv'' gūst trīs vārtus vairākumā un pieveic Davosu
''Lokomotiv'' hokejisti
Foto: Ilze Zvēra/F64

Pirmo uzvaru pamatlaikā šā gada Dzelzceļa kausa turnīrā izcīnījusi Jaroslavļas ''Lokomotiv'' komanda, kas ar 5:3 uzveica ''Davos'' vienību.

Pirms turnīra trešās spēles abām komandām bija pa trim punktiem - ''Davos'' trīs punktus guva par uzvaru pamatlaikā pret Minskas ''Dinamo'', bet ''Lokomotiv'' divi punkti pienācās par uzvaru papildlaikā pret turnīra saimniekiem - Rīgas ''Dinamo'' hokejistiem, kā arī punkts par zaudējumu papildlaikā pret Kazaņas ''Ak Bars''.

Spēles rezultātu aktlāja ''Lokomotiv'', kad sestajā minūtē izcēlās Pāvels Kraskovskis. Nepilnas desmit minūtes vēlāk izlīdzinājumu panāca viens no pieredzējušākajiem šveiciešu hokejistiem Andress Ambūls, kam aiz muguras 14 pasaules čempionāti Šveices izlases kreklā. Otrās trešdaļas sākumā vadību Jaroslavļai atguva soms Petri Kontiola, bet 3:1 panāca ilggadējais ''Lokomotiv'' pārstāvis Jegors Averins.

Trešās trešdaļas sākumā vēl vienus vārtus atguva Ambūls, sadeldējot starpību līdz minimumam, taču ar savu otro vārtu guvumu spēlē atbildēja arī Kraskovskis. Vienu vārtu starpību atjaunoja Inti Pestoni, panākot 4:3, bet pēdējais vārds piederēja Kontiolam, kurš noformēja mača gala rezultātu - 5:3.

Rīt izšķirsies Latvijas Dzelzceļa kausa ieguvēju liktenis - pašreiz turnīra tabulas galvgalī atrodas Kazaņas ''Ak Bars'', kas visus četrus mačus jau aizvadījusi un sakrājusi astoņus punktus. Otro vietu tagad dala Rīgas ''Dinamo'' un ''Lokomotiv'', kas abas pamanījušās tikt pie sešiem punktiem. Rīt pulksten 17:00 rīdzinieki mērosies spēkiem ar Davosas hokejistiem, kamēr Jaroslavļai 13:00 cīņa ar Minskas ''Dinamo''. Ja Rīgas un Jaroslavļas komandas uzvar pamatlaikā, par turnīra uzvarētājiem kļūs ''Lokomotiv'' hokejisti, kas uzvarēja savstarpējā spēlē.

Jaroslavļas ''Lokomotiv'' - HC ''Davos'' 5:3 (1:1;2:0;2:2)

Vārti: 5:43 Kraskovskis (Paigins, Jeļesins, vair.) 1:0, 14:34 Ambūls (Maiers) 1:1, 23:01 Kontiola (Kozuns, Iļjenko) 2:1, 33:30 Averins (Apaļkovs, Koļedovs, vair.) 3:1, 43:13 Ambūls (Vīzers, maz.) 3:2, 44:07 Kraskovskis (Aleksejevs, Korškovs, vair.) 4:2, 50:13 Pestoni (vair.) 4:3, 57:16 Kontiola (Kozuns) 5:3.
Soda minūtes: 14:16
Vārtsargi: Isajevs - Sens

Latvijas Dzelzceļa kauss 2018

V.KomandaSUUPZPZP
1.Kazaņas ''Ak Bars''412108
2.Jaroslavļas ''Lokomotiv''311106
3.Rīgas ''Dinamo''311106
4.HC ''Davos''310023
5.Minskas ''Dinamo''300121

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-26 08:51, pirms 6 gadiem
fanotājs a rakstīja: Tiesneši konkrēti izvilka aiz ausīm nabagus no KHL.
Nu noskaties dzīvē kaut vienu spēli. Man jau šķiet ka tu jauc sporta veidus,
, 2018-08-26 09:18, pirms 6 gadiem
janem Davos,un jacer ka Lokomative paklups.,tad kauss musu.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.