Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

Indrašis gūst uzvaras vārtus mazākumā, precīzs arī Rihards Bukarts

Indrašis gūst uzvaras vārtus mazākumā, precīzs arī Rihards Bukarts
Miks Indrašis (pa kreisi) un Iļja Ņikuļins
Foto: dynamo.ru

Gatavošanos jaunajai hokeja sezonai turpina latviešu hokejistu pārstāvētās komandas. Visveiksmīgāk šovakar klājies Mikam Indrašim un Rihardam Bukartam, kuri guva vārtus savu komandu uzvarās. Tāpat veiksmīgs mačs Ivaram Punnenovam, kurš atvairīja 23 metienus komandas panākumā.

Maskavas ''Dynamo'' komanda izcīnījusi uzvaru Maskavā notiekošajā ''Mēra kausā'' pret Podoļskas ''Vityaz'', sāncenšus pieveicot ar 4:3. Maskaviešu rindās uzvaras vārti Mika Indraša kontā. Latvietis pie rezultāta 3:3 pēc Patrika Zakrisona piespēles guva vārtus mazākumā. Indrašis darbojās ''Dynamo'' otrajā uzbrucēju trijniekā kopā ar Dastinu Boidu un jau pieminēto Zakrisonu.

Vārtus savas komandas uzvarā guvis arī Rihards Bukarts, kura pārstāvētā DEL līgas vienība Švenningenes ''Wild Wings'' ar 4:2 pārbaudes mačā pieveica Šveices klubu Rapersvīlas-Jonas ''Lakers''. Bukarts guva savas komandas ceturtos vārtus, ripu raidot tukšos vārtos.

Neveiksmi piedzīvoja Elvja Merzļikina pārstāvētā ''Lugano'' komanda, ar 1:4 piekāpjoties vācu Manheimas ''Adler''. Merzļikins gan maču vēroja no rezervistu soliņa. Pretinieku uzveikt neizdevās arī Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai Maskavas ''Spartak'' komandai, kas ''Mēra kausa'' spēlē ielaida divus vārtus pamatlaika pēdējā minūtē un ar 0:3 piekāpās Maskavas CSKA. Karsums maču aizvadīja pirmajā uzbrucēju trijniekā ar Aleksandru Hohlačovu un Iļju Zubovu, bet Daugaviņš kopā ar Ņikitu Filatovu un Robinu Hanzlu veidoja otro virknējumu.

23 no 25 ''Biel-Bienne'' komandas hokejistu izdarītajiem metieniem atvairīja vārtsargs Ivars Punnenovs, sekmējot Langnavas ''Tigers'' uzvaru ar 3:2 papildlaikā. Uzvaru izcīnīja arī Ronalda Ķēniņa pārstāvētā ''Lausanne'', kas ar 4:3 pieveica uzbrucēja bijušo klubu ''ZSC Lions''. Ķēniņš spēlēja komandas pirmajā uzbrucēju trijniekā, bet ar rezultativitāti neatzīmējās.

Izmantotie resursi:
https://dynamo.ru/
https://www.wildwings.de/web/saison...
https://spartak.ru/
https://www.sihf.ch/de/game-center/


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-25 22:54, pirms 6 gadiem
Indrasis malodčiks, djinamkas skola
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-08-26 00:26, pirms 6 gadiem
Vēlu jau izaugsmi Indrašim!! Protams vēlu arī noturēties sezonu DEL Ricim Bukartam, lai seko stabilitāte karjerā nevis nēsāšanās tur un tur DEL ir stipra līga, un retais Latvietis tiek tajā saukts!
, 2018-08-26 00:29, pirms 6 gadiem
Iespējams tikai Rīgas Dinamo iegūs, ka Indrašis ir prom, jo komanda balstījās tikai uz Indraši un daudzi uz to paļāvās, ir tieši otrādi visiem ir jābūt ar degsmi ka var iemest!! Komandai jābūt kā vienam veselam.
, 2018-08-26 04:55, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: Indrašis gan jau redzēs, kā Dinamo cīnās par top 4,atskries atpakaļ uz mājām
Ko pīpē?
, 2018-08-26 04:58, pirms 6 gadiem
fanotājs a rakstīja: Domā šogad būs Krupskajas kauss?
Ja tur aizkļūs līdz finālam,tad būs tikšanās ar pašu Raini.
, 2018-08-26 05:01, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: Indrašis gan jau redzēs, kā Dinamo cīnās par top 4,atskries atpakaļ uz mājām
Tu esi mīzala,un to pat neatzīsti.Suka .
, 2018-08-26 08:53, pirms 6 gadiem
Mikus tiek iespēlēts mazākumu maiņā?
, 2018-08-26 10:27, pirms 6 gadiem
valjero rakstīja: Indrasis malodčiks, djinamkas skola
Kāda Dinamo skola, Indrašis DR mazākumā vispār ledu neapostīja.
, 2018-08-26 11:37, pirms 6 gadiem
Mikus molodčiks! Teicams darba gols!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.