Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL: Pekinas komanda pirmajā mačā vārtus negūst, taču debitē seši ķīnieši

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

KHL: Pekinas komanda pirmajā mačā vārtus negūst, taču debitē seši ķīnieši
Foto: hctraktor.org

Kontinentālās hokeja līgas jaunpienācēja Pekinas "Kunlun Red Star" pirmajā pārbaudes spēlē ar 0:2 atzina Čeļabinskas "Traktor" pārākumu. "Ķīnieši pēdējo maču aizvadīja janvārī, un tas bija redzams viņu sniegumā," sacīja komandas galvenais treneris Vladimirs Jurzinovs.

Uzvaras vārtus Čeļabinskas "Traktor" labā 25. minūtē guva Maksims Jakuceņa, kurš Kontinentālajā hokeja līgā sāncenšu vārtsargus pārspējis 82 reizes. Skaitliskajā vairākumā viņš pēc saspēles pa perimetru uzņēmās iniciatīvu, nonāca metiena pozīcijā un no kreisās puses atklāja rezultātu. Pārsvaru priekšpēdējā minūtē dubultoja Aleksandrs Šarovs, pretuzbrukumā trīs pret diviem izdarot metienu augšējā stūrī - 2:0.

"Zaudēt vienmēr ir nepatīkami, taču aizvadījām tikai pirmo pārbaudes spēli. Nedrīkst teikt, ka spēlējām slikti - parādījām gana labu sniegumu. Bija momenti. Ja izmantotu, mačs varēja ieiet citās sliedēs. Ir skaidrs, būs nepieciešams laiks, lai komandas sniegums nostabilizētos," sacīja Pekinas "Kunlun Red Star" galvenais treneris Vladimirs Jurzinovs jaunākais.

"Pret Čeļabinskas "Traktor" laukumā devās seši ķīnieši [Viens trešajā, pieci - ceturtajā maiņā - aut.]. Jāatzīmē, ka pamazām uzņemsim apgriezienus. Viņiem pēdējā spēle bija janvārī, un tas bija redzams arī laukumā. Taču viņi ir ļoti centīgi, un cilvēki, kuri cenšas, pamazām piedzīvo izaugsmi," turpināja Jurzinovs.

Tikai vakar Pekinas vienības rindas papildināja pieci leģionāri - krievs Vitālijs Zotovs, zviedrs Tobiass Viklunds, kurš pagājušo sezonu pavadīja Toljati "Lada", kā arī kanādieši Aleksandrs Pikārs, kurš spēlēja Šveicē, Šons Kolinss un Brets Belmors no Amerikas Hokeja līgas.

"Šobrīd mūsu komandā ir piecpadsmit krievu un leģionāru no Eiropas. Plus četrpadsmit hokejistu no Ķīnas. Taču turpinām meklēt spēlētājus, visu laiku notiek pārrunas. Jaunpienācēji mūsu komandā turpinās parādīties," norādīja Jurzinovs, kurš pirmajā spēlē vārtu drošību uzticēja 23 gadus vecajam krievam Andrejam Makarovam. Viņš pēdējās sešas sezonas pavadīja Ziemeļamerikā, aizvadot vienu maču Nacionālās hokeja līgas klubā Bufalo "Sabres", tomēr lielāko daļu laika pavadot fārmklubā, ar ko bija ļoti neapmierināts.

"Neslēpšu, ka sākumā likām uzsvaru uz Krievijas hokejistiem. Taču ātri sapratām,ka nevaram piedāvāt gribētos līgumus. Izteicām piedāvājumus un dzirdējām atteikumus. Tagad uz pārbaudes laiku komandā ir seši krievi, bet gaidām brīdi, kad citas komandas pēc nometnēm atskaitīs hokejistus. Jāsaprot, ka mūsu finansiālās iespējas ir ierobežotas," norādīja Jurzinovs, kurš pēdējās divas sezonas vadīja Ufas "Salavat Yulaev".

Pekinas "Kunlun Red Star", kas atrodas treniņnometnē Somijā, nākamo pārbaudes spēli aizvadīs ceturtdien, kad tiksies ar Maskavas "Spartak".

Izmantotie resursi:
Р-Спорт. Все главные новости спорта.
Всё о спорте на SOVSPORT.RU. Советский Спорт...
Хоккейный клуб Трактор (Челябинск) -...

  -2 [+] [-]

, 2016-07-25 09:12, pirms 8 gadiem
TRTD norausies no šitiem
Slēpts komentārs: intp

  +9 [+] [-]

, 2016-07-25 09:38, pirms 8 gadiem
Protams neko vel nevar spriest,bet nu nemaz nepārsteidza ka viņi neguva vārtus,domāju tāpat vien kulsies pa pēdējām vietām.

  +6 [+] [-]

, 2016-07-25 09:39, pirms 8 gadiem
pūce rakstīja: TRTD norausies no šitiem
Nevajag pārspīlēt,čaiņikus jau nu var paņemt tas ir točna,domāju,ka virslīgas vairaķas komandas šos arī varētu paņemt!(tas tā )

  +8 [+] [-]

, 2016-07-25 09:45, pirms 8 gadiem
salming18 rakstīja: Protams neko vel nevar spriest,bet nu nemaz nepārsteidza ka viņi neguva vārtus,domāju tāpat vien kulsies pa pēdējām vietām.
Tad jau manīs.
Tie leģionāri viņiem ir puslīdz jēdzīgi, ķīnieši tur būs tikai skatam. Būs kaut kas līdzīgs Medveščakam - gan jau savu reizi viņi parādīs zobus visiem.

  +5 [+] [-]

, 2016-07-25 09:45, pirms 8 gadiem
Pirmais solis, lai kolhozs apsteigtu NHL ir sperts! Ķuņļuņ, Ķuņļuņ!!

  -4 [+] [-]

, 2016-07-25 10:19, pirms 8 gadiem
Ķīnieši ir centīgi un progresēs. KHL veic cēlu misiju piesaistot viņus lielajam hokejam!

     [+] [-]

, 2016-07-25 10:34, pirms 8 gadiem
Ģinamieši varēs sisties ar Kuļluļām

  +2 [+] [-]

, 2016-07-25 11:55, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Ķīnieši ir centīgi un progresēs. KHL veic cēlu misiju piesaistot viņus lielajam hokejam!
katram sava misija- tavējā pūst kremļa taurē pie katra raksta par kremļa mākslīgo veidojumu, kur klubos naudu maksā tikai pēc putina personīgas iesaistīšanās

  -3 [+] [-]

, 2016-07-25 12:05, pirms 8 gadiem
Runčuks rakstīja: katram sava misija- tavējā pūst kremļa taurē pie katra raksta par kremļa mākslīgo veidojumu, kur klubos naudu maksā tikai pēc putina personīgas iesaistīšanās
Tava misija aloties un saskatīt neesošas lietas.

  +2 [+] [-]

, 2016-07-25 12:48, pirms 8 gadiem
zzk rakstīja: Tad jau manīs.
Tie leģionāri viņiem ir puslīdz jēdzīgi, ķīnieši tur būs tikai skatam. Būs kaut kas līdzīgs Medveščakam - gan jau savu reizi viņi parādīs zobus visiem.
Medveščaks tomēr ir dibināts 1961. gadā un tam vienmēr, uzsvērsim, vienmēr bija normāls līmenis un daudz līdzjutēju, kā arī daudz leģionāru. Kuņluņam ir jāpastāv vismaz 50 gadus, pirms viņus drīkstēs nosaukt vienā teikumā ar Zagrebas klubu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-07-25 13:22, pirms 8 gadiem
USA*Alex rakstīja: Ooo, tad tu vél neesi sapratis kínieshu fenomenu...
Kāds tur fenomens? Viņi ieklausās citos un izmanto visus resursus(darbaspēkus, zemi u.c.)
Skaidrs, ka ja salīdzina ar dažām citām valstīm, kas neieklausās un neizmanto resursus, tad jā- viņi ir fenomens!

     [+] [-]

, 2016-07-25 13:50, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Ķīnieši ir centīgi un progresēs. KHL veic cēlu misiju piesaistot viņus lielajam hokejam!
Būs līdzīgi kā ar japaņiem, kurus savlaik speciāli turēja Elitē un beigās nekas prātīgs tāpat nesanāca...nu nav viņiem hokejs galīgi piemērots, te ir tikai tīra krievu plātīšanas ka varam...

     [+] [-]

, 2016-07-25 14:06, pirms 8 gadiem
vakar joka pēc noskatījos spēli Traktora jutubes kanālā. sastāvs Pekinai nolasīts labs, piespēles precīzas uz nūjas, tikai nav vēl komandas kustības un saskaņotu darbību, kas loģiski. Kopumā tāds KHl vidusmēra kolektīvs būs, ķīnieši tikai formas pēc, ja saspēlēsies, uz šaru pirmajā sezonā plovos arī var tikt no austrumiem.

  -2 [+] [-]

, 2016-07-25 14:27, pirms 8 gadiem
salming18 rakstīja: Nevajag pārspīlēt,čaiņikus jau nu var paņemt tas ir točna,domāju,ka virslīgas vairaķas komandas šos arī varētu paņemt!(tas tā )
tas, ka viņi ielaida vien 2 vārtus neko jums neizsaka? Varat likt minusus, bet beidzat tak reiz sapņot un sākat skatīties reāli uz lietām.
Beigās redzesiet ka Kuņu Luņiem būs vairāk punktu kā TRTD

  +3 [+] [-]

, 2016-07-25 15:42, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Medveščaks tomēr ir dibināts 1961. gadā un tam vienmēr, uzsvērsim, vienmēr bija normāls līmenis un daudz līdzjutēju, kā arī daudz leģionāru. Kuņluņam ir jāpastāv vismaz 50 gadus, pirms viņus drīkstēs nosaukt vienā teikumā ar Zagrebas klubu.
Jā, Medveščakam vēsture un līdzjutēji jau bija, bet mēs šeit runājam par spēlētājiem un komandas komplektāciju. Šajā ziņā ir un būs daudz līdzību starp Zagrebas un Pekinas komandām.

     [+] [-]

, 2016-07-25 16:10, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Tava misija aloties un saskatīt neesošas lietas.
pēc 2 gadu novērošanas arguments par neesošu attieksmi un lietām neiztur kritiku - esi piefiksēts kā patstsāvīga kremļa taure. Tavu saimnieku stratēģija - mums jābļaustās, ka esam lieliskākākā hokeja līga, kamēr vietējie un pierobežas debloīdi tam notic domāju, ka tev pat neko nemaksā, jo tu esi parasta 5. kolonnas žurka, kas tic putina reliģijai...

     [+] [-]

, 2016-07-25 17:30, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Ķīnieši ir centīgi un progresēs. KHL veic cēlu misiju piesaistot viņus lielajam hokejam!
lol kādu vēl cēlu misiju, tas ir bizness

     [+] [-]

, 2016-07-25 18:24, pirms 8 gadiem
salming18 rakstīja: Protams neko vel nevar spriest,bet nu nemaz nepārsteidza ka viņi neguva vārtus,domāju tāpat vien kulsies pa pēdējām vietām.
Kā ķīnieši spēlē tas ir skaidrs, bet paskatoties uz kopīgo sastāvu domāju, kad nemaz tur pašā apakšā viņi nebūs