Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Parādā spēlētājiem ir deviņas KHL komandas

Parādā spēlētājiem ir deviņas KHL komandas
Mārtiņš Karsums
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālā hokeja līga mēneša beigās nosauks komandas, kas piedalīsies nākamajā sezonā, taču deviņas vienības joprojām ir parādā spēlētājiem par pagājušo sezonu, norādījis Andrejs Kovaļenko.

"Šobrīd no līgas neesam saņēmuši oficiālu vēstuli, kas apstiprinātu parādu segšanu. Pēc mūsu rīcībā esošajiem datiem, neatrisinātas finansiālās saistības joprojām ir Vladivostokas "Admiral", Zagrebas "Medveščak", Bratislavas "Slovan", Astanas "Barys", Novosibirskas "Sibir", Novokuzņeckas "Metallurg", Toljati "Lada", "Sochi" un Maskavas "Dynamo", kamēr Habarovskas "Amur" segusi visus parādus," norādīja Spēlētāju un treneru arodbiedrības vadītājs Andrejs Kovaļenko.

"Aprunājos ar Novokuzņeckas "Metallurg" vadītāju, un viņš man apsolīja, ka līdz šās nedēļas beigām parādi tiks nokārtoti. Izmaksāt naudu līdz nedēļas beigām solīja arī Ildars Muhametovs [Vladivostokas "Admiral" ģenerālmenedžeris]. Visbīstamākā situācija ir ap Maskavas "Dynamo", jo komandai ir visvairāk parādu," turpināja Kovaļenko.

"Līga mums apstiprināja, ka līdz pirmssezonas posma sākumam visi parādi no klubu puses būs dzēsti. Aprunājāmies ar spēlētājiem, norādījām tālāko darbības ceļu: par darba algas neizmaksāšanu mums ir tiesības vērsties gan darba inspekcijā, gan prokuratūrā. Ja būs nepieciešams, tā rīkosimies, bet pagaidām hokejisti nav devuši signālu. Līdz 30. jūnijam gaidīsim informāciju no KHL finansēšanas daļas par mūsu jautājumiem," noslēdza Kovaļenko.

Kontinentālā hokeja līga iepriekš paziņoja, ka nākamās sezonas dalībnieku pulks tiks nosaukts nākamajā ceturtdienā jeb 30. jūnijā.

"Klubs ir nomaksājis visus parādus spēlētājiem par aizvadīto sezonu. Domāju, pirmdien vai otrdien dosim finansiālās garantijas dalībai nākamajā sezonā," norādīja Maskavas "Dynamo" ģenerālmenedžeris Andrejs Safronovs.

Izmantotie resursi:
ТАСС - Новости в России и мире
Р-Спорт. Все главные новости спорта.


, 2016-06-25 15:07, pirms 8 gadiem
''Pasaulē labākā hokeja līga''
, 2016-06-25 15:08, pirms 8 gadiem
Comedy Club

Vai Novokuzņecka kādu gadu arī nav bijusi parādos?
, 2016-06-25 15:16, pirms 8 gadiem
Drīz šīs ''izdzīvošanas spējas'' kļūs interesantākas par pašu čempionātu.
, 2016-06-25 15:40, pirms 8 gadiem
Tas nekas. KHL nauda nav galvenais. Galvenais ir gods tur atrasties.
, 2016-06-25 15:58, pirms 8 gadiem
Ar šo komentāru vari droši pretendēt uz ''Spoertacentrs.com 2016. gada stulbākais komentārs''.
Apsveicu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-06-25 16:19, pirms 8 gadiem
Un vel te kāds cer ka nu ar Dinamo Riga gan būs ok jā, redzam ka var jau spēlēt KHL izrādās arī tad ja tev nav naudas! un tas pat ir foršāk

Ironiski ka ar visiem klubiem kam ir finansiālas problēmas līgumi ir gandrīz visiem LAT izlases spēlētājiem kas spēlē KHL, laikam jau var teikt ka visi jo Torpedo jau ar bija/ir problēmas ar naudu!

Laikam tie klubi kam ir nauda tiem mūsu hokejisti nav vajadzīgi mūsējie spēlē tur kur naudu nemaksā, jo tie kas maksā tiem mūsējie vajadzīgi nav!
, 2016-06-25 16:43, pirms 8 gadiem
"Top" liga Ibio Rio! Varbut pec speka ir 2-3 pasaule, bet pec citiem raditajiem Zimbabes limenis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-06-25 18:34, pirms 8 gadiem
Pārmaksātiem kolhoza resnvēderiem jau nav citu variantu, jāpacieš.
, 2016-06-25 18:40, pirms 8 gadiem
KHL - pusamatieru līga, kurā trešdaļa no komandām spēlētāji spēlē bez atalgojuma. Formāts visai līdzīgs ar Latvijas hokeja līgu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.