Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Bostonai atteikušais Hohlačevs: "Ar tādu sastāvu "Spartak" noteikti jāpārvar pirmā kārta"

Bostonai atteikušais Hohlačevs: "Ar tādu sastāvu "Spartak" noteikti jāpārvar pirmā kārta"
Aleksandrs Hohlačevs pret Martinu Brodēru
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Spartak" starpsezonā papildinājies ar diviem latviešu uzbrucējiem – Kasparu Daugaviņu un Mārtiņu Karsumu. Cits vienības uzbrucējs Aleksandrs Hohlačevs uzskata, ka ar tādu sastāvu minimālais mērķis ir pirmās kārtas pārvarēšana.

Maskavas "Spartak" sastāvu maijā papildināja vārtsargs Jūliuss Hudāčeks, aizsargs Andrejs Kuteikins un uzbrucēji Iļja Zubovs, Robins Hanzls, Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš. "Ar tādu sastāvu "Spartak" ir spējīgs vismaz pārvarēt izslēgšanas spēļu pirmo kārtu. Uzdevumu pirms sezonas vēl pateikts, bet domāju, ka mums ir laba komanda. Centīsimies nepievilt līdzjutējus un izpildīt augstākos mērķus," teica komandas uzbrucējs Aleksandrs Hohlačevs.

Viņš pagājušās sezonas beigās pagarināja līgumu ar Maskavas "Spartak" uz vienu sezonu, lai gan bijušas sarunas arī par vienošanos uz trim gadiem. "Bija piedāvājums arī no Bostonas "Bruins", tomēr izlēmu palikt Krievijā. Nav lielas starpības, gads vai trīs gadi – vienkārši lēmu, ka tā būs labāk. Togad atbraucu uz "Spartak", un man bija daudz jāpierāda. Tas jādara katru sezonu – viss sākas ar baltu lapu," teica Hohlačevs.

Aizvadītajā sezonā Maskavas "Spartak" pirmo reizi kopš 2011. gada sasniedza Gagarina kausa izcīņu, tomēr izstājās jau pirmajā kārtā, ar 0-4 piekāpjoties Maskavas CSKA. Ar 52 spēlēs sakrātajiem 50 punktiem Hohlačevs kļuva par rezultatīvāko spēlētāju komandā. Sērijā pret CSKA komanda guva tikai vienus vārtus, un Hohlačevs tika pie rezultatīvas piespēles. Viņš aizvadījis deviņus mačus Bostonas "Bruins" rindās, bet pie punktiem nav ticis.

Izmantotie resursi:
Хохлачев: обновленный состав «Спартака» может...


, 2018-05-25 23:54, pirms 6 gadiem
Nav jau muļķis, lai ietu uz Ķepaiņiem, ja aicina pats Spartak!
, 2018-05-26 01:06, pirms 6 gadiem
Tā tur hokeja pasaulē ir. Visi Eiropas un NHL hokejisti gaida piedāvājumu no Spartak. Daži izredzētie saņem. Pārējiem jāsamierinās un jācīnās par otrās šķiras trofejām, piemēram par Stenlja bļodu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-05-26 13:29, pirms 6 gadiem
arch122 rakstīja: Tā tur hokeja pasaulē ir. Visi Eiropas un NHL hokejisti gaida piedāvājumu no Spartak. Daži izredzētie saņem. Pārējiem jāsamierinās un jācīnās par otrās šķiras trofejām, piemēram par Stenlja bļodu.
Tur nav ko cīnīties. Jebkurš Vegasas meksikānis, kuram ir nauda savāc citām komandām nevajadzīgos špīlerus un liek Stenlija bundžu savā sekcijā. Tik vien tā darba.
, 2018-05-26 15:28, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Tur nav ko cīnīties. Jebkurš Vegasas meksikānis, kuram ir nauda savāc citām komandām nevajadzīgos špīlerus un liek Stenlija bundžu savā sekcijā. Tik vien tā darba.
Un KHL ir diži interesantāk, kur ir 4-5 komandas ar nopietnu budžetu un tās arī sadala kausu, kamēr pārējām sanāk tas, kas paliek pāri?
, 2018-05-26 15:29, pirms 6 gadiem
Patiesībā zinot KHL mīlu atdarināt NHL, nebūs brīnums, ja nākamreiz, kad pievienosies kāds jauns krievu klubs, tiks atkārtots Vegasas stāsts pa krievu gaumei.
, 2018-05-28 15:21, pirms 6 gadiem
fanotājs a rakstīja: Tie bostonieši gan ir labi cilvēki,gribēja dārzeni no siltumnīcas izvilkt cilvēkos,bet tas dārzenis Hohlačovs neparko.
Vai ka te dažiem patīk muļķus tēlot. Tas ka tevi aicina uz NHL,nenozīmē ka tu tur spēlēsi. Teiciens par zīli rokā,nekā medni kokā noteikti tev zināms. Hohločovs n - tos gadus sitās pa Ziemeļameriku un visu to virtuvi zina.
Labāk būt klasi zemāk,bet spēlēt un attīstīties kā spēlētājam,nekā rezervistu soliņu deldēt.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.