Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Sējējs: "Neesam pret Rīgas "Dinamo" trenera darbu izlasē"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Sējējs: "Neesam pret Rīgas "Dinamo" trenera darbu izlasē"
Zigmārs Priede un Normunds Sējējs
Foto: Vladislavs Proškins, F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs sarunā ar krievu reportieri norāda, ka līdz šim Latvijas izlases galvenais treneris vienmēr meklēts citur, kaut gan treneri bija tepat.

Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans izteicies, ka vēlams, lai izlases stūrmanis būtu arī Rīgas "Dinamo" galvenais treneris. "Viņš bieži to saka, mēs neesam pret, taču vienmēr sanāk interesanti... Jūliuss Šuplers strādāja veiksmīgi, bet nebija sarunu par viņa piesaistīšanu [Latvijas izlasei]. Peka Rautakallio arī strādāja vairāk vai mazāk veiksmīgi, tomēr nebija sarunu par izlasi. Tas pats ar Arti Ābolu. Vienmēr meklēja citus, kaut gan treneri bija tepat," situāciju komentē Rīgas kluba ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs. "Tuvākajā laikā, domāju, izlemsim par ["Dinamo"] treneri. Gatavošanās plāns jau izveidots, ir dažas lietas saistībā ar spēlētājiem. Gribētos, lai parādās treneris, ar kuru varētu strādāt pie spēlētāju sastāva."

Kirovs Lipmans pirms dažām dienām: "Kad tika izveidota KHL, mēs cerējām, ka Rīgas "Dinamo" un Latvijas izlasei būs viens treneris - ja visu sezonu lielākā daļa spēlētāju būtu galvenā trenera uzraudzībā, nacionālajai izlasei tas būtu ļoti labi. Šis jautājums ar grūtībām risinās. Iespējams, Leonīds Beresņevs kļūs par Rīgas "Dinamo" galveno treneri."

1.-4. septembrī Latvijas hokeja izlase piedalīsies olimpiskās kvalifikācijas turnīrā, kur spēkosies ar vāciešiem, austriešiem un japāņiem. Pastāv zināmas bažas, vai klubi palaidīs spēlētājus. "Klubiem jāpalaiž spēlētāji septiņas dienas iepriekš. Te rodas jautājums par to, kā ir labāk - trenēties divas nedēļas vai nospēlēt pāris mačus KHL un trenēties vienu nedēļu. Mēs neesam pret dažiem mačiem pirms pārtraukuma," saka Normunds Sējējs.

Izmantotie resursi:
rsport.ru

  +2 [+] [-]

, 2016-05-25 18:05, pirms 8 gadiem
Tikai Rīga, tikai Dinamo!!!!

  +5 [+] [-]

, 2016-05-25 18:14, pirms 8 gadiem
Patīkami, ka pamazām sāk parādīties raksti par hokeju!

  +6 [+] [-]

, 2016-05-25 18:16, pirms 8 gadiem
"...1.-4. septembrī Latvijas hokeja izlase piedalīsies olimpiskās kvalifikācijas turnīrā Dienvidkorejā, kur spēkosies ar vāciešiem, austriešiem un japāņiem..."
A es, muļķis, visu laiku biju pārliecināts ka turnīrs būs Rīgā un pati olimpiāde Dienvidkorejā

  +1 [+] [-]

, 2016-05-25 18:17, pirms 8 gadiem
phils rakstīja: "...1.-4. septembrī Latvijas hokeja izlase piedalīsies olimpiskās kvalifikācijas turnīrā Dienvidkorejā, kur spēkosies ar vāciešiem, austriešiem un japāņiem..."
A es, muļķis, visu laiku biju pārliecināts ka turnīrs būs Rīgā un pati olimpiāde Dienvidkorejā
Jā, divdomīgs teikums...

  -2 [+] [-]

, 2016-05-25 18:19, pirms 8 gadiem
Kāpēc nevar savāk Dinamo sastāvu tādu kā izlase ir, OK NHL večus nepavilktu algās, bet tur var aizlāpīt ar zviedriem vai somiem? Plus Daugava kā kapteini, OZO aizstājēju par to ciparu varēja paņemt(tagad pa vēlu).

  +3 [+] [-]

, 2016-05-25 18:46, pirms 8 gadiem
karlosm rakstīja: Kāpēc nevar savāk Dinamo sastāvu tādu kā izlase ir, OK NHL večus nepavilktu algās, bet tur var aizlāpīt ar zviedriem vai somiem? Plus Daugava kā kapteini, OZO aizstājēju par to ciparu varēja paņemt(tagad pa vēlu).
tāpēc, Dinamo vēl ne tuvu nav izlase. Paskaties uz kazahiem - viņi ar šādu stratēģiju neko nav panākuši.
Un trenerim ir jābūt neatkarīgam no Dinamo, tā būs kļūda, ja Beresņevs vienlaicīgi trenēs izlasi un Dinamo. Belari jau, škiet, 2reiz uzkāpa uz šī grābekļa, kazahiem arī pēc n-tās reizes nepielec.

  +3 [+] [-]

, 2016-05-25 19:15, pirms 8 gadiem
Tikpat labi var jautāt - kāpēc Dinamo ne reizi neņēma izlases trenerus? Tagad, izskatās, beidzot būs viens treneris abās komandās, vien jautājums, vai tieši šoreiz tas ir labākais variants abiem.