Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlijs noraida apsūdzības tēlošanā: "Vai ziniet Elvisu? Viņš ir miris"

Hārtlijs noraida apsūdzības tēlošanā: "Vai ziniet Elvisu? Viņš ir miris"
Bobs Hārtlijs. Foto: hawk.ru

Omskas „Avangard” galvenais treneris Bobs Hārtlijs sarunā ar krievu portālu "Sport24" komentējis komandas gatavošanos Austrumu konferences finālam pret „Salavat Yulaev”, ka arī atbildējis „Barys” hokejistiem, kuri apsūdzēja „Avangard” spēlētājus tēlošanā un simulācijā.

„Mums ir pietiekami daudz laika, lai vēl nedaudz uzlabotu visus spēles komponentus: vairākumu, mazākumu, ka arī forčekingu savā un pretinieku zonā. Pirmo sēriju mēs uzvarējām četrās spēlēs, otro – piecās, un ļoti labi, ka mums ir laiks sagatavoties nākamajiem mačiem. Kad tu aizvadi septiņas cīņas, tad ir grūtāk gatavoties, arī situācija ar traumām var pasliktināties.

Mēs strādājam ar mūsu savainotiem spēlētājiem, ārsti dara fantastisku darbu. Diemžēl, traumas ir hokeja neatņēmama sastāvdaļa, bet mēs gaidām labas ziņas un ceram, ka puiši varēs spēlēt. „Barys” aizsargs teica, ka mūsu hokejisti tikai tēloja un gulēja uz ledus? Elviss ir miris, bet mēs koncentrējamies mačiem pret „Salavat Yulaev”. Vai ziniet Elvisu? Viņš ir miris, bet viņš bija mans mīļākais dziedātājs”, - Hārtliju citē „Sport24”.

Austrumu konferences pusfināla sērijā „Avangard” apspēlēja „Barys” ar 4:1. Pēc sērijas beigām vairāki Kazahstānas komandas hokejisti apsūdzēja pretinieku hokejistus tēlošanā. Īpaši izcēlies Brendons Bočenskis, kurš atstāja komentāru zem viena no postiem Instagram kontā „hockey_memes_kz” ar tekstu „Šumakovs – patētisks gļēvulis (Shumakov = pathetic coward)”.

Izmantotie resursi:
https://sport24.ru/news/hockey/2019...

  +1 [+] [-]

, 2019-03-25 21:06, pirms 5 gadiem
Omskas Avangard.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-25 21:27, pirms 5 gadiem
Ja Hārtlijs pacels Gagarinu, hmmm nu piedodiet man, vaitad Tretjaks ir stulbs, drīzumā negribēs savā izlasē Hārtliju? Ja Hārtlijs vadītu Krieviju hmmm nu tad tā točna būtu Sarkanā mašīnā!

  +1 [+] [-]

, 2019-03-25 21:28, pirms 5 gadiem
Prot strādāt ne tikai ar Šveiciešiem, Latviešiem, Amerikāņiem un Krieviem darboties Hārtlijs tas tikai rāda, ka metodika nav vienveidība spēj to pielāgot atbilstošam kolektīvam, tā ir profesionalitāte.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-25 21:30, pirms 5 gadiem
Salavatu Avangars sasitīs, nu bet ja nāks pretī SKA būs papildu tiesāšana, lai labāks rezultāts būtu SKA! Bet ja CSKA godīgi fināls būtu! Pa lielam sezona CSKA laba neviens viņš tīšām aiz ausīm nevilka ārā! Spēlē pret Dinamo bija labi redzams, ka mēs neko izdarīt pret viņiem nevaram, bet SKA mēs vienmēr kodām un šad tad iekodām!

  -3 [+] [-]

, 2019-03-25 22:24, pirms 5 gadiem
Pagaidām Avangard neko nav baigi izdarījuši! Avto un Baris vinnet nav maksla! Tagad redzēsim īsto spēku

  +2 [+] [-]

, 2019-03-25 22:44, pirms 5 gadiem
KaputHitler rakstīja: Pagaidām Avangard neko nav baigi izdarījuši! Avto un Baris vinnet nav maksla! Tagad redzēsim īsto spēku
Vel viens "specuks" uzradies. Pirmkart, nevis Avto vini pirms Baris uzvareja, bet gan Ak Bars - esosos bet nu jau bijusos cempionus, pie tam ar 4:0 serija. Nesaku, ka ta bija sensacija, bet diezgan negaidits iznakums gan. Otrkart, zinot Boba profesionalismu, domaju, ka pret Salavat Yulaev komanda bus noskanota nopietni un sitisies ari nopietni. Tiesa, Salavat ari nebus nekada davana. Nenemos prognozet sis serijas iznakumu, zinu tikai to, ka ta bus interesanta un aizraujosa serija.