Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Dinamo'' leģionārs Lipons atzīts par KHL nedēļas labāko uzbrucēju

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Dinamo'' leģionārs Lipons atzīts par KHL nedēļas labāko uzbrucēju
Džeisī Lipons. Foto: Raimonds Volonts/dinamoriga.lv

Kontinentālā hokeja līga (KHL) paziņojusi iepriekšējās nedēļas labākos spēlētājus. Veiksmīgākā uzbrucēja godu saņēma Rīgas ''Dinamo'' leģionārs Džeisī Lipons, kurš trijos mačos izcēlās ar diviem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Par labāko vārtsargu atzina Nursultanas ''Barys'' hokejistu Henriku Kārlsonu, bet aizsargu - Sanktpēterburgas SKA Igoru Ožiganovu.

Par aizvadītās nedēļas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) labāko vārtsargu atzīts Nursultanas ''Barys'' hokejists Henriks Kārlsons, kurš palīdzējis komandai izcīnīt trīs uzvaras tikpat spēlēs, vienā no tām nospēlējot sausā. Kārlsons atvairīja 94.62% metienu. Šī ir otrā reize, kad hokejists tiek atzīts par KHL nedēļas labāko vārtsargu. ''Barys'' ar 57 punktiem 47 mačos atrodas septītajā vietā Austrumu konferencē.

Par labāko aizsargu trešo reizi karjerā atzīts Sanktpēterburgas SKA hokejists Igors Ožiganovs. Divos mačos aizsargs guva vienus vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles, tās noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu pluss trīs. Tāpat Ožiganovs pa vārtiem meta desmit reizes, izdarīja četrus spēka paņēmienus, kā arī bloķēja divus pretinieku metienus. SKA ar 66 punktiem 49 mačos atrodas otrajā vietā Rietumu konferencē.

Savukārt labākā uzbrucēja godu izpelnījies Rīgas ''Dinamo'' leģionārs Džeisī Lipons. Rīdzinieki iepriekšējā nedēļa svinēja vienu panākumu trijās spēlēs, kad papildlaikā ar 5:4 pārspēja Kazaņas ''Ak Bars''. Lipons šajos mačos izcēlās ar diviem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm, kā arī guva uzvaras vārtus Kazaņā. Hokejists nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu pluss viens. Pēdējā cīņā pret Maskavas ''Dynamo'' Lipons guva potītes savainojumu, par kura nopietnību vēl nav ziņu.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2021/01/25/...

  +1 [+] [-]

, 2021-01-25 12:07, pirms 3 gadiem
Pirms play off varēs notirgot kādam spēcīham klubam.

  -1 [+] [-]

, 2021-01-25 15:11, pirms 3 gadiem
Viņš jau vienojies ar Detroitu!

  -1 [+] [-]

, 2021-01-25 16:08, pirms 3 gadiem
Liptons laikam ne pa jokam sadzēries tēju!

  +1 [+] [-]

, 2021-01-25 18:58, pirms 3 gadiem
guntis86 rakstīja: Pirms play off varēs notirgot kādam spēcīham klubam.
Jā, jā iemainīs pret prežu pacińu un ziepēm

     [+] [-]

, 2021-01-25 19:21, pirms 3 gadiem
Lipons vai Lifons ?