Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Rihards Bukarts: "Pirmajā trešdaļā biju nedaudz satraucies"

Krišs Upenieks

Rihards Bukarts: "Pirmajā trešdaļā biju nedaudz satraucies"
Rihards Bukarts ar komandas biedriem
Foto: Dinamo Rīga

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ''Dinamo'' rindās šovakar pirmo spēli aizvadīja uzbrucējs Rihards Bukarts, palīdzot komandai papildlaikā pieveikt Jekaterinburgas ''Avtobolist''. Bukarts pēc spēles neslēpa, ka mača ievadā bijis zināms uztraukums.

''Šodien ļoti labi aizvadījām maču. Strādājām līdz pēdējam. Nedaudz nepaveicās un neizdevās paņemt trīs punktus. Bet viss kārtībā, otro reizi viņus apspēlējām,'' tā pēc spēles sacīja Rīgas ''Dinamo'' uzbrucējs Rihards Bukarts.

''Otrajā trešdaļā iespējams iznācām nedaudz atslābinājušies, tāpēc viņiem izdevās uzspiest. Svarīgos brīžos pavilka vārtsargs. Tad savācāmies un atkal rādījām stabilu sniegumu,'' turpināja Bukarts.

Uzbrucējs arī sīkāk komentēja savas sajūtas debijas spēlē ''Dinamo'' kreklā: ''Pirmajā trešdaļā biju nedaudz satraucies. Kādu laiku tomēr nebiju spēlējis. Ar katru maiņu jau nomierinājos un otrajā periodā varēju spēlēt brīvi. Papildlaikā bija labs moments. Ieturēju pauzi, jo gaidīju, kad vārtsargs gulsies, bet viņš līdz pēdējam turējās. Bija jāmet pa vārtiem un viņš nedaudz ripu aizķēra.''

26. novembrī pulksten 14:00 ''Dinamo'' uzsāks nākamo spēli regulārās sezonas ietvaros, kad spēkosies ar Magņitogorskas ''Metallurg''.

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv

  +1 [+] [-]

, 2017-11-24 22:39, pirms 6 gadiem
Es vēl joprojām esmu nedaudz satraucies, jo kolhoza ražas svētki ir jau beigušies. Priekā!