Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš realizē vienu no diviem bullīšiem, Karsumam piespēle

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņš realizē vienu no diviem bullīšiem, Karsumam piespēle
Kaspars Daugaviņš
Foto: Dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) agrajā spēlē Latvijas trenera Andreja Maticina pārstāvētais Vladivostokas "Admiral" izbraukumā nespēja salauzt līgas vājāko klubu Habarovskas "Amur" (1:2). Pēc tam Artūrs Kulda izcēlās ar lielāko spēles laiku Ufas "Salavat Yulaeav" zaudējumā pret Jekaterinburgas "Avtomobilist" (0:3). Vakarā Harija Vītoliņa, Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa Maskavas "Dynamo" bullīšos uzvarēja Mitišču "Atlant" (3:2).

"Dynamo" nenotur divu vārtu pārsvaru, SKA kārtējā neveiksme

Savā laukumā vienu punktu zaudēja Harija Vītoliņa trenētais Maskavas "Dynamo", kas izsēja divu vārtu pārsvaru un bullīšos pieveica Mitišču "Atlant" (3:2). Vienu no diviem pēcspēles metieniem realizēja Kaspars Daugaviņš, kurš bija precīzs pirmajā sērijā (panākdams 1:1), bet netrāpīja ceturtajā sērijā (2:2). Daugaviņš uz ledus pavadīja 20 minūtes un 21 sekundi, izdarīja divus metienus pa vārtiem un uzvarēja vienīgajā iemetienā.

Savukārt Mārtiņš Karsums laukumā bija 17 minūtes un 28 sekundes, ar piespēli vārtu priekšā rezultatīvi asistēja komandas pirmajā vārtu guvumā (1:0), izdarīja trīs metienus pa vārtiem, izdarīja četrus spēka paņēmienus un bloķēja divus pretinieku metienus.

Piekto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Astanas "Barys", kas izbraukumā piekāpās vienai no Austrumu konferences līderēm Kazaņas "Ak Bars" (2:3). Mača zīmīgākie notikumi norisinājās jau pirmajā minūtē, kad savā starpā izkāvās Aleksandrs Svitovs un Damirs Rispajevs, bet līdz spēles beigām tika izdzīts "Barys" galvenais treneris Andrejs Nazarovs, kurš Svitovam meta ar pudeli. Uzvaras vārtus 32. minūtē guva Dmitrijs Obuhovs, panākdams 3:2. Oskars Bārtulis laukumā pavadīja 18 minūtes un 53 sekundes, izdarīja divus spēka paņēmienus un bloķēja vienu pretinieku metienu.

Tikmēr līgas līderu duelī jau devīto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Maskavas CSKA, kas savā laukumā ar rezultātu 5:3 apspēlēja Sanktpēterburgas SKA. CSKA 32 spēlēs ir izcīnījusi 78 punktus un pēc piecām dienām Maskavas derbijā tiksies ar "Dynamo". Savukārt SKA, kas piedzīvoja piekto zaudējumu pēdējās sešās spēlēs un septīto zaudējumu pēdējās desmit spēlēs, 31 mačā ir tikusi pie 70 punktiem.

Kuldam lielākais spēles laiks, Maticina "Admiral" zaudē pastarītei

Pirmajā periodā liels pārsvars bija viesiem no Vladivostokas, taču viņu iespējas palika neizmantotas, un tikmēr mājinieki izvirzījās vadībā. Otrajā periodā spēle bija līdzīgāka, bet rezultāts saglabājās iepriekšējais. Pēdējā perioda sākumā habarovskieši realizēja skaitlisko vairākumu un ieguva jau divu vārtu handikapu. Turpinājumā viesu dominance bija nospiedoša, un 57. minūtē viņi beidzot iemeta arī savu ripu - lielajā vairākumā izcēlās leģionārs Rihards Ginge. Atlikušajā laikā Habarovskas "Amur" noturēja sev labvēlīgo rezultātu un svinēja smagi nosargāto uzvaru.

Tādējādi "Admiral" jaunapstiprinātais galvenais treneris Sergejs Šepeļevs piedzīvoja pirmo zaudējumu pie šī kluba stūres. Kā jau ziņots, pirms trijām dienām Tālo Austrumu derbijā Vladivostokas "Admiral" uzvarēja ar 3:2.

Citā mačā Latvijas izlases aizsarga pārstāvētais Ufas "Salavat Yulaeav" izbraukumā nespēja realizēt savu pārākumu un piekāpās Jekaterinburgas "Avtomobilist" (0:3). Artūrs Kulda laukumā bija 24:18 minūtes (lielākais spēles laiks mačā), veica trīs spēka paņēmienus un bloķēja vienu metienu.

KHL, 24. novembris

SpēleRez
Amur – Admiral2:1
Metallurg Mg – Avangard0:4
Traktor – Lada3:1
Avtomobilist – Salavat Yulaev3:0
Yugra – Neftekhimik2:4
Dinamo Mn – Sochi2:4
Ak Bars – Barys3:2
CSKA – SKA5:3
Dynamo M – Atlant3:2 PM

Svitova un Rispajeva kautiņš un Nazarova nesavaldība

Izmantotie resursi:
www.khl.ru

  +6 [+] [-]

, 2014-11-24 13:59, pirms 9 gadiem
Labāk zaudēt pastarītim, nekā pazaudēt pastarīti... Sena Habaroviešu teika

  +5 [+] [-]

, 2014-11-24 14:28, pirms 9 gadiem
Nevareetu teikt ka Admiral buutu kaut kaaads super klubs,taads pats vien pastariitis ir

  +4 [+] [-]

, 2014-11-24 14:35, pirms 9 gadiem
Amur haščāks vēl spēlē?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-11-24 15:55, pirms 9 gadiem
Autors aizmirsa (vai nezināja???) pieminēt, ka Admiral's vārtus atguva spēlējot 5 pret 3... Vienādos sastāvos intrigas nebūtu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-11-24 16:39, pirms 9 gadiem
Sermulītis rakstīja: Maticins tak dzen tur haļavu , nevis trenē
ka tik pikis ripo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-11-24 22:21, pirms 9 gadiem
Kad beidzot abi saaks bombiit, nevis te viens, te otrs!?

  +1 [+] [-]

, 2014-11-24 22:39, pirms 9 gadiem
par ko nazarovs atkal apvainojās?

  +1 [+] [-]

, 2014-11-24 23:32, pirms 9 gadiem
Līdzjūtība un cieņa šodienas ska labākajam spēlētājam, mazdēlam sakarā ar vectēva nāvi. Lai vieglas smiltis cilvēkam, kas daudz paveica, gribot vai ne Latvijas hokeja labā ...