Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

''Salavat Yulaev'' spraigā spēlē pārspēj ''SKA''

''Salavat Yulaev'' spraigā spēlē pārspēj ''SKA''
Oļegs Tverdovskis
Foto: ITAR - TASS

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kārtējās spēlēs Ufas ''Salavat Yulaev'' izbraukumā interesantā spēlē pārspēja Sanktpēterburgas ''SKA'' ar 5:3. Citās spēlēs Maskavas ''Dinamo'' ar minimālu rezultātu 1:0 pārspēja Novokuzņeckas ''Metallurg'', bet Novosibirskas ''Sibr'' viesos ar 4:1 pārspēja Minskas ''Dinamo''

Sanktpēterburgas ''SKA'' - Ufas ''Salavat Yulaev''3:5

Jau cīņas pašā sākumā vadībā izvirzījās mājinieki, kuru labā vārtus guva Aleksejs Jašins. Šie vārti bija likumsakarīgi, jo spēles sākumā aktīvāki tieši bija mājinieki un tie vairāk uzbruka. Cīņa gan pirmā perioda laikā bija diezgan asa un lielāko perioda laiku komandas spēlēja nevienādos sastāvos, ko 40 sekundes līdz pirmās trešdaļas beigām izmantoja viesi, panākot izlīdzinājumu. Šoreiz vārti Aleksandra Perežogina rēķinā. Arī otrajā periodā turpinājās cīņa par katru ripu un hokejisti nevēlējās zaudēt. Aleksejs Jašins vispirms gan izvirzīja vadībā vēlreiz ''SKA'' hokejistus, taču perioda turpinājumā iniciatīvu jau pārņēma ''Salavat Yulaev'', kuri guva divus vārtus un pēc otrā perioda bija vadībā jau ar 3:2.

Trešajā periodā turpinājās līdzīga un interesanta cīņa. Perioda devītajā minūtē ''SKA'' panāca izlīdzinājumu - precīzs bija Aleksandra Koroļuka metiens. Ilgi gan šāds rezultāts nepalika, jo jau pēc divām minūtēm Oļegs Tverdovskis atkal izvirzīja vadībā viesus - 4:3 par labu ''Salavat Yulaev'' desmit minūtes līdz trešās trešdaļas beigām. Spēles beigās Tverdovskis guva arī piektos vārtus un ''Salavat Yulaev'' svinēja uzvaru ar 5:3.

Maskavas ''Dinamo'' - Novokuzņeckas ''Metallurg'' 1:0

Pirmajos divos periodos abas komandas spēlēja diezgan līdzīgi un abas nespēja gūt vārtus. Vairāk spēle pirmajos divos periodos iezīmējās ar asu cīņu starp abu komandu hokejistiem, nevis bīstamiem vārtu gūšanas momentiem. Pēc otrā perioda joprojām rezultāts bija 0:0 un uzvarētājs tika noteikts pēdējās 20 minūtēs.

Trešais periods tieši sākās ar mājinieku vārtu guvumu - ''Dinamo'' labā izcēlās Matiass Veinhandls, panākot 1:0. Šis metiens arī izrādījās izšķirošais visā spēlē un Maskavas ''Dinamo'' svinēja ļoti minimālu uzvaru ar 1:0. ''Dinamo'' sastāvā Vitālijs Jermejevs aizvadīja sauso spēli, neielaižot nevienus vārtus.

Minskas ''Dinamo'' - Novosibirskas ''Sibir'' 1:4

Spēli veiksmīgi uzsāka mājinieki, kuri izvirzījās vadībā, taču vēlāk tiem vairs tik labi nevedās. ''Sibir'' pārņēma spēles iniciatīvu un līdz otrā perioda beigām guva trīs vārtus pēc kārtas, panākot jau 3:1 sev par labu. Ar šādu rezultātu noslēdzās otrais periods un ''Dinamo'' līdz šim nebija īpašu variantu kā atspēlēt šo deficītu.

Trešā perioda laikā gan spēles ritējums nemainījās un viesi paspēja gūt arī ceturtos vārtus, izvirzoties jau vadībā ar 4:1 un praktiski nodrošinot sev uzvaru, ko arī noturēja līdz spēles beigām, izcīnot svarīgu uzvaru.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  -1 [+] [-]

, 2009-10-24 19:22, pirms 15 gadiem
Spēle Minskā pierāda, ka Sibir ir uz viļņa, ja jau Minskas Dinamo ar savu sastāvu varēju zaudēt, iemetot tikai 1 vārtus, pietam Novosibirskai pat nejūt izbraukuma bedri. Tā, ka RD zaudējums nav mūsējo vājuma, bet pretinieku spēcīguma dēļ. Ar to es nedomāju meistarības pārākumu, bet labo kondīciju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2009-10-24 19:24, pirms 15 gadiem
Tur steidzami vajag kaut ko darīt! Minskai ir jāpaliek labākai!

  +7 [+] [-]

, 2009-10-24 19:42, pirms 15 gadiem
lvhockey rakstīja: Spēle Minskā pierāda, ka Sibir ir uz viļņa, ja jau Minskas Dinamo ar savu sastāvu varēju zaudēt, iemetot tikai 1 vārtus, pietam Novosibirskai pat nejūt izbraukuma bedri. Tā, ka RD zaudējums nav mūsējo vājuma, bet pretinieku spēcīguma dēļ. Ar to es nedomāju meistarības pārākumu, bet labo kondīciju.
Spēle Minskā apliecina, ka minskiešu ambīcijas ar realitāti atkal ir divas visnotaļ tālas lietas.

  +2 [+] [-]

, 2009-10-24 20:26, pirms 15 gadiem
UIIII Vot tas bij finala cienigs macs. zel tik ka totika pakasu bet ja zaude del tada maca tad pat nav rugtuma sajuta. PO bus vienkarsi iespaidigs.

  -1 [+] [-]

, 2009-10-24 21:23, pirms 15 gadiem
Iesaku izlasīt H.Baldera interviju šajā baltkrievu hokeja saitā zem kategorijas R;igas Dinamohttp://www.belarushockey.com/

Absolūta taisnība vecmeistaram.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-24 21:50, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Iesaku izlasīt H.Baldera interviju šajā baltkrievu hokeja saitā zem kategorijas R;igas Dinamohttp://www.belarushockey.com/

Absolūta taisnība vecmeistaram.
Ne visiem gan tā šķiet.

     [+] [-]

, 2009-10-24 21:50, pirms 15 gadiem
sibirj es jau pirms rd spēles ierakstīju favorītos, nezinu kam likās ka rd ir favorīts, labākā gadījumā līdzīgas komandas, bukmeikeri smuki nolažoja piešķirot sibirj 3,5 koeficientu

     [+] [-]

, 2009-10-24 23:14, pirms 15 gadiem
Tad iedomājaties ko Salavat Yulajev izpildīs,kad viņas sastāvā nokļūs Forsbergs,vispār būs ''kašmars''pārejām komandām!

     [+] [-]

, 2009-10-25 18:04, pirms 15 gadiem
Kapēc ešs uzbruka salavata spēlētājam? kas notika tajā epizodē???