Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Starp pagājušās nedēļas KHL izcilniekiem divi SKA hokejisti

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Starp pagājušās nedēļas KHL izcilniekiem divi SKA hokejisti
Patriks Herslijs. Foto: ska.ru

Kontinentālā hokeja līga paziņojusi pagājušās nedēļas labākos spēlētājus. Starp izcilniekiem iekļauti vārtsargs Igors Šestjorkins, aizsargs Patriks Herslijs, uzbrucēji Mihals Ržepīks un Mihails Kovaļenko.

Igors Šestjorkins no Sanktpēterburgas SKA atzīts par labāko vārtsargu. Viņš viesos palīdzēja uzvarēt Maskavas "Dynamo" un Jaroslavļas "Lokomotiv", divu maču laikā neielaižot nevienu ripu un atvairot 47 metienus. Pašlaik viņa sausā sērija ir 131 minūti un 11 sekundes ilga.

Patriks Herslijs atzīts par pagājušās nedēļas labāko aizsargu. Zviedrs kopā ar komandu uzvarēja trīs izbraukuma spēlēs, gūstot trīs vārtus, un tas bija labākais rezultāts starp aizsargiem. Tāpat Herslija kontā arī rezultatīva piespēle. Sanktpēterburgas SKA aizsardzības līderis pret Maskavas "Dynamo" un Čerepovecas "Severstal" iemeta uzvaras ripas.

Mihals Ržepīks no Bratislavas "Slovan" saņēma labākā uzbrucēja balvu. Viņš trīs izbraukuma cīņās iemeta piecus vārtus, un tas bija labākais rezultāts starp uzbrucējiem, kā arī pievienoja rezultatīvu piespēli. Ržepīks iemeta vārtus visās spēlēs, savukārt pret Pekinas "Kunlun Red Star" viņa kontā hat-trick. Trīs spēļu laikā Ržepīks izdarīja 15 metienus.

Labākā jaunā hokejista atzinība tikusi Nikolajam Kovaļenko no Jaroslavļas "Lokomotiv". 18 gadus vecais uzbrucējs kopā ar komandu uzvarēja divās no trim spēlēm, un pret Podoļskas "Vityaz" Kovaņenko kontā divi rezultatīvi metieni, turklāt viena ripa kļuva par uzvaras.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2018/09/24/...