Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsums un ''Dynamo'' nespēj pārspēt Minskas kanādieti Skrivenu

Krišs Upenieks

Karsums un ''Dynamo'' nespēj pārspēt Minskas kanādieti Skrivenu
Mārtiņš Karsums
Foto: Vladislavs Proškins/F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas spēlē šovakar Latvijas izlases hokejista Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas ''Dynamo'' izdarīja 34 metienus pa Minskas ''Dinamo'' vārtiem, bet tā arī nespēja gūt vārtus un piedzīvoja sakāvi ar 0:3.

9. minūtē Minskas ''Dinamo'' ļoti ātri izmantoja Meta Robinsona noraidījumu un izcēlās Niks Bailens. Perioda beigās 28 gadus vecais Ņikita Komarovs saņēma 5+10 sodu, taču otrā perioda ievadā to Maskavas klubs gūtos vārtos pārvērst nespēja.

Vēl divas reizes mājinieki uzspēlēja vairākumā, taču nespēja pārspēt Minskas vārtsargu Benu Skrivenu. Trešajā periodā viesi guva divus bezatbildes vārtus un uzvarēja ar pārliecinošu 3:0. Minska deviņās spēlēs sakrājusi 16 punktus un atrodas 10. vietā, bet Maskavai jau 13 spēles, 21 punkts un septītā pozīcija. Rīgas ''Dinamo'' ar sešiem punktiem ir pēdējā vietā.

Latvijas izlases uzbrucējs Mārtiņš Karsums arī šajā spēlē bija savas komandas pirmajā uzbrucēju trijniekā, nospēlēja 16:03 minūtes, izdarīja trīs metienus pa vārtiem, uzvarēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās, un izdarīja arī vienu spēka paņēmienu.

Citās spēlēs KHL regulārajā sezonā šodien Omskas ''Avangard'' savā laukumā svinēja paredzamu uzvaru pret Novukuzņeckas ''Mettalurg'' (4:2), bet Bratislavas ''Slovan'' viesos ar 3:1 pieveica Čeļabinskas ''Traktor''.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2016-09-24 19:53, pirms 8 gadiem
otrā sausā spēle pēc kārtas maskavai.... uzbrukums buksē