Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Karsumam piespēle, ''Dynamo'' bullīšos uzvar Vladivostokā

Karsumam piespēle, ''Dynamo'' bullīšos uzvar Vladivostokā
Mārtiņš Karsums
Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā sezonā Maskavas ''Dynamo'' pirmajā spēlē ar 4:3 pēcspēles metienos pieveica Vladivostokas ''Admiral'', bet Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Karsums izcēlies ar rezultatīvu piespēli.

Mača gaitā Vladivostokas hokejisti radīja lielisku raksturu, trīs reizes spējot atspēlēties (no 0:1, 1:2 un 2:3) un panākot pagarinājumu. Tajā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā meistarīgāki izrādījās ''Dynamo'' hokejisti. Precīzi metieni Daniilam Tarasovam un Aleksandram Ribakovam, kamēr Aleksandrs Lazušins Maskavas kluba vārtos palika nepārspēts.

Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Karsums spēlēja savas komandas pirmajā maiņā kopā ar Alekseju Tereščenko un Maksimu Karpovu. Uz ledus Mārtiņš pavadīja 20:44 minūtes, kas bija ilgākais laiks starp Maskavas komandas uzbrucējiem. Rezultatīvu piespēli latvietis atdeva otrajā vārtu guvumā, ''Dynamo'' panākot 2:1 pārsvaru. Karsums zonā nomānīja savu pretinieku, pēc tam vārtu priekšā piespēlēja Tarasovam, kurš pēc pagrieziena arī precīzi meta.

Karsuma rēķinā šajā spēlē arī pieci metieni pa pretinieku vārtiem (visvairāk starp visiem ''Dynamo'' spēlētājiem) un trīs spēka paņēmieni, kas bija dalīts augstākais rādītājs ar aizsargu Juso Hītanenu. Vladivostokas sastāvā nebija latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa, kuram ir smadzeņu satricinājums, tādēļ ir apdraudēta arī hokejista dalība Latvijas izlases kreklā olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā septembra sākumā Rīgā.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...


, 2016-08-24 15:38, pirms 8 gadiem
Labākais LV hokejists un tas ir fakts. Žēl, ka met mīksto izlasei...
, 2016-08-24 15:40, pirms 8 gadiem
P.S. baumo, ka Oļegs gribot šamo pie sevis, maiņas darījumā gatavs iesaistīt arī Iļju, redzēs, kas būs!
, 2016-08-24 17:25, pirms 8 gadiem
Tas vienmer priece,zel pa Bartuli tomer,domaju ja vins spelet Riga butu kapteinis 100%
, 2016-08-24 17:59, pirms 8 gadiem
Bārtulis taču varēja pārbaudes spēlēs neiespringt un sglabāt sevi izlasei ,jo vieta krievu klubā viņam garantēta.
, 2016-08-24 19:15, pirms 8 gadiem
coffijs rakstīja: Bārtulis taču varēja pārbaudes spēlēs neiespringt un sglabāt sevi izlasei ,jo vieta krievu klubā viņam garantēta.
to sauc par profesionālismu kepon!
, 2016-08-24 22:23, pirms 8 gadiem
bitoose rakstīja: Labākais LV hokejists un tas ir fakts. Žēl, ka met mīksto izlasei...
Idi na xuy,ja zini par viņa problēmām sezonas beigās! Ja nezini,tad izstāstīšu-viņam katra gada sezonas beigās jāveic ceļgala operācija,jo ,ja viņš to nedarīs,tad nākamo sezonu droši var neturpināt,jo celis neizturēs slodzi... Poņala?
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.