Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Siliņš papildina, bet Naumovs atstāj "Lokomotiv" treneru kolektīvu

Siliņš papildina, bet Naumovs atstāj "Lokomotiv" treneru kolektīvu
Normunds Siliņš (tuvplānā)
Foto: hctorpedo.ru

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Jaroslavļas "Lokomotiv" fiziskās sagatavotības treneri kļuvis latvietis Normunds Siliņš, kamēr vārtsargu treneris šajā vienībā vairs nebūs Sergejs Naumovs.

Siliņš iepriekšējos četrus gadus strādāja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandā Pētera Skudras treneru kolektīvā. Pirms tam viņš strādāja Rīgas "Dinamo" rindās. Šajā starpsezonā Skudra atstāja "Torpedo" komandu un līdzīgi noticis arī ar Siliņu, kurš gan ilgi bez darba nav palicis un turpmāk strādās "Lokomotiv".

Siliņš savulaik kļuvis par seškārtēju Latvijas čempionu vieglatlētikā skriešanas disciplīnās.

Tāpat "Lokomotiv" komanda galvenā trenera Dmitrija Kvartaļnova vadībā piesaistījusi arī somu Jāko Valkamā, kurš būs tās vārtsargu treneris. Līdz ar to amatu atstājis Latvijas speciālists Sergejs Naumovs, kurš līdz šim bija "Lokomotiv" vārtsargu treneris, kurš tur pavadīja pēdējās trīs sezonas.

Jau iepriekš šonedēļ Maskavas CSKA kluba prezidents Igors Jesmantovičs ziņoja, ka izteikts piedāvājums Naumovam, tāpēc viņa aiziešana no Jaroslavļas bija prognozējama.

"Lokomotiv" komanda pagājušajā sezonā ieņēma ceturto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas turnīrā sasniedza otro kārtu.

Izmantotie resursi:
sport76.ru


, 2018-05-24 12:58, pirms 6 gadiem
cerēju ka sportacentra siliņs būs aizvākts uz vatlandiju drukāt Loko lapā savus garadarbus
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.