Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Mozjakins 86. minūtē ''Metallurg'' sniedz pirmo uzvaru pusfinālā

Krišs Upenieks

Mozjakins 86. minūtē ''Metallurg'' sniedz pirmo uzvaru pusfinālā
Sergejs Mozjakins
Foto: metallurg.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Austrumu konferences finālā Magņitogorskas ''Metallurg'' pirmajā spēlē otrajā pagarinājumā, pateicoties Sergeja Mozjakina gūtajiem vārtiem, ar rezultātu 2:1 pieveica Kazaņas ''Ak Bars'' hokejistus.

Rietumu konferences pirmajā pusfināla spēlē Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA vienība trešās trešdaļas vidū atradās iedzinējos ar 2:4 pret Jaroslavļas "Lokomotiv", tomēr izrāva neizšķirtu pamatlaika pēdējās sekundēs. Savukārt pagarinājumā Patriks Hērslijs, kurš šajā spēlē sakrāja 4 (2+2) punktus, nodrošināja armijniekiem uzvaru ar 5:4.

''Metallurg'' un ''Ak Bars'' aizvadīja visai piesardzīgu spēles pirmo trešdaļu, kurā katra no komandām pa reizei uzspēlēja skaitliskajā vairākumā, bet vārtos stabilu sniegumu demonstrēja gan Vasīlijs Košečkins, gan Emils Garipovs. Fjodors Maļihins spēles 30. minūtē atklāja spēles rezultātu - viesu hokejists vairākumā vārtu priekšā prasmīgi pamainīja ripas lidojuma virzienu (1:0).

''Metallurg'' otrās trešdaļas ietvaros spēja atspēlēties, kad 38. minūtē Deniss Zaripovs pēc ilgāka komandas spiediena uz pretinieku vārtiem izdarīja spēcīgu un precīzu metienu no zonas vidus (1:1). Šāds rezultāts saglabājās līdz pat otrā papildlaikā sākumdaļai. 86. minūtē Magņitkas līderis Sergejs Mozjakins, saņēmis lielisku piespēli no partnera, izslidoja vienatnē pret vārtsargu un ar asu metienu izrāva ''Metallurg'' uzvaru (2:1).

Rietumu un Austrumu konferences finālos šobrīd vadībā izvirzījušās SKA un ''Metallurg''. Sanktpēterburgā rīt pulksten 16:00 SKA un ''Lokomotiv'' otrā tikšanās reize, bet dienu vēlāk 15:00 otrā spēle ''Metallurg'' un ''Ak Bars''.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2017-03-24 20:46, pirms 7 gadiem
VOV cik interesanta šī Līga! vislaik vieni un tie paši uzvarētāji gandrīz Čempī! Jēga no čempja ir tad kad var uzvarēt un iegut kausu vismaz puse komandu kas tajā piedalās! šeit vislaik SKA, CSKA, AK BARS! Ja grib
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-03-24 23:17, pirms 7 gadiem
jancis510 rakstīja: VOV cik interesanta šī Līga! vislaik vieni un tie paši uzvarētāji gandrīz Čempī! Jēga no čempja ir tad kad var uzvarēt un iegut kausu vismaz puse komandu kas tajā piedalās! šeit vislaik SKA, CSKA, AK BARS! Ja grib
Mjā, tad jau Spānijas un Vācijas futbola līgas ir vēl neinteresantākas. PČ un OS hokejā vispār garlaicība pēc šīs mērauklas.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-24 23:21, pirms 7 gadiem
Šitā atstāt Mozjakinu, vienatnē ļauj izskriet - kas tur cits varēja būt?! Ai-ai-ai, AK Bars, un visa cīņa pakaļā...

  +1 [+] [-]

, 2017-03-25 14:07, pirms 7 gadiem
Finalā vajadzētu Loko pret Metalurgu