Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Bārtulis: "Neredzu jēgu apspriest tiesāšanu"

Bārtulis: "Neredzu jēgu apspriest tiesāšanu"
Oskars Bārtulis
Foto: hcdonbass.com

Latvijas hokeja izlases un Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Doņeckas "Donbass" aizsargs Oskars Bārtulis pēc vakardienas spēles ar Prāgas "Lev" (2:3 pagarinājumā) norādījis, ka spēle – tāpat kā visa sērija – padevusies sīva, bet par zaudējumu nevajadzētu ilgi pārdzīvot.

"Šodien bija līdzīga spēle, pat papildlaikā varēja notikt jebkādi pavērsieni," pēc vakardienas KHL Gagarina kausa izcīņas spēles starp Doņeckas "Donbass" un Prāgas "Lev" sacīja Ukrainas kluba aizsargs Oskars Bārtulis.

"Iespēju bija daudz, tomēr mums neizdevās tās izmantot, par ko pretī saņēmām ripu mūsu vārtos. Tagad šī spēle ir jāaizmirst, nekas briesmīgs vēl nav noticis. Pagarinājuma laikā savā zonā bija jāspēlē pēc iespējas vienkāršāk, jo katra kļūda varēja novest pie zaudējuma," piebilda Latvijas izlases hokejists.

"Tiesāšana? Neredzu jēgu to apspriest. Kā ir, tā ir – taisnība tāpat ir viņu pusē, diskutē par to vai ne," Bārtulis komentēja tiesnešu darbību.

Latvijas izlases aizsargs nevēlējās salīdzināt izslēgšanas spēļu sērijas pret Rīgas "Dinamo" un Prāgas "Lev": "Salīdzināt ar Rīgu ir grūti – pretinieki ir atšķirīgi, tāpat arī pašas sērijas. Pret Rīgu mēs bijām vadībā ar 3:1, varējām noslēgt sēriju mājās (jau piektajā spēlē). Sērija pret "Lev" ir tiešām sīva, to varam redzēt pēc pēdējiem diviem mačiem."

Sērijā līdz četrām uzvarām ar 2:1 vadībā ir "Lev", bet ceturtā spēle notiks šovakar. Šī pāra uzvarētājs Rietumu konferences finālā sacentīsies ar Jaroslavļas "Lokomotiv" vai Sanktpēterburgas SKA (2:1 "Lokomotiv" labā).

Izmantotie resursi:
Р-Спорт. Все главные новости спорта


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-24 12:30, pirms 10 gadiem
A-BURTS-MELNAIS rakstīja: ReDZAM Donbas spēku uz LEV līmeņa.
Un kāds tad ir Donbass spēks?
, 2014-03-24 13:41, pirms 10 gadiem
Nodevejs.....
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.