Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Sikora pamet ''Avtomobilist''

Sikora pamet ''Avtomobilist''
Mareks Sikora
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Jekaterinburgas ''Avtomobilist'' līdzšinējais galvenais treneris Mareks Sikora ir pametis savu amatu. Tiek lēsts, ka treneris uzsācis sarunas ar Minskas ''Dinamo''.

Mareka Sikoras vadībā Jekaterinburgas ''Avtomobilist'' diezgan negaidīti iekļuva KHL izslēgšanas spēlēs, kur gan pirmajā kārtā tie sērijā ar 1:3 piekāpās pret Ufas ''Salavat Yulaev''.

Šodien kļuvis zināms, ka Mareks Sikora ir pametis savu amatu un nākamajā sezonā vairs nevadīs ''Avtomobilist''. ''Avtomobilist'' pēc sezonas beigām piedāvāja trenerim turpināt darbu, taču Sikora no piedāvājuma atteicās. Komandas vadība izteicās, ka turpmāk Sikora varētu vai nu beigt savu trenera karjeru, vai arī turpināt strādāt ar kādu Čehijas hokeja komandu.

Tajā pašā laikā tiek lēsts, ka Sikora varētu kļūt par Minskas ''Dinamo'' galveno treneri. Sikora jau ir ticies ar ''Dinamo'' vadību. Ziņo, ka par to, vai Sikora tiešām kļūs par ''Dinamo'' galveno treneri, būs zināms jau ceturtdien.

Izmantotie resursi:
allhockey.ru


, 2010-03-24 09:43, pirms 14 gadiem
Bus intresanti Tik pat labi Minska ar Znaroku var noslekt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-03-24 09:45, pirms 14 gadiem
nu, ko - tagad būs čehu laiki Minskā?
, 2010-03-24 09:45, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Pirms tam bija runa,ka viņš varētu kļūt par NN Torpēdu treneri.
viņš Torpēdām esot atteicis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-03-24 11:11, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Minskas jaunās epopeja sākās
Drīz būs jauno leģionāru birums. Var tik pabrīnīties,kapēc Belari neliek uzsvaru uz saviem pašmāju spēlētājiem,kāpēc netic viņiem.Viņiem izvēle un resursi tomēr ir ievērīgāki par LV saimniecību.
Labāk Peltonenus utt kam šis klubs nekas vairāk kā lielā $$$ pļaušana nav
Pilnībā piekrītu. Labāk ņemt pašmāju spēlētājus, jo baltkrieviem ir ļoti labs iekšējais čempis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-03-24 12:15, pirms 14 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: neko dižāki (pēc spēles limeņa) tie resursi nav- šogad sezonas beig'jau krietni belaru tur spēlēja, neko diži neredzēju...
Tie, kas ir NHL jau nu nebrauks atpakaļ uz Baltkrieviju... Bet nu Eiropā spēlējošos skatot, nekas diži sakarīgāks par mūsējiem viņiem nav...
uzskatu, ka ir viņiem lielāki resursi, kaut vai par pamatu ņemot valsts lielumu... piekrītu viedokļiem, ka kodolu viņiem labāk būvēt uz izlases pamata tāpat kā mums, ja ne uzreiz, tad ar laiku rezultāti neizpaliks... ar leģionāriem ir jāpastiprina vājās vietas nevis jāsalasa visa komanda... domāju arī vietējiem būtu lielāks prieks redzēt savējos cīnamies (līdzīgi kā Rīgā), tāpat tā ir laba motivācija pacensties BAČ, lai tiktu uz "lielo" komandu...
, 2010-03-24 12:20, pirms 14 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: neko dižāki (pēc spēles limeņa) tie resursi nav- šogad sezonas beig'jau krietni belaru tur spēlēja, neko diži neredzēju...
Tie, kas ir NHL jau nu nebrauks atpakaļ uz Baltkrieviju... Bet nu Eiropā spēlējošos skatot, nekas diži sakarīgāks par mūsējiem viņiem nav...
šobrīd varbūt arī nav - taču ar viņu sistēmu pēc gadiem 5 būs (atšķirībā no Latvijas!), visam ir vajadzīgs savs laiks. Patreiz viņiem problēma ir tajā, ka vadošajās komandās kā Junostj pārsvarā ir meistarīgi taču jau solīda vecuma spēlētāji, kas neies ledu grauzt KHL 4. maiņā.

Par to sakarīgāko runājot - belariem tomēr ir vesels bars citās KHL komandās: Ugarovs (MVD), Koļcovs (Salavat Julajev), Demagins (Ņeftehimik), Kostjučenoks (Spartak), Kislijs (Traktor), Stasenko (Amur), Grots (Avtomobiļist).
Bez tam arī Soļigorskā rezerves ir nopietnākas kā RDJ - pus komanda jau ir paspējusi KHL vairāk vai mazāk uzspēlēt.
, 2010-03-24 12:22, pirms 14 gadiem
putnz rakstīja: uzskatu, ka ir viņiem lielāki resursi, kaut vai par pamatu ņemot valsts lielumu... piekrītu viedokļiem, ka kodolu viņiem labāk būvēt uz izlases pamata tāpat kā mums, ja ne uzreiz, tad ar laiku rezultāti neizpaliks... ar leģionāriem ir jāpastiprina vājās vietas nevis jāsalasa visa komanda... domāju arī vietējiem būtu lielāks prieks redzēt savējos cīnamies (līdzīgi kā Rīgā), tāpat tā ir laba motivācija pacensties BAČ, lai tiktu uz "lielo" komandu...
valsts lielums jau galīgi nav noteicošais... piemēram, Polija vai Rumānija arī ir daudz lielākas valstis par Latviju.

Cita lieta ir vietējais čempionāts, jauniešu komandas, halles, u.t.t.
, 2010-03-24 18:35, pirms 14 gadiem
Ja minskieši savāks atkal kaudzi ārzemniekus ,tad ATKAL SPĒLĒS PIE PUSTUKŠAM TRIBĪNĒM!
, 2010-03-24 19:12, pirms 14 gadiem
Es piemēram nesarotu, kā Abrags Baltkrieviju var nostātīt kā piemēru Latvijai, man liekas, ka Zatlers, Dombrovskis, Repše vispār nezin kas ir sportiskas aktivitātes, sausiņi. Attiecigi izejas pozīcijas nav un nekad nebūs vienādas un līdz ar to nav ko gaudot, ja paskatās atpakaļ, tad no kaut cik sportiski domājošiem valsts vīriem ir Mākoņtēvs un Kalvītis.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.