Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulim lielākais spēles laiks un piespēle, "Admiral" otrais zaudējums

Bārtulim lielākais spēles laiks un piespēle, "Admiral" otrais zaudējums
Oskars Bārtulis
Foto: hcadmiral.ru

Otro zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas Austrumu konferences ceturtdaļfinālā piedzīvoja Vladivostokas “Admiral”, kas viesos piekāpās Omskas “Avangard” (3:6), Oskaram Bārtulim laukumā pavadot nedaudz vairāk par 22 minūtēm. Pārējās spēlēs uzvaras izcīnija "Traktor", "Metallurg" un "Ak Bars".

"Avangard" pret "Admiral"

Pirmais periods nemaz neatgādināja “play-off” spēli – komandas veidoja momentu pēc momenta gan pie Igora Bobkova, gan pie Dominika Furha vārtiem. Trešdaļas 14. minūtē pirmā vārtu gūšanas iespēja bija Oskaram Bārtulim, kurš meta no zilās līnijas, bet mājinieku vārtsargs bija pirmais pie ripas pēc vairākiem rikošetiem. Minūti vēlāk viens no “Avangard” līderiem Vladimīrs Sobotka saņēma 2+10 sodu par uzbrukumu vārtsargam. Tieši mazākumā komanda guva pirmos vārtus – Mihails Junkovs aizskrēja viens pret vārtsargu un atklāja spēles rezultātu – 1:0. “Admiral” spēja saņemties un tajā pašā vairākumā vārtus arī atguva – Bārtulis piespēlēja Aleksandrovam, kurš meta no zilās līnijas, ripa nonāca pie Zemčonoka, kurš to ieraidīja tukšos vārtos – 1:1. Drīz pēc tām “Avangard” saņēma otro noraidījumu, turklāt, atkal uzbrukuma zonā. Arī šoreiz komandai bija iespēja iemest mazākumā, bet Antons Buts nespēja apstrādāt ripu. Nedaudz vēlāk “Admiral” spēlētāji bija jau “Avangard” zonā, Bārtulis piespēlēja Krasnoslobodcevam, kurš precīzi meta vārtos pusminūti līdz perioda beigām – 1:2.

Otrā trešdaļa turpinājās tādā paša garā. Minūti pēc tās sākuma Aleksandrovs izmeta ripu ārpus laukuma, sekoja “Avangard” vairākums, ko realizēja Jevgenijs Medvedevs ar metienu no zilās līnijas (2:2). Vēl vienu “Admiral” komandas noraidījumu mājinieki neizmantoja, toties viesi noķera pretiniekus uz maiņas, Krasnoslobodcevs piespēlēja Maksimam Kazakovam, kurš izgājienā viens pret vienu pārspēja Furhu – 2:3. Tālo Austrumu komandai turpinājās problēmas ar discpilīnu – vēl vienā mazākumā komanda zaudēja vārtus pēc Nikolaja Lemtjugova netraucētā metiena no zonas vidus – 3:3. Uzreiz pēc tām “Admiral” palika bez galvenā trenera Aleksandra Andrijevska, kuru noraidīja no komandas soliņa par rupjiem izteikumiem pret tiesnešiem. Visi šie momenti palīdzēja “Avangard” novirzīt spēli no savas zonas, un gandrīz visa spēle perioda atlikušajā daļā norīsinājās pie viesu vārtiem.

Spēles pamatlaika pēdējās divdesmit minūtes iesākās ar kārtējo “Admiral” noraidījumu – šoreiz 2+10 saņema Andrejs Sigarjovs. Mazākumā viens no viesu spēlētājiem palika bez nūjas, sekoja piespele no viena iemetiena apļa uz otru un Mihails Grigorjevs izvirzīja “Avangard” vadībā – 4:3. Mājinieki nedomāja apstāties un turpināja bombardēt Bobkova vārtus. Vienā no kārtējiem uzbrukumiem Iļja Mihejevs nokļuva aiz vārtiem, piespēlēja vārtu priekša, kur pirmais bija zviedrs Jonass Aneļovs – 5:3. Tieši piecas minūtes pirms perioda beigām Junkovs otro reizi spēlē izgāja viens pret Bobkovu un sesto reizi pārspēja “Admiral” vārtsargu. Bija arī citi bīstami momenti pie viesu vārtiem, tomēr rezultāts palika nemainīgs, un “Avangard” uzvarēja ar 6:3.

Oskars Bārtulis laukumā pavadīja 22:12 minūtes, aizsarga kontā ir viena piespēle, divi metieni pa vārtiem un viens bloķēts metiens. Sērija starp “Avangard” un “Admiral” norīsināsies līdz kādas komandas četrām uzvarām, šobrīd rezultāts 2:0 Omskas komandas labā. Nākamā spēle notiks svētdien plkst. 9:00 pēc Latvijas laika, kad abas vienības tiksies Vladivostokā.

"Traktor" pret "Barys"

Pirmajā spēlē Čeļabinskas vienība piekāpās pretiniekiem ar 2:5, šoreiz "Traktor" revanšējās ar 5:1. Spēles pirmā puse pagāja bez vārtu guvumiem un rezultāts tika atklāts tikai 33. minūtē - precīzs metiens no iemetiena apļa padevās Aleksandram Kručiņinam - 1:0. Piecas minūtes vēlāk Aleksandrs Šarovs pēc izgājiena viens pret vienu pārspēja "Barys" vārtsargu - 2:0, bet 13 sekundes pirms otrā perioda beigām Martēns Senpjērs atguva vienus vārtus viesiem - 2:1.

Trešā perioda vidū Artjoms Peņkovskis izmantoja noraidījumu viesu sastāvā - 3:1, divas minūtes vēlāk Maksims Jakuceņa guva vārtus pēc Kirila Koļcova piespēles - 4:1, bet piektā ripa ielidoja jau tukšos "Barys" vārtos pēc Jakuceņas metiena - 5:1. Sērijā 1:1, nākamā spēle notiks svētdien Astanā plkst. 13:00 pēc Latvijas laika

"Metallurg" pret "Kunlun Red Star"

Devītajā minūtē nūja trāpīja vienam no līnijtiesnešiem, kurš bija spiests doties uz ģērbtuvi, un spēles daļa pagāja ar vienu līnijtiesnesi. Oskars Osala atklāja spēles rezultātu 16. minūtē - 1:0. Otrā perioda sākumā Šons Kollins izmantoja partnera piespēli no aizvārtes - 1:1. Nedaudz vēlāk no laukuma tika noraidīts mājinieku spēlētājs, un "Kunlun" desmit sekunžu laikā realizēja vairākumu - 1:2. Septiņas minūtes vēlāk Jans Kovaržs rezultātu izlīdzināja - 2:2, bet pēc 32 sekundēm "Metallurg" jau bija vadībā pēc Vladislava Kaļetnika metiena - 3:2. Prieki nebija ilgi, jo pēc minūtes jau Zaks Jueņs bija pirmais pie atlēkušās ripas un iemeta tukšos vārtos - 3:3.

Trešā perioda sākuma Osala mazākumā izskrēja viens pret "Kunlun" vārtsargu un guva savus otros vārtus spēlē - 4:3, bet perioda beigās tas pats Osala noformēja "hat-trick" pēc precīza metiena tukšos vārtus, spēlei noslēdzoties ar rezultātu 5:3. Sērijā 2:0 "Metallurg" labā, nākamā spēle notiks svētdien plkst. 11:30 pēc Latvijas laika, kad abas vienības tiksies Pekinā.

"Ak Bars" pret "Salavat Yulaev"

Spēle Kazaņā bija zīmīga Latvijas hokeja tiesnesim Eduardam Odiņam, jo tā kļuva viņam par 500. kā galvenajam tiesnesim Kontinentālajā hokeja līgā. Līdzīgi kā pirms divām dienām, arī šoreiz "Ak Bars" uzvarai pietika ar diviem vārtiem. Šoreiz pirmos vārtus piecpadsmitajā minūtē guva Fjodors Malihins, kurš iestūma ripu vārtu tuvajā stūrī - 1:0. Otrajā periodā vārti netika gūti, bet trešās trešdaļas sākumā Vladimirs Tkačovs atņēma ripu "Salavat Yulaev" spēlētājam un atdeva piespēli Mihailam Gluhovam, kurš netraucēti meta no zonas vidus - 2:0. Astoņas minūtes pirms spēles pamatlaika beigām Envers Ļisins apzaga pretspēlētāju uz zilās līnijas, pietuvojās vārtsargam un apspēlēja viņu - 2:1, tomēr atspēlēties Ufas komandai neizdevās, un spēlē noslēdzās ar "Ak Bars" uzvaru.

Rezultāts sērijā ir 2:0 Kazaņas komandas labā, nākamā spēle notiks svētdien Ufā plkst. 13:30 pēc Latvijas laika.

Austrumu konference

DuelisRezultātsSērijā
Metallurg - Kunlun Red Star5:32-0
Avangard - Admiral6:32-0
Ak Bars - Salavat Yulaev2:12-0
Traktor - Barys5:11-1

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2017-02-24 16:31, pirms 7 gadiem
nu vismaz vares Izlasei palidzēt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-02-24 16:48, pirms 7 gadiem
XMARTINSLV rakstīja: nu vismaz vares Izlasei palidzēt
Nav jau OS vai viņu kvalifikācija.

  -2 [+] [-]

, 2017-02-24 17:29, pirms 7 gadiem
Barys atkal tika notiesāts pēc visiem paraugiem
Tiesneši izšķir visu, spēlētāji ir tikai butaforija

  -3 [+] [-]

, 2017-02-24 19:34, pirms 7 gadiem
XMARTINSLV rakstīja: nu vismaz vares Izlasei palidzēt
Nav olimpiskais gads. Bārtuli neredzēt izlasē kā savas ausis!