Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Maticina "Admiral" atspēlējas no 0:2 un panāk Austrumu astoto vietu

Rolands Eliņš

Maticina "Admiral" atspēlējas no 0:2 un panāk Austrumu astoto vietu
"Admiral" galvenais treneris Sergejs Šepeļevs un asistents Andrejs Maticins
Foto: hcadmiral.ru

Šodienas vienīgajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Vladivostokas "Admiral" ar 3:2 pieveica Novokuzņeckas "Metallurg" un pakāpās uz astoto vietu Austrumu konferencē.

Pēdējā spēlē pirms rīt gaidāmās KHL Zvaigžņu spēles Vladivostokas "Admiral", kuras treneru kolektīvā ir arī bijušais Latvijas izlases hokejists Andrejs Maticins, uzņēma līgas pastarīti "Metallurg" no Novokuzņeckas, kurai vakar piekāpās pēcspēles metienos ar 1:2.

Spēles sākums "Admiral" gan neizdevās veiksmīgs un tā nokļuva divu vārtu iedzinējis (0:2). Otrā perioda beigās laime gan beidzot uzmaidīja arī Maticina komandai, kad pēc rikošeta no aizsarga ripa ielidoja viesu vārtos.

Trešā perioda sākumā "Admiral" saņēma divus noraidījumus, taču tas izrādījās pareizais scenārijs, jo mazākumā Konstantīns Makarovs panāca neizšķirtu. "Admiral" cīņā par "play-off" gan nepieciešams katrs punkts, un šodien izdevās paņemt visus trīs - 58. minūtē vairākumu realizēja Vjačeslavs Ušeņins. Vārtu guvumu gan pavadīja asumi un rupjības, taču "Metallurg" no zaudējuma vairs neizglābās.

"Admiral" līdz ar to punktu ziņā panākusi "Avtomobolist" vienību, ar kuru dala astoto vietu Austrumu konferencē, taču "Admiral" ir viena spēle rezervē. Četrus punktus aizmugurē ir "Lada", kas jau aizvadījusi par divām spēlēm vairāk nekā Maticina trenētā komanda, taču jāpiebilst, ka Rietumu konferencē "Admiral" ar 60 punktiem ieņemtu tikai priekšpēdējo vietu.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-24 13:45, pirms 9 gadiem
Intervija ar kārtīgu latvieti, Hariju Vītoliņu. https://www.youtube.com/watch?v=24Y...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-01-24 14:14, pirms 9 gadiem
Piqué rakstīja: Dinamo 2015, 13:45

Haris ir kartigs latvitis kurs dzivo Sveice un strada Krievija. Novelu lai visi butu tadi latvisi ka Haris.
Nav nevienas tādas tautas, kas dzīvotu tikai savā etniskajā dzimtenē. Dzīve cilvēkus izmētā pa visu pasauli. Ir tādi kas atcerās savu izcelsmi, savu dzimteni, bet ir tādi kas mētā kažoku uz visām pusēm, vienu dienu jeņķis, citu krievs, rīt būs arābs, pofig. Cik sapratu, tad tādus tu cieni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-24 14:40, pirms 9 gadiem
Piqué rakstīja: Dinamo 2015, 14:14

Pasaule ciena tadus kuri prot intigreties kad dzivo cita valsti un tautas. Ja es esmu Spanija tad es censos but spanis. Ja Skudra ir Krievija vins censas but ka krievs, nevis piemeram ka falsais patriots Irbe kurs dzivo ASV, bet visur sludina kads vins baigais Lv patriots un par Latviju vien doma. Butiba tadu cilvekus var saukt par urlm. Jo piemeram krievi dzivojot Latvija tacu ari negrib intigreties, bet doma tikai par Krieviju un stasta cik vini lieli patrioti. Isak sakot dzivo svesa valsti un sludina cik loti mil dzimteni.
Domā Skudra pārcēlies uz Krieviju dzīvot? Irbe, Tambijevs, Vītoliņš, Skudra, somu, kanādiešu treneri, visi viņi aizbraukuši uz dažādām valstīm tikai strādāt. Neesmu dzirdējis ka treneri ārzemnieki, baigi rautos pēc Krievijas pilsonības.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja