Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujacam un Jerofejevam pa piespēlei

Arvis Cimermanis
Arvis Cimermanis

Pujacam un Jerofejevam pa piespēlei
Georgijs Pujacs un Jurijs Kļučņikovs
Foto: hcsibir.ru

Šodien Kontinentālās hokeja līgas spēlē (KHL) Georgija Pujaca Novosibirskas ''Sibirj'' savā laukumā papildlaikā ar rezultātu 4:3 pārspēja Aleksandra Jerofejeva Novokuzņeckas ''Metallurg''. Abi latviešu aizsargi šajā spēlē izcēlās ar rezultatīvām piespēlēm.

Šodien savā starpā tikās divas latviešu hokejistu parstāvētās komandas. Georgija Pujaca Novosibirskas ''Sibirj'' savā laukumā uzņēma Austrumu konferences pastarīti Novokuzņeckas ''Metallurg'' ar Aleksandru Jerofejevu sastāvā. Pirmajā trešdaļā Novokuzņeckas hokejisti bija izvirzījušies vadībā ar 2:0, taču savu pārsvaru atlikušajā spēles laikā nosargāt neprata, un spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 3:3.

Papildlaika pirmajā minūtē Alekseja Akifejeva vārtu guvums atnesa uzvaru Novosibirskas hokejistiem – 4:3. Georgijs Pujacs un Aleksandrs Jerofejevs šajā mačā spēles protokolā atzīmējās ar rezultatīvām piespēlēm.

Citā šīs dienas spēlē Ufas Salavat Yulaev savā laukumā ar rezultātu 6:3 pārspēja Rietumu konferences līdervienību Sanktpēterburgas SKA. Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Igors Grigorenko, bet Aleksandra Radulova kontā vieni vārti un rezultatīva piespēle.

KHL spēļu rezultāti

KomandasRezultāts
Barys – Severstal3:4
Sibirj – Metallurg Nk4:3 PL
Avangard – Atlant2:4
Salavat Yulaev – SKA6:3
Lada – Metallurg Mg3:5

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-12-23 20:15, pirms 14 gadiem
malači

     [+] [-]

, 2009-12-23 20:54, pirms 14 gadiem
Balsojam par mūsējiem khlallstar.ru
Масальскис Эдгар
Озолиньш Сандис
Галвиньш Гунтис
Хосса Марцел
Редлихс Микелис
Ниживий Александр

  +6 [+] [-]

, 2009-12-23 21:23, pirms 14 gadiem
lieliski. gan minska gan Torpedo šodien bez punktiem

     [+] [-]

, 2009-12-23 21:49, pirms 14 gadiem
Musu hokejisti ārzemes pedēļā nedēļā ne pa jokam sakusi spelet, gan Pujacs un Jerofejevs arī Skrastins un KUlda Arii Vasiljevs!! Tas priecee!!