Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris 77

Hokeja noteikumi.

Neizprotu noteikumu traktējumu!

Visi hokeja līdzjutēji zina ka par grūšanu uz vai pie apmales, jebkuru grūšanu mugurā ja tiesnesis pamanīs noteikti būs noraidijums. Tajā pašā laikā kad uzbrūkošās komandas spēlētāju vārtu priekšā grūž, grūdeju reti kad noraida un ja vēl to dara komandas spēlētājs kas spēlē mazākumā, tad varbūt noraidijums būs tikai tad ja uzbrucējs tiks "izsmērēts" pa ledu. Varbūt ar hokeju saistīti cilvēki var izskaidrot kapēc tā, vai tiesnešiem ir kādas īpašas rekomendācijas kā traktēt pēc mana prāta šo pārkāpumu.


, 2009-12-23 21:42, pirms 14 gadiem
Tāpēc, ja tevi iegrūdīs mugurā pie apmales, tad tu ar muti lidosi iekšā apmalē un tas ir gandrīz drošs savainojums. Tādējādi tas ir daudz bīstamāk nekā pie vārtiem
, 2009-12-23 21:43, pirms 14 gadiem
Neesmu ar hokeju saistīts - tāpēc piedod, ka izsakos šajā

Tāpēc, ka IIHF īpaši vēršas pret grūdieniem uz apmali (jo tas esot iemesls daudzām ļoti smagām traumām) - un tiesnešiem ir īpaši norādījumi vērsties pilnā bardzībā pret šādiem pārkāpumiem. Tā teikt - rīkojums no augšas.

Attiecībā uz OS IIHF ir nākamais "jājamzirdziņš" - tagad ļoti bargi sodi sekos par sitieniem pa galvu (arī grūdieniem "galvas apvidū" izpildot spēka paņēmienus) - iihf.com: VideoConcussions
, 2009-12-23 21:58, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: Neesmu ar hokeju saistīts - tāpēc piedod, ka izsakos šajā

Tāpēc, ka IIHF īpaši vēršas pret grūdieniem uz apmali (jo tas esot iemesls daudzām ļoti smagām traumām) - un tiesnešiem ir īpaši norādījumi vērsties pilnā bardzībā pret šādiem pārkāpumiem. Tā teikt - rīkojums no augšas.

Attiecībā uz OS IIHF ir nākamais "jājamzirdziņš" - tagad ļoti bargi sodi sekos par sitieniem pa galvu (arī grūdieniem "galvas apvidū" izpildot spēka paņēmienus) - http://www.iihf.com/home-of-hockey/news/videoconcussions.html
Tu jau nu gan neesi nekāds nezinītis . Par grūšanu uz apmali tas ir skaidrs, bet pie apmales arī laukuma vidū noraida, bet manuprāt pie vārtiem dažubrīd valda pilnīgs "bezpriģels".
Varbūt pavērojiet ja nav grūti tuvākajās spēlēs, es pats tam arī īpašu uzmanību agrāk nepievērsu bet kādu mēnesi pasekoju un man šķiet ka tajos traktējumos nav konsekvences.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-12-23 22:19, pirms 14 gadiem
Jānis_Priede rakstīja: Nu nevajag jau hokeju pārvērst par daiļslidošanu!
Tur nu es Tev piekrītu. Varbūt iebraukšu teorētiskos formulējumos. Ja spēlētāju vārtu priekšā iegrūž (nav runa par spēlētāja pastumšanu) mugurā un tas nav pārkāpums, tad kas tas ir spēka paņēmiens-šaubos. Man nekas nav pret grūstīšanos, bet dažubrīd šķiet ka šis elements ir palicis kā nesodāma tradīcija.
, 2009-12-23 22:20, pirms 14 gadiem
Jānis_Priede rakstīja: Nu nevajag jau hokeju pārvērst par daiļslidošanu!
vajag.
, 2009-12-23 22:32, pirms 14 gadiem
Atklaatu sitienu ar nuuju soda arii pie vaartiem, tas trakteejums ir dazhaads, dazhkaart saspringtaa situaacijaa pie vaartiem, kad pie tam viena komanda censhas atspeeleeties, ljauj asu ciinju, vispaar jau pie vaartiem tas ir diezgan normaali, citaadi jebkursh, kursh pie vaartiem tiks pastumts, var speciaali noteelot un nokrist.
, 2009-12-23 22:59, pirms 14 gadiem
Tie kas skatijās šodien spēli CSKA-Spartaks redzēja kā spartaka hokejists aizsargājoties pie zilās līnijas pagrūda (drīzāk izgrūda no zonas) pretinieku, šis notēloja kritienu un spartaka špīleris dabuja 2 min., tapēc arī radās šis topiks.
, 2009-12-24 00:52, pirms 14 gadiem
[quote agris_77]
Tie kas skatijās šodien spēli CSKA-Spartaks redzēja kā spartaka hokejists aizsargājoties pie zilās līnijas pagrūda (drīzāk izgrūda no zonas) pretinieku, šis notēloja kritienu un spartaka špīleris dabuja 2 min., tapēc arī radās šis topiks.
[/quote

Cik tad stipri var grūst? Tāds ir jautāliums..
, 2009-12-24 11:38, pirms 14 gadiem
Tas taču ir tikai normāli ka pie petaka ļauj grūstīties vairāk. tur ir jācīnās par vietu, jāgrūž malā pretinieks, lai tas netraucētu vārtsargam.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.