Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Daugaviņš Ufā asistē uzvaras vārtu guvumā

Daugaviņš Ufā asistē uzvaras vārtu guvumā
Kaspars Daugaviņš
Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas izbraukuma mačā Maskavas "Dynamo" otrajā periodā iemeta trīs ripas un pārspēja bez Artūra Kuldas spēlējošo Ufas "Salavat Yulaev" (4:2). Uzvaras vārtu guvumā rezultatīvu piespēli izpildīja latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

Pirmā perioda sākumā maskaviešiem bija divas iespējas izmantot skaitlisko vairākumu. Otrajā gadījumā dinamieši bija tuvu panākumam, taču pēc video atkārtojuma noskatīšanās tiesnesis atzina, ka ripa nebija šķērsojusi ufiešu vārtu līniju. Pēc smagā sākuma mājinieki sasparojās un piecu minūšu laika iemeta divas ripas viesu vārtos. Perioda izskaņā dinamiešiem bija vairāk kā minūte, lai realizētu lielo skaitlisko vairākumu, tomēr rezultāts palika iepriekšējais (0:2).

Otrajā periodā ripas lidoja tikai mājinieku vārtos. 22. un 29. minūtē izcēlās Aleksejs Tereščenko, un rezultāts tika līdzsvarots (2:2). Īsi pirms pēdējā lielā pārtraukuma Kaspars Daugaviņš izkārtoja metiena pozīciju komandas biedram, un Konstantīns Gorovikovs raidīja ripu starp ufiešu vārtsarga kājsargiem (3:2).

Trešajā periodā Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva vadītie vīri neļāva mājiniekiem izvērsties un kontrolēja notikumus. Pēdējā minūtē raidījums tukšos vārtos pielika punktu ufiešu cerībām glābt spēli.

Kaspars Daugaviņš laukumā bija 13:05 minūtes, vienreiz meta vārtiem, izpildīja rezultatīvu piespēli un veica divus spēka paņēmienus. Mārtiņš Karsums laukumā bija 18:51 minūtes, divreiz meta vārtiem un veica vienu spēka paņēmienu. Artūrs Kulda savainojuma dēļ nespēlēja. "Dynamo" tagad nostiprina ceturto pozīciju rietumos, bet "Salavat Yulaev" atrodas Austrumu konferences tabulas vidusdaļā.

Sezonas pirmajās astoņās spēlēs Daugaviņš ar 4+2 ir komandas otrs rezultatīvākais spēlētājs, savukārt Karsumam pagaidām ar punktu gūšanu nesekmējas (1+0).

Citā spēlē Pētera Skudras trenētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ar 1:2 pagarinājumā piekāpās Minskas "Dinamo". "Torpedo" tā bija jau trešā neveiksme pēc kārtas.

KHL regulārā sezona, 23. septembris

KomandasRezultāts
Avtomobilist - Metallurg Nk2:3
Metallurg Mg - Sibir2:1
Salavat Yulaev - Dynamo2:4
Yugra - Traktor3:4 PM
Ak Bars - Amur3:1
Severstal - Neftekhimik2:3 PM
Torpedo - Dinamo Minsk1:2 P
CSKA - Lada3:0
SKA - Admiral4:3
Jokerit - Vityaz3:4
Dinamo Rīga - Atlant4:2

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...


, 2014-09-23 18:33, pirms 10 gadiem
Cik tad Daugavam tgd iisti jau ir punkti? Malacis,katraa speelee vismaz pa punktinjam..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-23 18:36, pirms 10 gadiem
batista rakstīja: Cik tad Daugavam tgd iisti jau ir punkti? Malacis,katraa speelee vismaz pa punktinjam..
4+1, ar šo piespēli jābūt 4+2
, 2014-09-23 18:36, pirms 10 gadiem
batista rakstīja: Cik tad Daugavam tgd iisti jau ir punkti? Malacis,katraa speelee vismaz pa punktinjam..
4+2
, 2014-09-23 18:37, pirms 10 gadiem
Var redzet,kad Daugavins ir VIENS NO komandas lideriem!!
Malacis,turpini krat!!
, 2014-09-23 18:38, pirms 10 gadiem
Spridzināja Šveicē, ir iespēja paspridzināt arī krievzemes līgā.
, 2014-09-23 18:49, pirms 10 gadiem
Go0dFather rakstīja: Var redzet,kad Daugavins ir VIENS NO komandas lideriem!!
Malacis,turpini krat!!
ka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.