Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Karsums sezonu uzsāk ar piespēli, "Lada" ar sauso zaudējumu

Karsums sezonu uzsāk ar piespēli, "Lada" ar sauso zaudējumu
Mārtiņš Karsums ar komandas biedriem
Foto: Dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) trešajā dienā savas spēles aizvadīja Latvijas hokejistu un treneru pārstāvētie klubi. Toljati "Lada" piekāpās Čeļabinskas "Traktor" ar 0:2, Sanktpēterburgas SKA sagrāva Bratislavas "Slovan" ar 7:1, bet Maskavas "Dinamo" tikai pēcspēles metienu sērijā pieveica Podoļskas "Vitjaz" ar 4:3.

Arta Ābola un Viktora Ignatjeva trenētā Toljati "Lada" sezonas pirmajā spēlē piekāpās Čeļabinskas "Traktor" ar 0:2. Kristaps Sotnieks maču uzsāka trešajā aizsargu pārī, pavadot uz ledus 17:08 minūtes, kas ir piektais labākais rādītājs komandā. Sev atvēlētajā laikā aizsargs atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem.

Arī Maskavas "Dinamo" šodien atklāja sezonu. Viesos pie galvaspilsētas hokejistiem atbrauca Podoļskas "Vitjaz". Pirms trešā perioda "Dinamo" atradās iedzinējos ar 2:3, tomēr trešajā trešdaļā Mārtiņš Karsums vairākumā atrada ar piespēli Daņiilu Tarasovu, kurš ar metienu no vārtu priekšas izlīdzināja rezultātu – 3:3. Pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, bet divi realizētie pēcspēles metieni ļāva "Dinamo" uzsākt sezonu ar uzvaru - 4:3. Karsums laukumā pavadīja 19:32 minūtes, uzvarēja deviņus iemetienus no 14, ka arī atzīmējās ar pieciem metieniem pa vārtiem, sešiem spēka paņēmieniem un divām soda minūtēm.

Sanktpēterburgas SKA bez problēmām pārspēja Bratislavas "Slovan" ar 7:1. Pa diviem vārtiem Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētās komandas labā guva Iļja Kovaļčuks un Ņikita Gusevs, bet Pāvels Dacjuks atzīmējās ar vārtiem un trīs piespēlēm.

Citās spēlēs Jekaterinburgas "Avtomobilist" viesos pārspēja Gagarina kausa finālisti Magņitogorskas "Metallurg" ar 5:2, Jaroslavļas "Lokomotiv" pēcspēles metienu sērijā zaudēja Maskavas CSKA ar 1:2, bet Minskas "Dinamo" savā laukumā piedzīvoja sagrāvi pret Helsinku "Jokerit" ar 1:6. Somijas komandas sastāvā ar "hat-trick" atzīmējās 18-gadīgais Eli Tolvanens.

Rītdien savu otro izbraukuma spēli aizvadīs Rīgas "Dinamo", pretiniekos būs Novosibirskas "Sibir", kas sezonu uzsāka ar uzvaru. Mačs sāksies plkst. 15:30.

KHL spēles, 23. augusts

SpēleRezultāts
Lada – Traktor0:2
Metallurg – Avtomobilist2:5
Dinamo (Maskava) – Vitjaz4:3 PM
SKA – Slovan7:1
Lokomotiv – CSKA1:2 PM
Dinamo (Minska) – Jokerit1:6

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...


, 2017-08-23 22:51, pirms 7 gadiem
Skatoties uz Karsuma statistiku varētu padomāt ka spēlējis pa centru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.