Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Pekinas "Kunlun Red Star" vienojas ar četriem ķīniešu hokejistiem

Pekinas "Kunlun Red Star" vienojas ar četriem ķīniešu hokejistiem
Rudi Jins
Foto: 98ying / instagram, khl.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) debitants Pekinas "Kunlun Red Star" parakstījis līgumus ar četriem ķīniešu hokejistiem.

17. augustā amerikāņu izcelsmes ķīnietis Rudi Jins kļuva par Pekinas kluba pirmo parakstīto ķīniešu hokejistu - 18 gadus vecā centra uzbrucēja parametri ir gana pieņemami: 185cm un 90kg. Naktī uz šodienu tika publiskota informācija par vēl trijiem līgumiem ar ķīniešiem - vārtsargs Sja Šenžuns, uzbrucēji Guans Vaņs un Sja Tjaņsjans. Vairākiem ir līgumi uz pārbaudes laiku, bet četriem tagad noslēgti pilnvērtīgi kontrakti.

Kā jau ziņots, "Kunlun Red Star" sporta direktors Vladimirs Krečins pirms mēneša teica, ka komandā viennozīmīgi paliks ķīniešu vārtsargs Sja Šenžuns, ķīniešu izcelsmes kanādiešu aizsargs Zaks Juens, Ziemeļamerikā spēlējušie Rudi Jins un Guans Vaņs, savukārt no pārējiem ķīniešu spēlētājiem tiks izvēlēti labākie, domājot 2022. gada Pekinas ziemas olimpiskajās spēlēm.

KHL šonedēļ atklāja mājas lapas versiju ķīniešu valodā, savukārt Pekinas kluba lapa hcredstar.com pagaidām vēl nefunkcionē.

KHL jaunā sezona sākās 22. augustā, bet Pekinas klubam pirmā spēle būs tikai 1. septembrī, kad ķīnieši izbraukumā spēkosies ar Habarovskas "Amur". Debitantu pirmā mājas spēle ieplānota 5. septembrī - 14 tūkstošu ietilpīgajā "Le Sports Center" viesosies Oskara Bārtuļa pārstāvētais "Admiral" no Vladivostokas. "Domāju, ka mēs visus pārsteigsim. Esmu pārliecināts - visas 14 000 skatītāju vietas būs aizņemtas," saka centrs Rudi Jins.

Izmantotie resursi:
eliteprospects.com
championat.ru


, 2016-08-23 14:00, pirms 8 gadiem
Ziņa, kas noteikti bija jānopublicē.
, 2016-08-23 14:12, pirms 8 gadiem
Kaut kas līdzīgs medveščakam... vietējie plejeri uz vienas rokas pirkstiem skaitāmi... gan jau ar dinamo pa beigām paldies.... neticu ka būs konkurētspējīgs top8 komanda..... kopā ar kuņluņiem, Minsku, lāčiem un kuzņu plēsīsies
, 2016-08-23 15:44, pirms 8 gadiem
Japrasa Šuzveidam vai Rudi Jins ir pareizi uzrakstits!!!Rudi Jiņs butu pareizak.Japiekasas jau ir lai parmacitu autorus.Vai tikai Zviedrus iemacijies viņš kropļot
, 2016-08-23 15:52, pirms 8 gadiem
Rudži žiņs
, 2016-08-23 16:40, pirms 8 gadiem
kapēc khl.ru nav citās valodās? somu, kazaku, pat latviešu?
, 2016-08-23 16:43, pirms 8 gadiem
Skatoties to sastāvu tuvāk liekas, ka izsmērēs RD pa sienu, bortā būs.. Jā līgumi parakstīti bet manuprāt tie spēlētāji pārsvarābūs ko uzkačāt priekš OS, jo sastāvs pa lielam sastāv no somiem, ir pa kādam zviedram, krievam un slovākam, aŗī kanādienši! 100% būs vesala maiņa tikai somi un arī vesala krievu maiņa sanāk.
https://en.wikipedia.org/wiki/HC_Ku...
, 2016-08-23 16:53, pirms 8 gadiem
AlCohol rakstīja: kapēc khl.ru nav citās valodās? somu, kazaku, pat latviešu?
Viņi mēģina tikai saimniekiem list dibenā, kā ASV un Chainai, tajā pašā laikā gan jau visi pārējie lien khl dibenā un saka ka nav vajadzības pēc citām valodām...
, 2016-08-23 19:36, pirms 8 gadiem
AlCohol rakstīja: kapēc khl.ru nav citās valodās? somu, kazaku, pat latviešu?
tapēc ka viņi atbalsta PSRS atjaunošanu
, 2016-08-23 21:59, pirms 8 gadiem
Martinecs rakstīja: Japrasa Šuzveidam vai Rudi Jins ir pareizi uzrakstits!!!Rudi Jiņs butu pareizak.Japiekasas jau ir lai parmacitu autorus.Vai tikai Zviedrus iemacijies viņš kropļot
tas, ka zviedrus viņš pareizi raksts būs skaidrs visiem, kuri kādu laiku ir pavadījuši Zviedrijā
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.