Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL leģionāru limits, visticamāk, atkal būs pieci

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

KHL leģionāru limits, visticamāk, atkal būs pieci
Vladislavs Tretjaks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas astotajā sezonā leģionāru limits joprojām būs pieci, norādīja Krievijas Hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks. Krievijas klubos spēlē arī pieci Latvijas hokejisti: aizsargi Georgijs Pujacs un Oskars Bārtulis un uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš.

"Kopā ar Kontinentālo hokeja līgu joprojām apspriežam jautājumu par leģionāriem. Šobrīd vienošanās paredz, ka paliks piecu limits, tāpat kā agrāk. Atsevišķi skatīsimies par nākamo sezonu, leģionāru skaits var mainīties," norādīja Krievijas Hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks. "Baltkrievi, kuriem ir spēkā esošs līgums, netiks pieskaitīti limitam. Kas attiecas uz citiem momentiem, skatīsimies apstākļus."

Krievijas klubos spēlēs četri Latvijas spēlētāji: Georgijs Pujacs (Ņižņekamskas "Neftekhimik", pagājušajā sezonā 17 spēles, vieni vārti un trīs piespēles), Oskars Bārtulis (Vladivostokas "Admiral", pagājušajā sezonā Astanas "Barys" rindās 50 mači, vieni vārti un sešas piespēles), Mārtiņš Karsums (Maskavas "Dynamo", pērn 56 spēles, 11 vārti un 14 piespēles) un Kaspars Daugaviņš (Maskavas "Dynamo", 56 spēles, 22 vārti un 15 piespēles).

Savukārt Rīgas "Dinamo" šobrīd noslēdzis vienošanos ar sešiem ārzemniekiem: vārtsargiem Jakubu Sedlāčeku (Čehija) un Joakimu Ēriksonu (Zviedrija), aizsargiem Tomāšu Kundrāteku (Čehija) un Stīvenu Saigo (Kanāda) un uzbrucējiem Timu Sestito (ASV) un Fēliksu Šicu (Vācija).

Leģionāru limits neattiecas uz vēl vairākām Kontinentālās hokeja līgas komandām: Minskas "Dinamo" (desmit ārzemnieki), Helsinku "Jokerit" (septiņi), Zagrebas "Medveščak" (sastāvā divi Horvātijas pilsoņi un seši spēlētāji, kuriem ir arī cita pilsonība), Bratislavas "Slovan" (septiņi) un Astanas "Barys" (astoņi ārzemnieki).

Izmantotie resursi:
ТАСС - Новости в России и мире

  +5 [+] [-]

, 2015-07-23 23:40, pirms 9 gadiem
Nu nevar isti saprast...ievada rakstits pieci latviesi...velak lasu ka tomer cetri...nu kaut kads apburtais loks sanak...

  +6 [+] [-]

, 2015-07-23 23:45, pirms 9 gadiem
Kaspars ir uzreiz divi

     [+] [-]

, 2015-07-24 00:20, pirms 9 gadiem
Arsenich rakstīja: Nu nevar isti saprast...ievada rakstits pieci latviesi...velak lasu ka tomer cetri...nu kaut kads apburtais loks sanak...
Pietiek ka zinām 4 no 5, arī nav slikti!

     [+] [-]

, 2015-07-24 00:28, pirms 9 gadiem
Gan jau būs visi pieci, visdrīzāk, arī A.Kulda.

  -1 [+] [-]

, 2015-07-24 00:32, pirms 9 gadiem
zzk rakstīja: Gan jau būs visi pieci, visdrīzāk, arī A.Kulda.
Pastnieks...

  +1 [+] [-]

, 2015-07-24 00:48, pirms 9 gadiem
Guntars Šēnbergs rakstīja: Pastnieks...
Ierobežojums attiecas uz spēlētājiem, nevis personālu.

     [+] [-]

, 2015-07-24 12:51, pirms 9 gadiem
Vispār vajag bez ierobežojuma leģionārus.