Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Barys" paraksta līgumu ar Lielbritānijas izlases aizsargu O'Konoru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barys" paraksta līgumu ar Lielbritānijas izlases aizsargu O'Konoru
Bens O'Konors
Foto: worksopguardian.co.uk

Kontinentālās hokeja līgas klubu Astanas "Barys", kas aizvadītajā sezonā nespēja kvalificēties Gagarina kausa izslēgšanas cīņām, papildinājis 29 gadus vecais Lielbritānijas izlases aizsargs Bens O'Konors.

Lielbritānijas izlase nākamajā gadā spēlēs pasaules čempionāta elites divīzijā, jo aprīļa beigās izdevās izcīnīt uzvaru A divīzijas pirmajā grupā, aiz muguras atstājot Itāliju, Kazahstānu, Ungāriju, Slovēniju un Poliju. Komandas rezultatīvākā spēlētāja godu dalīja aizsargs Bens O'Konors, kurš piecos mačos izcēlās ar četriem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Nākamajā sezonā 29 gadus vecais spēlētājs kļūs par pirmo angli Kontinentālajā hokeja līgā, jo viņš parakstījis vienošanos uz vienu gadu ar Astanas "Barys". Kazahstānas komandai aizvadītajā sezonā neizdevās kvalificēties Gagarina kausa izslēgšanas spēlēm, Austrumu konferencē ierindojoties desmitajā vietā.

O'Konoram tā nebūs pirmā iepazīšanās ar Kazahstānu, jo viņš iepriekš spēlējis vietējā čempionātā, pārstāvot Karagandas "Saryarka" un Kokšetau "Arlan" komandas. Kazahstānā aizvadot trīs pilnas sezonas, viņš divas reizes tika atzīts par līgas labāko aizsargu un divas reizes kļuva par rezultatīvāko aizsargu.

Pēc atgriešanās mājās viņš pārstāvēja Šefīldas "Steelers" komandu, tādējādi aizvadītajā sezonā O'Konors bija latviešu vārtsarga Ervīna Muštukova komandas biedrs. Ar 55 spēlēs sakrātajiem 53 punktiem (14+39) aizsargs kļuva arī par "Steelers" rezultatīvāko spēlētāju.

Izmantotie resursi:
«Барыс» подписал Бена О’Коннора – Новости –...

     [+] [-]

, 2018-05-23 17:21, pirms 6 gadiem
Aizsargs rezultatīvākais spēlētājs. Kāds +/- rādītājs? Barysam it kā uz papīra bija sastāvs labs, bet rezultāta nekāda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-05-23 19:57, pirms 6 gadiem
Barys laikam arī mazliet piegriež mētāšanos ar naudu
Nākamsezon vairs neparaksta Naidželu Dousu, kura līgums esot 3 milj $ sezonā
O'Konnors būs reizes 15 lētāks😂

     [+] [-]

, 2018-05-23 20:03, pirms 6 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja