Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Par vienu no Hārtlija "Avangard" līderiem Mihejevu interesējas trīs NHL klubi

Par vienu no Hārtlija "Avangard" līderiem Mihejevu interesējas trīs NHL klubi
Iļja Mihejevs. Foto: www.hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas “Avangard” un Krievijas izlases uzbrucējs Iļja Mihejevs nonāca trīs Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu interešu lokā, ziņo Kanādas ietekmīgākā sporta medija TSN hokeja žurnālists Darens Dregers.

Šodien Krievijas medija “Sport-Express” žurnālists Igors Jeronko savā Twitter kontā uzrakstīja, ka nopietnu interesi par 24 gadus veco Mihejevu izrādījusi Toronto “Maple Leafs”. Dregers viņam atbildēja, ka informācija atbilst patiesībai, pieminot, ka starp kandidātiem ir arī Vegasas “Golden Knights” un Čikāgas “Blackhawks”. Mihejevs nav draftēts, un tiesības uz viņu nepiedēr nevienai komandai.

Mihejevs ir Omskas hokeja sistēmas audzēknis, kurš debiju KHL piedzīvojis sezonā 2015./2016. Iepriekšējā sezonā uzbrucējs sakrājis 38 (19+19) punktus 54 mačos regulārajā turnīrā, ka arī tika izsaukts uz Krievijas izlasi, kuras sastāvā piedalījies pasaules čempionātā. Boba Hārtlija vadībā Mihejevam izdevās aizvadīt pagaidām labāko sezonu KHL – spēlējot pirmajā maiņā krievu hokejists guvis 23 vārtus un atdevis 22 piespēles regulārajā turnīrā, bet vēl 11 (4+7) punktus Mihejevs sakrājis “play-off” turnīrā, izcīnot vietu Gagarina kausa finālā, kurā "Avangard" atzina Maskavas CSKA pārākumu ar 0-4..

Arī šogad uzbrucējs ir izsaukts uz Krievijas izlasi, taču mačiem ar Latviju viņš nav pieteikts, un pret Hārtlija komandu nespēlēs.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/darrendreger

     [+] [-]

, 2019-04-23 21:30, pirms 5 gadiem
Laiks pāriet augstākā līmenī. Kur gan citur ambiciozam hokejistam spēlēt, ja ne NHL.

     [+] [-]

, 2019-04-23 21:50, pirms 5 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Laiks pāriet augstākā līmenī. Kur gan citur ambiciozam hokejistam spēlēt, ja ne NHL.
Ja vēl grib saņemt adekvātu samaksu par darbu un cilvēcīgus dzīves apstākļus

     [+] [-]

, 2019-04-23 22:15, pirms 5 gadiem
Blin, pēc krieviem nhl ir kā ķerti, saki ko gribi, ienīsti vai ne, bet hokejisti viņiem ir spēcīgi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja