Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

KHL apstiprina izspēles formātu, "Dinamo" divīzijas dalībnieku sastāvā izmaiņas

KHL apstiprina izspēles formātu, "Dinamo" divīzijas dalībnieku sastāvā izmaiņas
Ģirts Ankipāns un Rīgas "Dinamo"
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība pirmdien apstiprinājusi nākamās, 2018./2019. gada, sezonas izspēles formātu, kā arī divīziju dalībkomandu sastāvus.

Regulārajā sezonā katrai komandai paredzētas 62 spēles - 31 mājās un 31 viesos. Pa divām reizēm (mājās un izbraukumā) tiks spēlēts ar katru no līgas komandām (48 mači) un vēl pa divām reizēm (mājās un izbraukumā) būs jāspēlē ar savas konferences komandām (14).

Gagarina kausa izcīņā iekļūs pa astoņām komandām no katras - Rietumu un Austrumu - konferences. Katrā konferencē pirmo divu vietu ieguvējas būs savu divīziju uzvarētājas. Pārējās sešas dalībnieces tiks noteiktas pēc kopējo iegūto punktu skaita savā konferencē.

Notikušas arī nelielas izmaiņas divīziju sastāvos. Bobrova divīzijā, kur spēlē Rīgas "Dinamo", jaunajā sezonā vairs nebūs Minskas "Dinamo" un Bratislavas "Slovan", kas pārceltas uz Tarasova divīziju. No Tarasova divīzijas uz Bobrova divīziju savukārt pārceltas Maskavas "Dynamo" un Čerepovecas "Severstal" komandas.

Līdz ar to nākamajā sezonā rīdzinieki četras reizes sezonā spēlēs pret Maskavas "Dynamo", Helsinku "Jokerit", Čerepovecas "Severstal", Sanktpēterburgas SKA un Maskavas "Spartak". Ar pārējās līgas komandām "Dinamo" tiksies divas reizes.

"Torpedo" nākamajā sezonā atkal spēlēs Austrumu konferencē, kur cīnījās arī 2008.2009. un 2013./2014. gada sezonās.

KHL komandas 2018/2019

Rietumu konferenceAustrumu konference
Bobrova divīzija:Harlamova divīzija:
Dynamo MskAvtomobilist
Dinamo RAk Bars
JokeritMetallurg Mg
SeverstalNeftekhimik
SKATorpedo
SpartakTraktor
Tarasova divīzijaČerņiševa divīzija
VityazAvangard
Dinamo MinAdmiral
LokomotivAmur
SlovanBarys
SochiKunlun Red Star
CSKASalavat Yulaev
Sibir

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2018/04/23/...


, 2018-04-23 20:36, pirms 6 gadiem
Šajā līgā pietiktu ar divām divīzijām, - Nadeždas divīziju un Gagārina divīziju.
, 2018-04-23 20:37, pirms 6 gadiem
Tad jau Čerņiševa divīzijā sanāk par 2 spēlēm vairāk kā pārējiem.
, 2018-04-23 20:48, pirms 6 gadiem
Jēga no tā Dinamo,ja pa šiem gadiem 1 normālu špīleri(Indraši) ir izaudzinājusi. Pēdējos gados arī neviens sakarīgs ārzemnieks arī nav trāpījies. Tādi paši lupatas kā vietējie. Uz Dārziņu,Miķeli tas neattiecas,bet tie ir 2 spēlētāji. Indrašis tagad arī prom. Būs mums viena 2.maiņa un trīs 4.maiņas. Un kāda jēga no tā? Izlase arī kopš KHL spēlē Dinamo nav spēcīgāka kļuvusi. 10 gados jau vajadzēja būt rezultātam. Bet tā pa šiem 10 gadiem vienreiz astotniekā iekļuvām PČ.
Slēpts komentārs: FUNS
Slēpts komentārs: FUNS
, 2018-04-23 21:02, pirms 6 gadiem
Torpēdas atkal aizdzina uz Austrumiem. Ui kas pa gaudošanu būs NOVGORODĀ.))))))))))))))
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-04-23 21:05, pirms 6 gadiem
Rīgas miličiem teorētiski vieglāka iekļūšana plovā. Vienīgais ar to darīšanu tā švakāk.)))))))))))
, 2018-04-23 21:14, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Elitē turamies pateicoties DR rūdījumam. Tikai ir medaļas otra puse. Nevajag DR saistīt ar izlasi. DR dod iespēju spēlēt labā līgā. Viss pārējais jau ir pakārtots. Iespēja tiek dota.
Iespēja jau ir dota, bet lai to izmantotu ir jābūt supertalantam. Nav fermas kluba, kur jaunajiem gūt spēļu praksi un progresēt. Tādiem kā Kulda, Razgals, Ģēģeris, Jevpalovs u.c. vajag spēlēt katru dienu, bet viņi nedēļām sēž tribīnēs vai uz laukuma izskrien pāris minūtes. Kāds tur progress. Vajag normālu fermu, kur spēlē ceturtā , piektā un sestā maiņa. Naumovs pa visu sezonu neaizvadīja nevienu spēli!!!! Kāds varbūt progress jaunam vārtsargam?
, 2018-04-23 22:00, pirms 6 gadiem
Kāda starpība, kas ar mums vienā divīzijā. Tā pat viens vienīgs purvs.
, 2018-04-23 22:13, pirms 6 gadiem
maris777 rakstīja: Iespēja jau ir dota, bet lai to izmantotu ir jābūt supertalantam. Nav fermas kluba, kur jaunajiem gūt spēļu praksi un progresēt. Tādiem kā Kulda, Razgals, Ģēģeris, Jevpalovs u.c. vajag spēlēt katru dienu, bet viņi nedēļām sēž tribīnēs vai uz laukuma izskrien pāris minūtes. Kāds tur progress. Vajag normālu fermu, kur spēlē ceturtā , piektā un sestā maiņa. Naumovs pa visu sezonu neaizvadīja nevienu spēli!!!! Kāds varbūt progress jaunam vārtsargam?
Regulāri rakstu par to pašu. DR lielākā bēda - nav farmklubs. Tikai pārspīlēt nevajag. Jevpalovs stabili spēlēja virs 10 minūtēm . Ja atceros tad sezonā vidēji bija 13+ minūtes. Tas nav maz. Iespējas deva pietiekami daudz. Kulda šosezon bija izcili vājš.
, 2018-04-24 01:36, pirms 6 gadiem
Liigaa 25 komandas
Pa divām reizēm (mājās un izbraukumā) tiks spēlēts ar katru no līgas komandām = 24x2=48
un vēl pa divām reizēm (mājās un izbraukumā) būs jāspēlē ar savas konferences komandām = 11x2=22
48+22=70
Prasaas tomeer preciizaaku valodas lietojumu.
, 2018-04-24 06:35, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Regulāri rakstu par to pašu. DR lielākā bēda - nav farmklubs. Tikai pārspīlēt nevajag. Jevpalovs stabili spēlēja virs 10 minūtēm . Ja atceros tad sezonā vidēji bija 13+ minūtes. Tas nav maz. Iespējas deva pietiekami daudz. Kulda šosezon bija izcili vājš.
Sēžot tribīnēs tagad būs kļuvis izcili stiprs.
, 2018-04-24 07:29, pirms 6 gadiem
maris777 rakstīja: Sēžot tribīnēs tagad būs kļuvis izcili stiprs.
DR nevar būt siltumnīca. Vājākie nespēlē (Kuldas pirmērs).
, 2018-04-24 07:37, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: DR nevar būt siltumnīca. Vājākie nespēlē (Kuldas pirmērs).
Bet, ja trīs maiņas spēlē kā vājākie?
, 2018-04-24 10:57, pirms 6 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Jēga no tā Dinamo,ja pa šiem gadiem 1 normālu špīleri(Indraši) ir izaudzinājusi. Pēdējos gados arī neviens sakarīgs ārzemnieks arī nav trāpījies. Tādi paši lupatas kā vietējie. Uz Dārziņu,Miķeli tas neattiecas,bet tie ir 2 spēlētāji. Indrašis tagad arī prom. Būs mums viena 2.maiņa un trīs 4.maiņas. Un kāda jēga no tā? Izlase arī kopš KHL spēlē Dinamo nav spēcīgāka kļuvusi. 10 gados jau vajadzēja būt rezultātam. Bet tā pa šiem 10 gadiem vienreiz astotniekā iekļuvām PČ.
Skaidrs, ka hroniskā naudas trūkuma dēļ var apšaubīt Rīgas Dinamo lietderību bet tas ir vienīgais uz ko vēl sezonā ir kaut kāda interese paskatīties.
, 2018-04-24 15:05, pirms 6 gadiem
Matemātika nebija stiprā puse, bet tikuntā, kautvai skaitot uz pirkstiem pēc tā kā aprakstīts, man nesanāk 62 spēles.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.