Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš arī nākamajā sezonā būs "Torpedo" galvenā trenera asistents

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ozoliņš arī nākamajā sezonā būs "Torpedo" galvenā trenera asistents
Sandis Ozoliņš. Foto: Kaspars Volonts, dinamoriga.lv

Galvenā trenera asistents Sandis Ozoliņš (Latvija) pagarinājis līgumu ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo" uz nākamo sozonu, šodien vēsta krievu klubs.

Kā jau ziņots, 2019. gada sākumā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pavēstīja par Sanda Ozoliņa kļūšanu par galvenā trenera Deivida Nemirovska asistentu.

Krievu kluba šodien paziņoja, ka ir pagarināti līgumi ar galveno treneri un viņa asistentiem, tostarp Ozoliņu. Nemirovska vadībā "Torpedo trīs gadus pēc kārtas iekļuva KHL izslēgšanas spēlēs, turklāt šoreiz tas izdevās jau mēnesi pirms regulārā čempionāta beigām. Trīs kārtas pirms regulārās sezonas noslēguma Ņižņijnovgorodas klubs ar 66 punktiem ieņem septīto pozīciju Austrumu konferencē, vēl ir iespēja pakāpties par kādu vietu augstāk.

Atgādinām, ka spēlētāja karjeras laikā Ozoliņš 1996. gadā kopā ar Kolorādo "Avalanche" izcīnīja Stenlija kausu un Nacionālajā hokeja līgā kopumā aizvadīja vairāk nekā 1000 spēļu. Regulārajā sezonā Ozoliņš 875 spēlēs sakrāja 564 (167+397) punktus, bet Stenlija kausā viņa rēķinā ir 137 spēles un 90 (23+67) punkti. Latvijas izlasē pozicionējās kā viens no līderiem. Spēlētāja karjeras pēdējā sezonā Ozoliņš bija Rīgas "Dinamo" kapteinis, bet 2014. gada maijā paziņoja par hokejista karjeras beigām. Pēc tam bija Latvijas izlases ģenerālmenedžeris un Rīgas "Dinamo" trenera asistents, bet 2017. gadā viņš neilgu laiku strādāja kā Rīgas "Dinamo" galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
hctorpedo.ru