Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Podziņam un "Vityaz" sezona beidzas ar neveiksmi pret "Spartak"

Podziņam un "Vityaz" sezona beidzas ar neveiksmi pret "Spartak"
Ainārs Podziņš
Foto: hcvityaz.ru

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) Cerības kausa kvalifikācijas kārtas atbildes spēlē Čehovas "Vityaz" vienība, ko pārstāv Latvijas uzbrucējs Ainārs Podziņš, savā laukumā ar rezultātu 0:1 atzina Maskavas "Spartak" pārākumu, divu spēļu summā piedzīvojot neveiksmi ar 2:3.

Regulārajā sezonā augstāku vietu ieņēma Čehovas "Vityaz", kas 52 spēlēs izcīnīja 55 punktus un Rietumu konferencē ieņēma 12.vietu 14 komandu konkurencē. Tikmēr "Spartak" ieguva par trim punktiem mazāk un ierindojās 13.pozīcijā. "Spartak" regulāro sezonu pabeidza ar uzvaru pār Maskavas CSKA (4:2), savukārt "Vityaz" turnīru noslēdza uz negatīvas nots - pieci zaudējumi pēc kārtas.

Abu komandu pirmā spēle "Spartak" mājvietā beidzās ar neizšķirtu rezultātu - 2:2. Šodien komandas tikās atkārtoti, lai noskaidrotu, kura no tām sezonu turpinās, bet kurai tā beigsies. Vienīgos vārtus 26 sekundes līdz otrās trešdaļas beigām guva Valērijs Vasiļjevs, ļaujot "Spartak" svinēt panākumu mačā ar 1:0 un arī divu spēļu summā (3:2).

Ainārs Podziņš Čehovas komandas sastāvā spēlēja otrajā maiņā, laukumā bija 14 minūtes un 50 sekundes, pa vārtiem meta trīs reizes, bet pie soda minūtēm netika.

Šajā sezonā 20 gadus vecais Podziņš paspēja nospēlēt 13 spēles Čehovas komandas rindās, guva vienus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles, kā arī saņēma četras soda minūtes un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...


, 2013-02-23 18:17, pirms 11 gadiem
Ir noskaidroti vislielākie lūzeri starp visiem lūzeriem. Apsveicu Čehovu.
Slēpts komentārs: Hossa43
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-02-23 19:12, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Viņš vienkārši spēlē labu hoekju. A kas esi tu??
viņš ir Hossa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-02-23 21:56, pirms 11 gadiem
kam vispār intrese Pogas hokeja gaitas ??? labāk rakstat par Armadu Bērziņu ka šim iet
, 2013-02-23 23:52, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Viņš vienkārši spēlē labu hoekju. A kas esi tu??
labu hokeju?????
es droši vien būtu vaininieks tavam lauztajam degunam,ja mēs kādreiz satiktos!!!!
, 2013-02-24 10:28, pirms 11 gadiem
Ainārs Podziņš Čehovas komandas sastāvā spēlēja otrajā maiņā, laukumā bija 14 minūtes un 50 sekundes, pa vārtiem meta trīs reizes, bet pie soda minūtēm netika.-šitā rindkopa man patīk,par metieniem uz vārtiem dod soda minūtes?
, 2013-02-24 11:25, pirms 11 gadiem
nu tur vismaz jaunajiem dot iespēju pa īstam, kā Pogam, nekā RD, kur Upīti liek čekeru maiņa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.