Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hokeja tiesnesis Odiņš spēles laikā lauzis kāju

Jānis Celmiņš

Hokeja tiesnesis Odiņš spēles laikā lauzis kāju
Eduards Odiņš. Foto: khl.ru

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē starp Podoļskas “Vityaz” un Ņižņijnovgorodas “Torpedo” komandām nepatīkamus brīžus piedzīvojis viens no Latvijas labākajiem hokeja tiesnešiem Eduards Odiņš, kuram vienā no spēles epizodēm tika salauzta kāja.

VIDEO: Tiesnesis Odiņš gūst smagu traumu

Spēlē, kurā vieni no Rīgas “Dinamo” galvenajiem konkurentiem uz vietu Gagarina kausa izcīņā Podoļskas “Vityaz” hokejisti tikās ar Ņižņijnovgorodas “Torpedo” (tās treneru vidū ir Sandis Ozoliņš), nepatīkamais brīdis tika piedzīvots jau mača pašā ievadā. Cīņas trešajā minūtē viens no KHL labākajiem tiesnešiem Odiņš pēc sadursmes ar laukuma spēlētāju dueli turpināt nespēja - laukumu soģis atstāja uz nestuvēm.

Viens no pieredzējušākajiem līgas tiesnešiem tika nogādāts vienā no Podoļskas slimnīcām, kur viņam konstatēts kreisās kājas kaula lūzums. Jau tuvākajā laikā viņš tiks pārvests uz netālo Maskavu, vēsta KHL.

Latvijas tiesnesis savulaik vairākas reizes atzīts arī par KHL labāko tiesnesi.

Konkrētajā spēlē “Torpedo” pieveica mājiniekus ar rezultātu 6:0 (1:0, 2:0, 3:0), pa diviem vārtiem gūstot Endrū Kelofam un Mihailam Varnakovam.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2019-01-23 23:41, pirms 5 gadiem
Ne velti saka, ka tiesnesis ir spēles sastāvdaļa. Veselību un ātru atveseļošanos Eduardam!