Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Pujacs vēl nedebitē, "Neftekhimik" ceturtais zaudējums pēc kārtas

Pujacs vēl nedebitē, "Neftekhimik" ceturtais zaudējums pēc kārtas
Andrejs Ivanovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs pirmdienas vakarā pie uzvarām tika Zagrebas "Medvescak" un Toljati "Lada" komandas.

Zagrebas "Medvescak" savā laukumā ar 5:3 uzvarēja Ņižņekamskas "Neftekhimik", kur karjeru turpinās Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs, kurš šoreiz laukumā vēl nedevās. "Neftekhimik" piedzīvoja jau ceturto neveiksmi pēc kārtas un devīto zaudējumu pēdējās 11 spēlēs, bet "Medvescak" pārtrauca četru zaudējumu sēriju.

Uzvarētāju rindās ar precīziem metieniem izcēlās Edvīns Hedbergs, Ville Leino, Ēriks Boduens, Marks Flads un Patriks Bjorkstrands, bet "Neftekhimik" labā vārtus guva Igors Poligalovs, Andrejs Ivanovs un Maksims Ribins.

"Neftekhimik" komanda ar 34 punktiem 39 spēlēs ieņem pirmspēdējo, 13. vietu Austrumu konferencē un pirmspēdējo vietu arī visā līgā.

Citā mačā Toljati "Lada" hokejisti izbraukumā ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pieveica Slovākijas klubu Bratislavas "Slovan", tādējādi pārtraucot četru zaudējumu sēriju. Pamatlaikā Toljati komandas labā vārtus guva Semjons Valujskis un Aleksandrs Streļcovs, bet "Slovan" rindās precīzi meta bijušais Rīgas "Dinamo" leģionārs Tomāšs Surovijs un Tomāšs Netiks. "Bullīšu" sērijā uzvaru "Lada" komandai nodrošināja Jurija Petrova metiens.

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2014-12-23 00:04, pirms 9 gadiem
Pretinieki uzvar, dinamo gaida..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-12-23 00:32, pirms 9 gadiem
Caps sodien panems Ottovu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-12-23 11:03, pirms 9 gadiem
Neftekhimik principa tas pasas problemas kas Dinamo un tad notiek izbraketo speletaju rotacija, protams nomainot klubu ir ceribas uz kadam ir mainam gan klubam, gan speletajam, ka ari speletajam automatiski par mazaku summu ligums. Ta tada sliceja kersanas pie salmina. Dianamo jau tada pasa veida nokluva Trotters un Wilsons.