Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Ak Bars" un "Jokerit" izcīna "sausās" uzvaras

Andrejs Siliņš

"Ak Bars" un "Jokerit" izcīna "sausās" uzvaras
Emiļs Garipovs
Foto: Sputnik / Scanpix

LETA. Kopvērtējuma augšgala komandas Kazaņas "Ak Bars" un Helsinku "Jokerit" trešdien izcīnīja "sausās" uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs.

Austrumu konferences līdere "Ak Bars" viesos ar 5:0 (1:0, 2:0, 2:0) sagrāva Ufas "Salavat Julajev" vienību, ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli izceļoties Vladimiram Tkačovam.

"Ak Bars" vārtos Emiļs Garipovs atvairīja 21 raidījumu.

Tikmēr Somijas vienība "Jokerit" ar 3:0 (2:0, 1:0, 0:0) bija labāka pār spēcīgo Omskas "Avangard". "Jokerit" aizvadīja satriecošu spēles ievadu, jo rezultātu atklāja pēc 19 sekundēm, bet otrajā minūtē panāca arī 2:0.

Šeit vārtos Raiens Zapolskis tika galā ar 18 metieniem.

Tāpat panākumu guva Maskavas CSKA vienība, kas savā laukumā ar 6:3 (3:1, 2:1, 1:1) pieveica "Soči" hokejistus. Divus vārtus uzvarētājiem iemeta Andrejs Svetlakovs.

Tikmēr Jaroslavļas "Lokomotiv" salīdzinoši negaidīti viesos ar 1:3 (0:0, 1:2, 0:1) piekāpās Habarovskas "Amur", kamēr vēl nesen Austrumu konferences vadībā bijusī Kazahstānas vienība Astanas "Baris" ar 4:6 (2:3, 2:0, 0:3) izbraukumā zaudēja Novosibirskas "Sibirj". Savukārt šosezon neveiksmīgi spēlējošā līgas vicečempione Magņitogorskas "Metallurg" ar 2:5 (1:2, 1:0, 0:3) atzina Ņižņekamskas "Ņeftehimik" pārākumu.

Rietumu konferences un visas līgas pārliecinoša līdere ar 93 punktiem 35 mačos ir Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA, savukārt 72 punkti ir CSKA rēķinā, bet vēl par pieciem punktiem atpaliek "Jokerit.

Izmantotie resursi:
LETA