Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtuļa "Admiral" atmaksā daļu parādu, joprojām nevar pieteikt jaunus hokejistus

Rolands Eliņš

Bārtuļa "Admiral" atmaksā daļu parādu, joprojām nevar pieteikt jaunus hokejistus
Oskars Bārtulis priekšplānā
Foto: hcadmiral.ru

KHL klubs Vladivostokas „Admiral”, kuru šosezon pārstāv arī Latvijas hokejists Oskars Bārtulis, paziņojis, ka šonedēļ sedzis daļu parādu par neizmaksātajām algām, taču komandai joprojām nav noņemts jaunu spēlētāju reģistrācijas liegums.

„Šonedēļ mēs izmaksājām 25% no saviem parādiem,” Krievijas ziņu aģentūrai TASS apstiprināja „Admiral” ģenerālmenedžeris Ildars Muhometovs. „Kopējo parādu summu, piedodiet, bet nevaru atklāt. Liegums pieteikt jaunus spēlētājus gan joprojām nav atcelts, taču ceram uz līgas vadības sapratni šajā jautājumā.”

Finansiālo saistību nepildīšanas dēļ novembra sākumā KHL sodīja četrus klubus ar jaunu hokejistu pieteikšanas liegumu – šāds sods tika arī „Sibir”, „Medvescak” un „Slovan”.

„Admiral” šo sodu saņēmusi par neizmaksātajām algām 2014./15. gada sezonā, un komandas bijušais treneris Dušans Gregors krievu medijiem pavēstījis, ka joprojām nav sagaidījis pretimnākšanu no „Admiral” puses. „Klubs joprojām man nav samaksājis pēc tam, kad atlaida. Pagājis jau vairāk nekā gads. Patiešām skumji, ka KHL kaut ko tādu pieļauj,” izteicās slovāku treneris

„Admiral” šobrīd ieņem piekto vietu Austrumu konferencē ar 52 punktiem 33 spēlēs. Bārtulis piedalījies 31 spēlē un sakrājis 13 punktus (7+6)

Izmantotie resursi:
ТАСС: Спорт - ХК "Адмирал" выплатил...

  +3 [+] [-]

, 2015-11-22 21:24, pirms 8 gadiem
Kolhozs.