Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Ošs

Jurčina: ''Ar cīņassparu panākam šos rezultātus''

Jurčina: ''Ar cīņassparu panākam šos rezultātus''
Milans Jurčina
Foto: Vladislavs Proškins, Ff64

Sestdien Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē Rīgas ''Dinamo'', pārspējot vienu no Rietumu konferences galvenajām favorītēm Sanktpēterburgas SKA ar rezultātu 4:2, izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas. Milans Jurčina pēc mača uzsvēra, ka šī ir liela uzvara, kā arī pēdējo laiku panākumu atslēga ir cīņasspars.

''Šī bija liela uzvara. Pēc pirmās trešdaļas, kad bijām iedzinēju lomā, ģērbtuvē sev teicām, ka mēs spēlējam labi, bet tagad ir laiks gūt vārtus. Otrajā trešdaļā, kad guvām, vārtus, mūsu pārliecība pieauga. Jutāmies droši līdz pat spēles izskaņai,'' pēc šīs dienas mača sacīja Rīgas "Dinamo" aizsargs Milans Jurčina.

''Nekas nav mainījies. Komanda ir tā pati, kas sezonas sākumā. Arī spēlētāji tie paši. Mums bija pāris sanāksmes, kurās izrunājām detaļas, kas mums jāuzlabo. Laukumā atdodam visus savus spēkus. Ar cīņassparu panākam šos rezultātus,'' četru uzvaru sēriju komentēja slovāku aizsargs.

''Pats spēlē jutos labi. Saņēmu noraidījumu, kad bijām vairākumā. Jau iepriekš ar šo spēlētāju mēs viens otru pabakstījām ar elkoņiem. Noraidījuma brīdī viņš vienkārši man uzlēca virsū. Viņi ķērās pie visiem veidiem, lai mainītu spēles ritējumu, jo atradās iedzinēju lomā. Es neuzskatu, ka tur bija jābūt divām minūtēm, bet tiesnesis nosvilpa. Tur neko mainīt nevaru,'' Milans komentēja pats savu šīs dienas sniegumu.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...


, 2014-11-22 22:35, pirms 9 gadiem
DR galvenā panākumu atslēga 7 sezonu garumā kopumā ir cīņasspars, pašatdeve laukumā. Tieši par to komanda ir pelnījusi vislielāko cieņu. Tā mēs kompensējam meistarības trūkumu.
, 2014-11-22 22:39, pirms 9 gadiem
.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-22 22:58, pirms 9 gadiem
90% ka nedelas labakais vartsargs bus Sedlaceks!
, 2014-11-22 23:23, pirms 9 gadiem
Būs baigā cīņa par tikšanu play-off mūsu konferencē. Pašlaik 6-14 vieta 10 punktu robežās.
, 2014-11-22 23:39, pirms 9 gadiem
Nu, spele Dinamo patlaban patiesam cienigi!
, 2014-11-23 00:19, pirms 9 gadiem
nav jau gan tā pati komanda,kas sākumā-Hosa ir kapteinis,kāds nespēlē,kāds savukārt ir sācis rādīt to,ko prot...
Lūk,panākumu atslēga.
, 2014-11-23 04:41, pirms 9 gadiem
Cerams ka Hossa paliks par Kapteini...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.