Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Otrās trešdaļas sākumā parādījās agresīva mērķtiecība"

Andrejs Siliņš

Ābols: "Otrās trešdaļas sākumā parādījās agresīva mērķtiecība"
Artis Ābols
Foto: Vladislavs Proškins/F64

"Spēles beigās iniciatīvu pārņēma pretinieki, bet mūsu spēlētāji malači, apsveicu ar uzvaru un paldies skatītājiem," pēc uzvaras pār SKA Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē sacīja Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols.

"Gatavojāmies tam, ka SKA sāks spēli aktīvi un agresīvi. Labi sākām, bet viņi nemaz nebija tik aktīvi un agresīvi, tāpēc pamazām pielāgojāmies viņu stilam," pirmo spēles trešdaļu atminējās Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols. "Mums pietrūka mērķtiecības uz vārtiem, bet agresīva mērķtiecība parādījās uzreiz no otrās trešdaļas sākuma. Iemetām trīs labus vārtus."

"Spēles beigās iniciatīvu pārņēma pretinieki, bet mūsu spēlētāji malači, apsveicu ar uzvaru un paldies skatītājiem," Ābols noslēdza savu sakāmo ar pateicību Arēnā Rīga sanākušajiem atbalstītājiem. Kā zināms, šovakar tribīnes pulcēja 9750 līdzjutējus, kas ir augstākais rādītājs mājas spēlēs šajā sezonā.

"Apsveicu pretiniekus ar uzvaru," pieklājīgi iesāka SKA galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs, kurš komentāros neizplūda. "Kas attiecas uz mūsu komandu, aizvadījām labas pirmās un pēdējās desmit minūtes, bet tādā laikā nevar izšķirt maču."

  +3 [+] [-]

, 2014-11-22 20:18, pirms 9 gadiem
Trenera gaisa bučas - perfekti!

  +2 [+] [-]

, 2014-11-22 20:46, pirms 9 gadiem
Krkr. Es arī tad, kad sporta studiju skatījos kārtīgi ierēcu.

  -2 [+] [-]

, 2014-11-22 22:30, pirms 9 gadiem
Juris visas biletes par velti izdalija tapec tik daudzi atnaca uz speli.

     [+] [-]

, 2014-11-23 13:26, pirms 9 gadiem
HAOSS rakstīja: Juris visas biletes par velti izdalija tapec tik daudzi atnaca uz speli.
Nu un? Atnāca tādēļ, ka vēlējās redzēt kā samizo ska. Protams, ja uz tādu spēli vēl pa velti dala biļetes - vēl jo labāk. Ja tas par tām bezmaksas biļetēm ir taisnība, tad gan Juris no biznesa daudz nesaprot, jo pret ska jau nu biļetes var labi izpārdot tāpat. Pret sočiem - tur gan kādus 8 tk vajadzētu izdalīt.