Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Vilsons: "Grūti spriest, vai šī man ir labākā sezona"

Vilsons: "Grūti spriest, vai šī man ir labākā sezona"
Kails Vilsons
Foto: dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" kanādiešu uzbrucējs Kails Vilsons (28) šobrīd ir Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ceturtais rezultatīvākais spēlētājs. Sarunā ar "Latvijas Avīzi" leģionārs atzīst, ka izdevies atrast ķīmiju ar maiņas partneriem, bet galvenais prieks ir par komandas panākumiem. Spēlētājs norāda, ka par nākamo sezonu vēl nedomā, tāču Rīgā viņam patīk.

Iepriekšējo sezonu Vilsons pavadīja Amerikas hokeja līgā (AHL), kur šī spēlētāja pieticīgā rezultativitāte neradīja pārliecību, ka viņš varētu būt sekmīgs KHL. Tomēr vēl pirms tam Amerikā kanādietis rādīja atzīstamu sniegumu, turklāt pasaules spēcīgākajā līgā (NHL) viņa kontā ir 39 spēles un 13 (4+9) punkti, kas sakrāti no 2009. līdz 2012. gadam.

KHL sezonas 27 mačos Vilsons iekrājis 28 (11+17) punktus un ir Rīgas komandas uzbrukuma līderis. "Vai šī man ir labākā sezona? Grūti spriest, jo katrā komandā ir cita situācija un reizēm tu atrodi ķīmiju ar maiņas partneriem, reizēm - ne," norāda viesspēlētājs. "Man par šo sezonu ir liels prieks, jo komanda uzvar un tad ir joki, smiekli, labs noskaņojums. Protams, arī par savām sekmēm ir gandarījums, taču primārais tomēr ir komanda - ja mēs uzvaram, tad viss ir kārtībā. Neko vairāk nevaru vēlēties."

Par tālāku nākotni Vilsons vēl nedomā. "Šī sezona ir tikai pusē, līdz ar to par ātru domāt, kas būs nākamsezon. Vasarā var daudz kas notikt, taču, ja te paliktu Marsels Hosa un mūsu maiņai atrastos vēl viens labs spēlētājs, tā būtu lieliska situācija. Man ļoti patīk Rīga, līdzjutēji ir vienreizēji. Taču jādzīvo šodienai, un līdz šim mums izdodas ļoti laba sezona. Es nemaz nezināju, ka septiņas uzvaras pēc kārtas ir "Dinamo" rekords," atzīst rezultatīvais leģionārs. "Protams, mani pārsteidz tas, ka esam konferencē trešajā vietā, jo pagājušajā sezonā "Dinamo" rezultāti bija vājāki un grūti gaidīt tik strauju uzlabojumu."

Izmantotie resursi:
nhl.com
la.lv


, 2013-11-22 12:12, pirms 10 gadiem
ceru ka paliks uz nakamo sezonu kopa ar Hossu,saderiigs paariitis. <3
, 2013-11-22 12:13, pirms 10 gadiem
kā darbojas tas all star voting>? šķiet, ka katru gadu aizvien kriminālāk viņi to uztaisa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-22 12:46, pirms 10 gadiem
Ja atrastos labs spēlētājs ,tas man liekas bija lieki no viņa ..!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-22 13:49, pirms 10 gadiem
Izmantotie resursi:
nhl.com
la.lv

nemeklēju speciāli, bet vai tiešām nhl.com mājaslapā ir intervija ar Wilsonu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-22 14:33, pirms 10 gadiem
AlCohol rakstīja: kā darbojas tas all star voting>? šķiet, ka katru gadu aizvien kriminālāk viņi to uztaisa.
Elementāri ja nejēdz krievisk ta samain uz angļu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-11-22 15:33, pirms 10 gadiem
nhl.com pienemu bija vina statistika domata...
Nezinu vai gluzi tulit Akbars vai super Khl klubi nems vinu rezultativitates del
Visiem ir jau pieredze ar musu snaiperiem
arpus Rigas (atskaitot Karsumu)
Darzins Redlihs Hosa utt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.