Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ābola vadītā "Lada" zaudē papildlaikā Sočos, "Metallurg" tiek sagrauta

Rolands Eliņš

Ābola vadītā "Lada" zaudē papildlaikā Sočos, "Metallurg" tiek sagrauta
Artis Ābols
Foto: HC Lada

Arta Ābola trenētā Toljati „Lada” vienība izbraukumā tika pie punkta pret „Sochi”, papildlaikā zaudējot ar 1:2. Tā ir trešā spēle pēc kārtas, kurā Austrumu konferences pēdējās vietas īpašniece „Lada” guvusi vismaz punktu.

Toljati „Lada” sastāvā joprojām nebija traumētā Kristapa Sotnieka, taču šodienas mačs tika sagaidīts ar pozitīvām emocijām – Arta Ābola vadītā komanda bija uzvarējusi abās iepriekšējās spēlēs.

Šodienas mačā rezultāts netika atklāts līdz pat trešajam periodam, kad Sočiem vairākumu realizēja Sergejs Šmeļovs. Taču pamatlaika izskaņā „Lada” ieguva izcilu iespēju atspēlēties, pretiniekiem paliekot divu vīru mazākumā. 59. minūtē šī iespēja tika izmantota, kad Aleksejs Mastrjukovs vārtos raidīja vārtsarga atsisto ripu.

Papildlaikā Ābola un Viktora Ignatjeva trenētajai komandai tomēr neizdevās gūt trešo uzvaru pēc kārtas. Par to Soču komandas rindās parūpējās Pāvels Pavadiks, gūstot uzvaras vārtus (2:1).

„Lada” ar 20 punktiem 24 spēlēs joprojām ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē, bet vairs tikai par punktu atpaliek no „Yugra”.

Tikmēr pieticīgi turpina spēlēt viena no favorītēm Magņitogorskas „Metallurg”, kas cietusi otro zaudejumu pēc kārtas. Šodien ar 0:4 tika atzīts Austrumu konferences līderes „Ak Bars” pārākums. „Metallurg” ar 39 punktiem ieņem tikai sesto vietu savā konferencē.

KHL spēļu rezultāti, 22. oktobris

KomandasRez.
Salavat Yulaev-Traktor3:4 PM
Ak Bars – Metallurg4:0
Neftkehimik – Avtomobolist2:0
Sochi-Lada2:1 P

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...