Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Nazarovs lūdz samazināt sodu, jo viņa "protests" popularizē KHL

Nazarovs lūdz samazināt sodu, jo viņa "protests" popularizē KHL
Andrejs Nazarovs
Foto:ITAR-TASS/Scanpix

KHL kluba Astanas "Barys", kuru kopš aizvadītās nedēļās pārstāv arī Oskars Bārtulis, galvenais treneris Andrejs Nazarovs atklātā vēstulē vērsies pie KHL Disciplinārās komitejas, lūdzot samazināt viņa piešķirto sešu spēļu diskvalifikāciju uz pieciem mačiem, jo sestā spēle (pret "Traktor") viņam ir īpaši principiāla. Nazarovs savu lūgumu argumentē ar to, ka "operatīvi" atvainojies un popularizējis KHL.

"Dārgie komitejas locekļi. Kā jau zināms, 17. septembra mačā es izmantoju nepiedienīgus žestus tiesnešu un līdzjutēju virzienā, par ko tiku lielā mērā taisnīgi sodīts. Acīmredzot sods tika mīkstināts tādēļ, ka es operatīvi atvainojos sievietēm un bērniem par nodarīto morālo kaitējumu," atklātā vēstulē norāda Andrejs Nazarovs.

Nazarovs raksta, ka piespriestais sods - sešu spēļu diskvalifikācija un 200 Krievijas minimālās mēnešalgas - ir bargs, un tas izsaucis plašu rezonansi: "Šīs sankcijas Kazahstānā, kura ir Krievijas svarīgākā partnere Eirāzijas savienībā, radījušas lielu interesi. Cilvēki gan man personīgi, gan ar klubam raksta gan nosodījumus, gan atbalstu, turklāt pēdējā ir vairāk. Daudzi uzskata, ka mans protests pēc būtības (taču, protams, ne pēc veida) ir bijis taisnīgs, jo palīdzējis svarīgai politiskai lietai, proti, vienot Krievijas un Kazahstānas tautas."

Nazarovs arī uzsver, ka viņa sods mīkstināms, jo līga daļēji saņēmusi kompensāciju popularitātes veidā. KHL izplatītais video ar Nazarova ārdīšanos izpelnījis vairāk nekā 100 tūkstošus skatījumu, tāpat arī nokļuvis Ziemeļamerikas kanālā TSN. Nazarovs vēlas soda samazinājumu no sešām uz piecām spēlēm, lai viņam būtu iespēja palīdzēt komandai principiālajā mačā ar "Traktor", un piedāvājas sestās spēles diskvalifikācijas vietā veikt sabiedriskos darbus.

KHL pārstāvji Nazarova lūgumu pagaidām nav oficiāli izvērtējuši.

Andreja Nazarova protesti Vladivostokā

Izmantotie resursi:
Назаров написал открытое письмо Каменскому....


, 2014-09-22 16:47, pirms 10 gadiem
Savlaik arī sērijveida slepkava - maniaks Čikatilo,popularizēja savu valsti .Ieejot pasaules kriminālistikas vēsturē.
, 2014-09-22 16:47, pirms 10 gadiem
Lai nākamreiz uzvelk klauna cepuri un uzliek klauna degunu, tad vēl vairāk reklamēs.
, 2014-09-22 16:55, pirms 10 gadiem
"Nazarovs arī uzsver, ka viņa sods mīkstināms, jo līga daļēji saņēmusi kompensāciju popularitātes veidā."
vienkārši koooo? zābaks.
, 2014-09-22 16:59, pirms 10 gadiem
Vinjsh, paljubomu, piipee to pashu ko putins, ja domaa ka kko vienojis un popoularizeejis...
, 2014-09-22 17:41, pirms 10 gadiem
Kaut kas tāds ir iespējams tikai Krievijā
, 2014-09-22 17:49, pirms 10 gadiem
Teicams treneris, nāk klajā ar teicamu ideju!
, 2014-09-22 18:02, pirms 10 gadiem
Nākamreiz lai novelk bikses un pāri borta malai noliek kluci uz ledus - 100% tas būs interneta hits! Populārākais gada hokeja video! Un tad jāprasa prēmiju par KHL popularizēšanu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-22 23:26, pirms 10 gadiem
AlexUSA rakstīja: Já, interesanti kádu sodu par analogu árdíshanos sanjemtu NHL treneris par táda veida NHL reklaméshanu?
hūū kers !!!
, 2014-09-23 09:37, pirms 10 gadiem
Aplausi studijā!!
, 2014-09-23 18:55, pirms 10 gadiem
Vot tas ir treneris-mugurkauks!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.