Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš: "Ceru, ka Karsums tagad iemetīs katrā spēlē"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Daugaviņš: "Ceru, ka Karsums tagad iemetīs katrā spēlē"
Kaspars Daugaviņš pret "Traktor"
Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Dynamo" vakar savā laukumā apspēlēja Čeļabinskas "Traktor" (4:1). Divi latviešu uzbrucēji iemeta pa ripai. Kaspars Daugaviņš nav īsti apmierināts ar savu sniegumu, taču priecājas par otra latvieša sekmēm.

Svētdienas mačā Maskavas latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums guva savus pirmos vārtus šajā sezonā. "Protams, esmu priecīgs par Karsumu. Viņš arī iepriekšējās sezonas sākumā nevarēja iemest. Mentāli ir smagi, kad ilgi nevari iemest. Pirmie vārti ļoti svarīgi, lai atvērtos. Karsumam bija daudz momentu, beidzot iemeta. Ceru, ka tagad iemetīs katrā spēlē," saka Kaspars Daugaviņš, kurš vakar arī iemeta vienu ripu. "Vai esmu apmierināts ar sevi? Kājas skrēja, bet rokas nedarbojās: nevarēju ne saņemt, ne atdot [piespēli]. Kaut kā trīcēja rokas, acīmredzot, pirms spēles iedzēru par daudz kafijas."

Maskavas klubā šosezon vairs nav nodarbināts somu-krievu uzbrucējs Leo Komarovs. Latvietis Daugaviņš norāda, ka viņam nepatīk sevi salīdzināt ar citiem, taču šajā komandā viņa funkcijas ir līdzīgas minētajam spēlētājam. "Treneri grib, lai es spēlēju līdzīgā stilā - asi, lai lienu uz vārtiem, cīnos stūros, provocēju pretiniekus, strādāju vārtu priekšā."

Latviešu uzbrucēju pārstāvētā komanda tagad uzvarējusi jau divos mačos pēc kārtas, līdz ar to situācija turnīra tabulā kļuvusi mazliet patīkamāka. "Spēlē ar "Traktor" neizmantojām daudz momentu, taču galvenais, ka uzvarējām. Žēl, ka nepalīdzējām vārtsargam Jerjomenko nostāvēt sausā. Sezonas sākums bija nepatīkams, bet tagad pamazām iegūstam pārliecību," norāda Daugaviņš.

"Dynamo" nākamā spēle būs jau 23. septembrī, kad Ufā gaidāma tikšanās ar Artūra Kuldas pārstāvēto "Salavat Yulajev".

Izmantotie resursi:
www.sportbox.ru
www.rsport.ru

  +6 [+] [-]

, 2014-09-22 11:53, pirms 10 gadiem
Lai veicas abiem! Un lai pārējiem apliecina, ka ir komandas līderi un vilcējspēks!

     [+] [-]

, 2014-09-22 12:54, pirms 10 gadiem
Tieši tā!
Lai veicas visiem latviešiem, kas pelna naudu un strādā Krievijā - tostarp arī izlases treneriem basketbolā!

Bet ka tik Dinamo vajā neveiksmes!!! Tas ir galvenais šajā dzīvē.

     [+] [-]

, 2014-09-22 19:15, pirms 10 gadiem
Reāli forši redzēt kā Maskavas Dinamo pārstāv Karsums ar Daugaviņu un savā ziņā skaitās komandas līderi , novēlu džekiem gūt vārtus un atdot piespēles katrā mačā , nevar salīdzināt tās sajūtas , ka skaties Maskavas Dinamo spēli ar Daugaviņu un Karsumu vai Spruktu un Rēdlihu Lokomotīvē , Daugaviņa un Karsumu duets ir daudz priekšā iepriekšējās sezonas Sprukta un Rēdliha duetam..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja