Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Ržīha: "Tie, kuri nestrādās, nebūs komandā"

Ržīha: "Tie, kuri nestrādās, nebūs komandā"
Milošs Ržīha
Foto: inoprosport.ru

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" jaunais galvenais treneris Milošs Ržīha pēc neveiksmīgās debijas (2:6 pret Hantimansijskas "Yugra"), dalījās iespaidos par aizvadīto maču.

"Pretinieks uzvarēja pelnīti. Zināju, ka komanda [Avangard] spēlēja slikti. Bet, ka tik slikti... Nejutu darba atmosfēru ne uz soliņa, ne ģērbtuvē, ne uz ledus. Mums ir piecas dienas. Tie, kuri nestrādās, nebūs komandā. Mani ļoti sirsnīgi sagaidīja līdzjutēji. Spēlētāji ne tik sirsnīgi (smejas). Parasti, kad atnāk jauns treneris, spēlētāji cenšas sevi pierādīt. To es neredzēju," atzina Ržīha.

Uz jautājumu, kurš no "Avangard" spēlētājiem viņam iepaticies, Ržīha atbildēja: "Vērtēju komandu nevis vienu spēlētāju. Nē, nebija neviena, kurš komandu vestu uz priekšu. Mums bija izdevības, taču laukumā mēs nestrādājām un neko nepanācām. Ticu, ka tas viss notiks. Būs jāstrādā. Un tas būs jādara katram spēlētājam, pat, ja viņš ir Greckis. Spēlētājam jāizjūt kauns par savām kļūdām. Ja viņi sāks strādāt, tad arī uz ledus viss izdosies. Ja jaunie pierādīs sevi, es viņiem uzticēšos. "

"Man ir līgums uz diviem gadiem. Es negribētu, lai mani uzaicinātu uz desmit spēlēm un pēc tam atlaistu. Ceru, ka man ar Omsku priekšā ir garš ceļš," Ržīha norādīja, ka cer nostrādāt ar "Avangard" visu līguma termiņu.

Izmantotie resursi:
Хоккей на AllHockey.Ru - новости и статистика...


, 2013-09-22 19:14, pirms 11 gadiem
Avangards bus 1/4 finala
, 2013-09-22 19:15, pirms 11 gadiem
Pareiza attieksme!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-22 19:18, pirms 11 gadiem
DZEIVOSAM RADZASAM KAS NUTIKS AR AVANGARDU
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-22 19:28, pirms 11 gadiem
Kas nestrādā, tam nebūs ēst.(c)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-22 20:01, pirms 11 gadiem
Rodriguez rakstīja: klauns
+++++++
, 2013-09-22 20:30, pirms 11 gadiem
pēc virsraksta noprotu, ka Omskā tiek veidota amatieru komanda, pēc darba treniņi. Gluži kā dāņu līgā
, 2013-09-22 20:46, pirms 11 gadiem
Ržiga meklē vārtsargus.A,UUU! Masaļski!Pēdējais laiks.
, 2013-09-22 20:59, pirms 11 gadiem
alguns rakstīja: Ržiga meklē vārtsargus.A,UUU! Masaļski!Pēdējais laiks.
Masaļskis intervijā pirms nedēļām 2 teica, ka šobrīd viņš neesot gatavs spēlēšanai KHL - sākšot citā līgā un tad mēģināšot atgriezties KHL
, 2013-09-22 21:19, pirms 11 gadiem
Abrags rakstīja: Masaļskis intervijā pirms nedēļām 2 teica, ka šobrīd viņš neesot gatavs spēlēšanai KHL - sākšot citā līgā un tad mēģināšot atgriezties KHL
Ka tik vilciens neaiziet. Mums (izlasei) tas ir ļoti, ļoti slikti.
, 2013-09-23 13:46, pirms 11 gadiem
alguns rakstīja: Ržiga meklē vārtsargus.A,UUU! Masaļski!Pēdējais laiks.
Aizmirsti...viņi neņems latviešu vārtsargu.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.